Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid Rising [Konami E3]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zone of the Enders 1&2 ve MGS 2&3&Peace Walker'ın HD versiyonları çıkacakmış. Direk alırım.

http://kotaku.com/5808055/metal-gear-zone-of-the-enders-return-with-hd-collections
Mesaj tarihi:
Asıl yeni contra gelicek sanırsam çok iyi olur gelirse. Hala suikoden yok anasını satıyım. bide kojima risingle ilgili bişi göstermicez dedi başlığı konami e3 olarak da değiştirebiliriz. gerçi garanti bişiler gösterirler ya neyse
Mesaj tarihi:
suikoden yalan ya :(, bok gibi seriler devam ediyor piyasadaki en kaliteli serilerden biri gg oldu sirf batida tutmadi diye meh

raiden may cry icin hic hevesim yok valla, peacewalker ise EPIC olur ps3 e HD geliosa, heleki mgs3 snake eater HD orgasm direk
Mesaj tarihi:
gene basladim suikoden 2 ye ya sorma, luca kismina kadar geldim gene toran yolunda 324234 kere yaptigim grind geldi aklima, gene 4-5 gun biraktim oyunu

sonra "ulan neden degisik bisi denemiom, bakalim grind siz luca kesebilcemmi az cakallikla" diye giristim, back row da aldigim mage haric 2 ranged elemanlara paso earth rune verdim, front row a counterattack spam ile facerolladim luca yi

duel sonunda YATTAAAAAAAAAAA diye sevinc cigliklari atarken guc kablosu ayrildi aletten, pil gg olmasin diye cikarip oynadigimdan yapabildigim tek sey FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU diye bagirmak oldu

bi ara girip bida tokatlicam ama sogudum az :/
Mesaj tarihi:
zaten süper olan sürümleri hd yapmak yerine neden msx sürümlerini dijital ortama taşımaz bu konami. grey foxla mayınlı arazide yumruk yumruğa dövüşmenin zevkini kim verecek ? veya mg1 ve 2'nin sonunda cqc ile dueli kim yaptırtacak ? bunları düşünsünler asıl.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ABV.kojima reis'i rezil ettiler çevirmen ne iş yapar orda yazık valla bu trailer üstüne birde bu olay,efsane ulan o adam ucuz spike tv ve VGA.................
  • Yeni Oluştur...