goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 şilep, abi dolaylı vergi diye bi nane var, hiç haberin var mı fakirin verdiği vergi oranı tükettiği ürünleri de katınca ne hale geliyor of. ha bir de henüz parasızlıktan devletin seni takmadığı bir duruma düşmedin henüz, ondan bu destansı masalsı "kapitalizm doğal seleksiyonun ta kendisidir" argümanınnı ortaya attın. hakikaten dediğin gibi becerili olan ve çalışanın kazandığı bi sistem olsa eyvallah da on senede ülkenin geliştirdiği zenginlerin yetoluğuna ve arkalarına aldıkları destek olmasa sapır sapır dökülecekleri iş sistemlerine falan bak. neresi fittest bu adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 BabacumMostors said: nileppezdel said: @babacum: Zaten gelire göre vergi alınıyor, geliri fazla olan daha fazla "miktarda" vergi ödüyor. Devlet vergi almayı başarsın ve vergileri gemiciklere harcamak yerine halka hizmete harcasın, sonra yine yetmiyorsa tartışılır bu konu o zaman lafı çevirme sabahtan beri "delet zenginden niye dah afazla vergi alsın?" diye yumurtladın ortalığa onu nalatıyoruz "bilmiyordum öğrendim" de yeter lol epic ownage olmus su lan, alani olunca acimiyor yargiliyor adam server beyler, su ildenize artik fahri keynes title i verilsinde az dalga gecelim asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 kızdırmayın küçük enişteyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 said: 1000 lira alan 50 lira vergi veriyor 100 lira alan 5 lira vergi veriyor.. simdi 50 lira vergi veren abi 53 lira verirse 3/950 kaybı var 100 lira vergi veren abi 2 lira verirse 3/95 kazancı var demekki gene zenginin alım gucunden %0,3 dusururken fakirin alım gucune %3 katıyorsun.. kimse herkes esit parayı alsın demiyor zaten kimse esitligi konusmuyor burda.. toplumsal refah seviyesinden bahsediliyor.. tekrar aynı seyleri yazıcam belki bu sefer okursun simdi bire bir degil soyle bi hesaplama yap.. 1000 lira veren 53 verirken 100 lira veren 4,715 lira versin bi zenginden %0,3 duserken bir fakire %0,3 katıyorsun.. bu da 1 zenginden 10 fakiri %0,3 daha "refahlattıgın" anlamına geliyor.. kısaca bireyselcilikten cıkıp toplumculuga gitmis oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ya eyvallah iyi hoş güzel de belki de aynı miktarda emek vererek çalışan adamın daha yüksek oranda vergi vermesi adil gelmiyor yine de. Aklıma yatıramadım yani, yoksa söyledikleriniz mantıklı ona lafım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bence direk türkiye de ki en büyük 100 firmanın 1 aylık bütün gelirini biz alalım işi olmayana istihdam hastane olmayan yere hastane elektrik yol egitim olmayan yerlere onlar ve özellikle buyuk bas hayvancılık yapana teşvik olarak geri dönsün tabii bir bakmışsın isviçre falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 lvlbcxvzdsfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 screwy said: said: 1000 lira alan 50 lira vergi veriyor 100 lira alan 5 lira vergi veriyor.. simdi 50 lira vergi veren abi 53 lira verirse 3/950 kaybı var 100 lira vergi veren abi 2 lira verirse 3/95 kazancı var demekki gene zenginin alım gucunden %0,3 dusururken fakirin alım gucune %3 katıyorsun.. kimse herkes esit parayı alsın demiyor zaten kimse esitligi konusmuyor burda.. toplumsal refah seviyesinden bahsediliyor.. tekrar aynı seyleri yazıcam belki bu sefer okursun simdi bire bir degil soyle bi hesaplama yap.. 1000 lira veren 53 verirken 100 lira veren 4,715 lira versin bi zenginden %0,3 duserken bir fakire %0,3 katıyorsun.. bu da 1 zenginden 10 fakiri %0,3 daha "refahlattıgın" anlamına geliyor.. kısaca bireyselcilikten cıkıp toplumculuga gitmis oluyorsun LANET OLSUN ADAMIM FAKIRLERDE CALISSIN ZNEGIN OLSUN OLE DAHA GUZEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 nileppezdel said: Ya eyvallah iyi hoş güzel de belki de aynı miktarda emek vererek çalışan adamın daha yüksek oranda vergi vermesi adil gelmiyor yine de. Aklıma yatıramadım yani, yoksa söyledikleriniz mantıklı ona lafım yok banada dunyanin yuvarlak olmasi mantikli gelmiyor hani, bence dunay yuvarlak olsa avusturalyadaki isnanalr filan patir patir uzaya duserlerdi ama yuvarlak olmasini soylemnizde cok mantiksiz gelmiyor, lafim yok ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ahahah ne güzel topic ya, biri özet geçsinn nilepin haksız olduğu kısımlar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 abi şu elektrik telekom falan vergilerinide düşürsün kk reyis nedir bu lan.50 lira kullanıyoruz 80 lira ödüyoruz her boka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ben mantıksız demedim, adil değil dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Red said: abi şu elektrik telekom falan vergilerinide düşürsün kk reyis nedir bu lan.50 lira kullanıyoruz 80 lira ödüyoruz her boka OTV aga onlar, deprem sornasi gecici geldi ama AKP iktidari doneminde kalici oldu delidumrul vergisi hayaldi gercek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Sparkcaster said: ahahah ne güzel topic ya, biri özet geçsinn nilepin haksız olduğu kısımlar hariç nilepin haksız olduğu kısımları çıkardım Buddha said: Tarayıcı olsa taratcaktım. Kapının önüne koymuşlar aynen yazıyorum; Sevgili kardeşim; Bu sözleşmeyle Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında; *Aile Sigortası'nı başlatıp her yoksul ailenin evine ayda en az 600 lira girmesini sağlayacağımıza, *Taşeron çilesini bitireceğimize ve tüm taşeron çalışanlarını kadrolu yapacağımıza, *Her öğrencimizin eşit koşullarda sağlayan şeffaf ve adil sınav sistemini kurup YÖK'ü ve harçları kaldıracağımıza; yurt sorununu 2 yıl içinde çözeceğimize; *Emekliler için İntibak Yasası'nı çıkarıp emeklilerimize milli gelir artışından pay vereceğimize, *Türkiye'de ilk defa Çocuk Bütçesi oluşturup her çocuğun sağlık, beslenme ve eğitimini güvenceye alarak çocuklarımıza fırsat eşitliği sağlayacağımıza, *Bir defaya mahsus Bedelli Askerlik Yasası'ndan parası olmayanları bedelsiz olarak yararlandırıcağımıza ve askerliği önce 9, sonra 6 aya indireceğimize Söz veriyorum. Elindeki bu imzalı belde seninle aramızdaki sözleşmedir. Bu sözleşme ile iktidarımızda, yukarıdaki sözlerimin peşinde olacak, benden sonuna kadar hesap sorabileceksin. En büyük güvencem, değerli desteğindir. İmza Kemal Kılıçdaroğlu hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ulan hayat adil değil vergi mi adil olacak? bir yanda "püskevitim yok" diye ağlayan bebe bir yanda "porche 911 boxerım yk yea" diyen vakıf üniversiteli not: vakıf üniversitesinde okuyanları buradan tenzih derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 tamam söz alacam sana o arabayı yeter ki üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 o değilde geçen biri televizyonda şey diodu ne güldüm akp döneminde halk kalkındı zengin oldu geliri yukseldi diyırdy aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bende cifors istiyorum, onuda alcanmi ildeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yok reklam o, kadın var "eskiden milyonlar veriyoduk paramız pul olmuştu, cok zordu benım için, sıfırı attılar şimdi daha rahatım" diyo ekmeğe 300.000 lira veriyoduk zordu şimdi 75 kuruş veriyoruz güzel diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ahah bunu bilmiyodum da yok heriifn biri bi programda diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 alırıssssss http://resim.sinemakusagi.com/2009/04/g-force.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bedelli askerligin mantigina aykiri zaten bedavaya fakirlere bedelli askerlik getirmek. Ona bedelsiz askerden muaf tutmak denilir. Adam zaten calismiyorsa, egitimi yoksa vb.[Hem egitimliyse hem de calisiyorsa yoksul olmayiversin.] gitsin askerlik yapsin iste. Ise yarasin. Ha yok adam calisiyor, deger yaratiyor, kazancinin fazlaligindan kaynakli verdigi yuksek vergilerle devletine fayda sagliyorsa, o adam bir de askere giderek kiymetli vaktinden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Adam oylara saldırıyor haklı olarak. Mantık aramamak lazım söylediklerinde. Şu dediklerini yaparsa ülke batar Yunanistan gibi. Parayı fakire, fukaraya, yaşlıya, emekliye dağıtacağım diyor, hangi para bu belli değil. Gülünecek şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 hee fakir fukarada parayı alıp yastık altına koyucak. piyasaya geri döndürmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar