Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 o zaman gotham'a cannon ve turret diksek daha iyi olmaz mıydı? boşuna neden gotham akıl hastanesini ve batman'i yoruyoruz ki? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Eylül 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 turret a gerek yok . gotham semalarinda batman in mutlak ustunlugu var zaten ^^.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Absolut, 13 Eylül 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Hulk gibi bunun da filmin yarısı nasıl Kedi Kız oldugunu anlatmakla geçiyorsa kalsın gitmiyim. KediKız 2ye giderim, direk aksiyona girerim :) 2'yi bekle ehehe.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ya ben tom ve jery izlerken bile bu kadar sıkılmııyorum nasıl bir flimdir bu berbat bişydi..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. icinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar