KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Saat 3 gibi konami mgs rising ve bilimum e3 açıklamalarını başlatıcak Burdan takip edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Zone of the Enders 1&2 ve MGS 2&3&Peace Walker'ın HD versiyonları çıkacakmış. Direk alırım. http://kotaku.com/5808055/metal-gear-zone-of-the-enders-return-with-hd-collections Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 zoe hd 2012 diyorlar nasıl bekliycem 2012 yi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Asıl yeni contra gelicek sanırsam çok iyi olur gelirse. Hala suikoden yok anasını satıyım. bide kojima risingle ilgili bişi göstermicez dedi başlığı konami e3 olarak da değiştirebiliriz. gerçi garanti bişiler gösterirler ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 suikoden yalan ya :(, bok gibi seriler devam ediyor piyasadaki en kaliteli serilerden biri gg oldu sirf batida tutmadi diye meh raiden may cry icin hic hevesim yok valla, peacewalker ise EPIC olur ps3 e HD geliosa, heleki mgs3 snake eater HD orgasm direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 peacewalker psn de falan baya zevkli olur. suikoden ah suikoden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gene basladim suikoden 2 ye ya sorma, luca kismina kadar geldim gene toran yolunda 324234 kere yaptigim grind geldi aklima, gene 4-5 gun biraktim oyunu sonra "ulan neden degisik bisi denemiom, bakalim grind siz luca kesebilcemmi az cakallikla" diye giristim, back row da aldigim mage haric 2 ranged elemanlara paso earth rune verdim, front row a counterattack spam ile facerolladim luca yi duel sonunda YATTAAAAAAAAAAA diye sevinc cigliklari atarken guc kablosu ayrildi aletten, pil gg olmasin diye cikarip oynadigimdan yapabildigim tek sey FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU diye bagirmak oldu bi ara girip bida tokatlicam ama sogudum az :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 su mgs serisini bi remake yapsalar da seriyi oynasam bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 vikor psn'i updatele abi. yüzüncü kez söylüyoruz alıcaz adminliğini elinden lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bak şimdi ağır canım çekti benimde. şu cdleri koyduğum yeri bulayımda başlıyayım ps1'i de kaldrdığım yerden bulayım. sonra gelsin viktor gitsin flik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 zaten süper olan sürümleri hd yapmak yerine neden msx sürümlerini dijital ortama taşımaz bu konami. grey foxla mayınlı arazide yumruk yumruğa dövüşmenin zevkini kim verecek ? veya mg1 ve 2'nin sonunda cqc ile dueli kim yaptırtacak ? bunları düşünsünler asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 //Xunn MORE! MORE!!! diye inleyen ninja... Manly tears... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 metal gear D'nin tepesinde binmiş bir grey foxu hayal ettim dijital ortamda şimdi. müthiş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 MGS Rising trailer.... ağlamak istiyorum,bu saçmalık nedir(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Link patlamis kardes zencili diyosun asyali var capsde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ABV.kojima reis'i rezil ettiler çevirmen ne iş yapar orda yazık valla bu trailer üstüne birde bu olay,efsane ulan o adam ucuz spike tv ve VGA................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bu mgs değil ya bu bu ehhh... DMC olmuş lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 dfgdfgdfgd iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kılıçlı oyun işte negüzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bu ne rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 stealth action mi bekliyosunuz hayvan gibi katana dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 aksiyon olucağını biliyorduk da bu kadar absürd olabileceğini tahmin etmemiştim :/ dramsız mgs hiç çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 raiden may cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hack and slash :/ revengeance nedir abi bir de, lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar