Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 patlıcan salatası iyidir. karnıyarık da süper. kızartması da iyi olur patlıcanın. gerçi yemek ayıran adam olmadığım için pek farketmiyor bana asdsf
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 özellikle istemem.ama olduğu zaman yerim tabii ki.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bi de sey var böle patlicanlari ince ince dilimleyip kizartip arasina beyaz peynir karisimi koyyosun.domatisli sosu oluyo bi de mmm http://cdn.hafiftarif.com/wp-content/uploads/2009/02/peynirli-patlican-rulolari.jpg http://www.lezzet.com.tr/images/foods/category213/domates-soslu-patlican-rulolari_7232561a.jpg bi de yine patlicanli domatisli, kusbasi etli bi karisimla pide ve gözleme <3 of aciktim.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yağlı ve patlıncalı yemek (ki genelde beraber oluyorlar) mide yakıyor, sevmiyorum.
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 musakka da süper bişi aslında
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 neyse iddayı kazandım boşuına yazmayın artık okumicam.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bi ot vardı ya güneyekaçan mı kuşkaçıran mı ne delircem neydi adı
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ne otu, baharat mi? nerde kullaniliyo
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Musakka, şakşuka, patlıcan kebabı, patlıcanlı herşey.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Kızlar erkeklerden daha çok seviyodur patlıcanı tabii dendi mi?
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ne güzel dedin. aquila ya demiştim.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mithat said: Kızlar erkeklerden daha çok seviyodur patlıcanı tabii dendi mi? ya bi git saçma salak espriler yapma ya.
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 acı patlıcan yeme olasılığını seviyorum
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Abi közlenmiş patlıcan ve közlenmiş kırmızı biberin sarımsaklı limonlu mezesi... Yanında bir duble rakı... Öfff nasıl canım istedi şimdi...
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Canım nasıl acılı ezme istedi. acılı ezme http://oburcan.files.wordpress.com/2010/06/1.jpg
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 acılı ezmeyi salçadan yapıyo şerefsizin soyları istanbulda. hepsi ölür umarım.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yav said: abi yapmayın ya abi bilerek spoya koydum. Bugün unuttum gelmişti bol soslu tereyağlı iskender ile manisa kebabının yanında.Ancak o kadar daldım ki acılı ezmeyi yemeği unutmuşum :( Edit: tamam lan tamam çekmesin canınız şimdi.
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Çıkmadı bir türlü aklımdan közlenmişler öfff... Açmayın sakın... :( Seçim sizin...
Öne çıkan mesajlar