Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Şimdi abimin 4 yıl önce toplamış olduğu bilgisayarı diriltmeye başladım hafiften sahip olduğu donanım şu: Intel Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66 GHz ASUS P5KPL-VM Motherboard 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston RAM NVIDIA GeForce 8600 GT önceden 1gb ram vardı işte gittim 2 tane 2gb aldım. bi sonraki almam/değiştirmem gereken parça hangisi olmalı fikir verirseniz çok sevinirim. Amaç güncel oyunları güzel güzel oynatıcak bi oyun bilgisayarı mümkün olan en kaliteli şekilde şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 board + cpu + ekran kartı üçlüsünü tek hamlede değiştirmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tek seferde yapamayacağım malesef her ay bi parça düşünüyorum şunu al bunu al gibi tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ah be ne umutlarla geldim bilgisayarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İşlemciye overclock. HD6850 ekran kartı, bomba gibi olur o bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 benim sisteme uyumlu olur dimi o ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Gangren said: İşlemciye overclock. HD6850 ekran kartı, bomba gibi olur o bilgisayar. this hatta overclock yapmadan da sadece ekran kartı upgrade bile yeterli gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ekran kartı alınmalı evet.ama sistem 4 yıllık olduğuna göre psu düşüktür.300-350 W falandır muhtemelen.yetersiz kalacaktır.o yüzden önce bir psu almalısın.sonra ekran kartı.daha da birşeye gerek yok gayet iyi parçalar.işlemciye hafif overclock yaparsın yeter.he bide anakart eski olduğu için darboğazlık yapacaktır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 @zaybird anakart ne darboğazlık yapabilir bi anlatsana ciddi ciddi. yada hangi oyunda cpu sorunu yaşadın mesela en son? psu konusunda haklı olabilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 olum böle başlıklar acmayın paticigi yakıcaksınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 necromancy 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 60 liraya fan al cpu en ufak zorlama ısınma olmadan 3.2ghz olur çok rahat (minimal bir oc bu , cpu ısındı oldu olmadı derdi olmaz yaparsın bırakırsın 3-5 ayda bi kasa içi toz temizligi yap yeter) ve yukarda dendigi gibi ekran kartı al, her türlü akar gayet. ondan sonra yapabileceğin bişey yok üstüne, direk anakart ram cpu değiştirirsin bir sonraki adımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hmm fikir ve tavsiyelerden dolayı herkeze teşekkür ederim valla :) o zaman önce bi ekran kartı belirliyorum galiba sonra ona göre bi psu alıyorum sonra cpu soğutucusu ve cpu ya overclock. ekran kartı HD6850 bu mu olmalıdır diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 6850 iyidir ya, daha nolcak. Psu al guzel bi. Fana bile gerek yok basta. Bende E6750 vardi, rahat 3ghz'e cekiyodum stock fan ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 o işlemci ve amd radeon 6850 ekran kartıyla işlemciden önce ekran kartı sınırına takılırsın. o yüzden oc falan gereği yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bendeki daha eskı makıne CPU 4400 2,0 ghz lık makıne var Hd 2600 pro ıle Crysis 2 bıtırdım (orta duzey ama hıc takılmadı sıkıntı yaratmadı ) ekran kartını degısıp cokda farklı olmayan nvidia 9500 Gt koydum sımdı DİRT 3 u oynuyorum hıc takılmadan .. kasmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bunları ellemeyin abi, alacağınız her parça ölü yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 niye yahu bi ekran kartı alsa oynar daha o sistemle bi süre daha. sonrasında da gerekirse ileride anakart, işlemci, ram değiştirir yavaş yavaş. elinde kalma durumu yok nasılsa o ekran kartının. tabi gidip highend ekran kartı takmanın anlamı da yok tabi böyle dedik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ekran kartı alınarak iyi boostlanır o sistem, ama tabi beklentiler ne? Kalkıp 4xAA 16xAF falan isteniyorsa, komik olur. Ama bahsi geçen sisteme alınacak ekran kartı ile birçok oyunu orta-yüksek ayarlarda, biraz config ile oynarsın (Shadow kapat, view distance azalt, decal azalt, vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Satam benim gtx 460'i iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Aslında oyun falan degilde 4 yıl açık kalıcak hiç ısınmıcak ve ses çıkartmıcak bir kasa almam lazım benim :D oyun falan zaten çok grafik kasmıyorum 1gb ram bile yeter bana o derece full internette takılıyorum ama bişi indiricem edicem gece açık kalıcak offf imkansız harbiden yanar bilgisayar yanar alev alev hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ha bak isinma ve sessizlik diyosan, cidden benim ekran kartini dusunebilirsin yalniz :) http://forum.paticik.com/read.php?27,5652433 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ben cidden gram anlamam donanımdan o yüzden sormam lazım ses bir tek ekran kartı yüzünden mi çıkar? mesela benim ekran kartını atıp şunu alsam başka bişi yok mu kasanın içinde ses çıkartıcak olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi oyun oynamayacaksa, sessizlik istiyosa direkt low-end pasif doğutuculu bişey alır en ucuzundan. satışını baltalamak gibi olmasın ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar