Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 beyniyle anca kılfıını alır ipadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Su an organini satmanin ahlaki boyutunu dusunuyorum, ve aklima bir sorun gelmiyor. Araci olan mafyalari cikarsak niye yasak? Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 allah mallah biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 çıkaramıyosun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 insan hakların beyannamesinde haklar insanın bütününe verilmiyo mu olm ya. böbreği satarsan gitti haklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 herkesin 1 bobrek satma hakki olmali bence, biraz da karaciger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yanına biraz piyaz alayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 iphone için de gtu satar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kactan aciyo acaba piyasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yazık lan, bir de teknoloji ürünü. Adamlar 6 ay sonra yenisini çıkartacak; gitti böbrek boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/apple/1.png http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/apple/2.png http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/apple/3.png http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/apple/4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hold your wee for a wii için ölen amerikan annesinden sonra şaşırma çıtam çok yükseldi. şüphesiz olayın çin'de olması en ironik durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bi özet geçin, takribi kaç liraya satmış, para lazım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Red said: burdan yetkililere sesleniyorum.sayın steve jobs arkadaşa yeni bi böbrek ve 5-10 tane apple ürünü yollamalı ben osam omru boyu ipad sahibi yapar, her yenisi ciktiginda guncellerdim ucretsiz filanda bole bi uygulamayi gorupte bobregini satan birsuru gerizekali cikabilir, apple kadar overrated bi firma yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 steve bokunu vermez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 vaniLLe said: onun salakligiyla bi can kurtulcak en azindan ^_^ bu bakış açısından sonra elim ayağım boşaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Pasta said: geri geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Viktor said: apple kadar overrated bi firma yok zaten http://www.neverknowtech.com/storage/bkotick.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 asansorde karsialstigi elemani tipini begenmedigi icin kovan stiv ile karsialstirinca kotik melek kaliyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 activisionin neresi overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Lyvanna_Dolores said: Su an organini satmanin ahlaki boyutunu dusunuyorum, ve aklima bir sorun gelmiyor. Araci olan mafyalari cikarsak niye yasak? Xunn hürriyetini neden satamıyosan aynı sebepten ötürü. insan bedenini satılmasının meşrulaştırılmasının yaratıcağı etki var. benim böbreğimki satarım ne var! diyemezsin. nerde cizicez cizgiyi? ekonomik ucurmu düzeltmek yerine, fakirler zenginlere organlarını satsın, denilebilcek bir toplummu oluşturucaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 olabilir. bununla ilgili bir distopian kitap yazalim, repo man var gerce ama onlar elentronik alet takiyo filan, daha degisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Viktor said: asansorde karsialstigi elemani tipini begenmedigi icin kovan stiv ile karsialstirinca kotik melek kaliyor lan "overrated" kısmını alıntıladım, iyilik kötülük meselesi değil ki. aquila said: activisionin neresi overrated. diğer yarısını dahil etmedin şirketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 blizzardin overrated olmasi mumkun olmadigi icin gerek duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar