Villians Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Şu anda yazıdığım bölümler ilerledikçe karakter yaratmakta ve isimbulmakta biraz zorlanıyorum.fikirlerinizi iletirseniz çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 nası?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bazı türkçe derslerini atlamışın sanırım okuldayken ehhe, alaramı nedir :D sanırım kitap/hikaye vb yazıyor, yeni karakter ismi vb bulun diyor,peki telif hakları nolcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 İsim vermen gerektiğinde şöyle bir düşün: - Bu karakterin kişiliği nedir? - Karakterin basit bir geçmişini yazsam ne yazardım vs vs. Mesela sadece tek bir isim verebilirsin. Genellikle köylerde felan soyad olmaz. Ama soylular da ahım şahım isimler kullanır. Mesela Georgian Highmountain gibi.. Bi de isim konusunda fazla kasma kendini. Aklına ilk gelen ismi kullan. Mesela bir denizci için Kuntama bir orc savaşçısı için Tuknarok gibi bir isim kullanabilirsin. Bu isim aklına ilk geldiğinde saçma gibi görünecektir. Ama Raistlin veya Drizzt nedir yani, çok mu süper isimler? Ha bi de, D&D3e Player's Handbook'ta Races kısmında isimler'e bakarak, bu isimlerdeki mantıktan yola çıkarak (mesela atıyorum bir ırkta t'ler k'ler fazla, daha çok vurgu var, diğerinde v, l, e gibi daha hızlı ve yumuşak harfler var) ırklara değişik isim ve soyadları bulablirisin. Bunları uzun bir liste halinde yazarsın, ve oyununda kullanırsın. Oyun sırasında random isim bulmakta zorlanıyorsan, player's handbooktaki isimleri düşünerek hazırladığın listeni kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Evt aslında türkçem biras batık durumda,idare edin artık.ben kitap/hikaye vs yazmayı çok seviyorum.şu anda yazdığım hikayede bayağ kendimi kaptırmış durumayım dragonlance de okuyunca bayağ heves gelio.aslında ismin bir anlamı olup olması öenmlidir tabi de ben daha çok o karakteri temsil etmesi açısından önemsiyorum. ıts to much to take.![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bence daha da önce -hele ki böyle bi eksikliğin olduğunu kabul ediyosan- dilbilgisi ve anlatım dili üzerine gitmelisin. yazdığın hikayenin okunabilir olması için dilbilgisine dikkat etmen gerekiyo. ingilizce için de geçerli bu.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book [Bu mesaj Grudge tarafından 11 Eylül 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 zaten bende bu eksikligimi gidermek icin sürekli kitap okuyor yazı yazıyorum.Hangi yolları denemem gerekirse deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 name generatorler var :P bulamadinmi git bul bi tane bas bes on defa hatta durbakim benim eski sayfada vardi urlyi buliim yazarim[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 tavsiyem çeviriden çok, orjinal dili türkçe olan kitapları okuman. nitekim çeviri romanların türkçeleri de çoğunlukla zayıf.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 aslında bir konuda cahil olduğumu itiraf etmeliyim o da web sayfası ararken karşı karşıya kaldığım durum :) arşivi geniş olan bir kız değilim açıkcası yazdığını bir çok şeyden de yeni şeyler öğreniyorum ki bu da iyi birşey bence. kesinllikle haklısın türkçeyi iyi kullanan kitaplar bulmak zor.ben bazen cümleleri bile bir araya getiremiyorum ama inatla bunun üstüne gitmei düşünüyorum ıf ı smiling dont belive[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Artık fikir üreten yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 İsimler konusunda Margaret Weis ve Tracy Hickman'ın çok komik açıklamaları vardı bir röportajlarında. Mesala Dalamar, tatilde tanışıp çok iyi anlaştıkları bir turistin adıymış veya Solamnic bir zamanlar çok sevdikleri kayak takımının adıymış gibi.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 belli bir anlam aramiom da isim bulmak geçekten zor is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Çoğu kişinin dediği gibi ilk önce karakterinin nasıl bir şey olcağını belirle nasıl bir dünyada geççek frp şu an ki zaman gelecek geçmiş ne bileyim işte. Daha sonra adının karakterini belli etmesini sağla kötü insanlar için böyle adını bile okurken korku verebilcek isimler düşün ben genelde öyle yapıyorum.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 aslina bakarsan birkaç ana karakterim var ama tabi onlarla bitiremem yan karakterlerde olmasi laz1m ki yürüsün.bu gerçekten zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar