AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 evdeki herkezin cocukluktan beri , 23 senedir, ısrarla bıkmadan kendi işine geldiği gibi cevap vermesinden dolayı, emin olamadım sizede sorayım dedim. kilo aldığınız zaman yaklaşık 25-30 kilo filan, daha önce olan ayakkabınızın olmama durumu varmı? yani kiloya bağlı ayak büyür mü ?saçma geliyor, net bilgisi olan varmı. trollemeyin, ciddi cevap lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tarak kemiğinin üstü yağ bağlarsa olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 25-30 ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 30 kilo alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ayagin buyur ama penisin buyumez. Ayakla orantisi olabilir ama kilo ile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kilo la kilo 25-30 kilo bildiğin, 80 den 115 e . verecem bu yaz, işimdi müsait değilm.dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 O nasil bi kilo alma birader hayvanmisin ? Ayrica sismekten dolayi ayaklar buyur evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ayak boyu büyümez, eni büyür. doğal olarak ayakkabı olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 AtlaraFisildayan said: kilo la kilo 25-30 kilo bildiğin, 80 den 115 e ayak da yağlanır, beyin de yağlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gitmeyin lan cocugun ustune pc-yazilim muhendisligi okuyorsa normal o kadar kilo almasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Niye abi c++ yarıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gotun nasil buyuyosa ayagin da oyle buyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hemde nasi 70kilo girdiydim ben okula, 105 gordum gecen donem. simdi yine 80civarlarina inebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hah iyidir, eyvallah. fazla yemek yemiyorum aslında, yani eskiden farklı olarak ot yemiyorum, hissetmiyorum onları o kadar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 acım ya birşeyler atıştırsam mı . aç gibiyim, açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 erkek dediğin şişman olur ye gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yedi yıldan beri 75 kilo ile 90 kilo arasında gidip gelirim. mesela şu anda 81 kiloyum ve 89'dan 75'e doğru kilo kaybediyorum. bu birden fazla başıma geldi. ayağım hep 42 numaraydı. hiç değişmez yani. 75-90 farkmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi kilolu insanların ayakları uzun olmaz genelde.geniş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 AtlaraFisildayan said: evdeki herkezin cocukluktan beri , 23 senedir, ısrarla bıkmadan kendi işine geldiği gibi cevap vermesinden dolayı, emin olamadım sizede sorayım dedim. kilo aldığınız zaman yaklaşık 25-30 kilo filan, daha önce olan ayakkabınızın olmama durumu varmı? yani kiloya bağlı ayak büyür mü ?saçma geliyor, net bilgisi olan varmı. trollemeyin, ciddi cevap lazım. 23 yaşındaysan daha büyümez ayakların. belki yarım numara falan ama sanmıyorum onuda. lisede 75 kilo civarındayken de 42,5 giyiyordum şimdi de aynı. 30 kilo aldım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi dalga mı geçiyosunuz ya, nasıl kilo grafikleri çizmişsiniz öyle. ben 80 doğdum öyle gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 alakası varmı yokmu abi, bariz ayagıma olan 2 ayakkabı, çok net olmuyor şu an. yuh moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 senko said: hemde nasi 70kilo girdiydim ben okula, 105 gordum gecen donem. simdi yine 80civarlarina inebildim. http://mikuchan.org/miku/src/129002371399.jpg nası becerdin anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 spor yapiyorsun oluyo bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ayaklarında şişmanlamanın etkisinin olabilceği başka problemler de olabilir bence doktora danış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Takunya giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar