DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 o uyusturucu yapan adam new reno da arabanı calan adaların gittgi yerden kurtarıodun ?[hline]your brain is useless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 ya da new reno da kumarhanenin sahibinin karısı yatıodun onna en üst katta ne biliim =)[hline]your brain is useless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 ehe yani o kadar da ipucu verdik alkolik diye oyunda alkolikliği hakkında muhabbet ettiğiniz kac adam var? neyse cevabımız tabeke new reno daki father tully ilk bilen arkadasımız arcane olduğu icin miniminnacık bir hediye olarak minigun veriyoruz hayırlı uğurlu olsun :-P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 ehe ben minigun düşmanıyım hoca.. :) bende Sam'e veriyorum o zaman o minigun ı... mutant insan el ele güzel bir gelecek için... *! Sam bakmazken dual gauss pistol ile matrixe girer uçar filan sonra Sam e critical koyar* *!ama hain mutant hp fazlası nedeniyle hala yaşamaktadır* -ehehe pardon horrigan sandıydım.. :) bugün bi ara bende bi soru sorcam ama yeterince kazık bulamadım eheh[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 işte benim sorum: (bayaa kazık hatta ben yeni öğrendim :)) Fallout 2 de nerede düşen bomba görüntüsü görülüyor ? bu arada şöyle bişe buldum bilen var mı ? ----You can access the unimplemented Den area by pressing 3 when choosing your destination on the town map. You can get a Shovel from Smitty's evil twin's shack, and in case you wonder, if you kill everyone here no one in the "real" Den will care. You can even kill Anna's double, which is not possible with the real Anna.----[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Aegean bildi off ehe :) bende zor sandıydım çat diye bildi adam. neyse sizde bilmeye çalışın daha sonra söylicem cevabı.[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Burdan solediim icin dovmeyin ama.... Pip boy Screensaver....[hline] ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 saldiriiiin :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 düşündümde kolay soruymuş ıskalayan olmadı..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 heh benim aklıma gelmedi pipboy screensaver'ı ama şu anda kafam dağınık zaten :-p bende minigun fabrikası var, bana verdiğinizi mutantçik vakfı'na bağışlıyorum :)[hline]0wnage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 bi köpek vardı cesetlerin yanında felan buluyodun sürekli seni takip ediyodu sonra onunda HP 999 diilmiydi?[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 valla ben bi köpek hatırlıyorum havlıodu yemek veriodun senle geliodu onu mu diosun ?[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 bugün oynarım biraz çıkarsa karşıma SS alırım[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 o zaman şöyle yap abi editörle karakteri editle awareness perk ünü al hp si gözükür[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 ??[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 bone herhalde fot'taki 4 horsemen encounter'ını demiyorsun? onlar 14000 üzeriydi :) (herifleri öldürmek baya vaktimi aldıydı) popeye'nin dediği jinxed perkli pariah's dog, 750 hp sahibi.. ekleme: lol 40 yıllık trait'e perk dedim ama size bir perk gibi kazandırıyordu sanırım jinxed'i. hiçbir emir veremiyorsun ve gebertmeden kurtulamıyorsun. fakat bir bug sayesinde luck'ı +1 arttırabiliyorlarmış o köpekle. müthiş bir walkthru vardı nma'de, her f2 oynadığımda onu açıyorum nasılsa 7. kere başladım geçen gün :)[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??! OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd [Bu mesaj Sam tarafından 29 Ekim 2002 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 lol sam vala aynı seyi soyluyosun her zaman da bi link vermiyorsun buyrun buyrun çekinmeyin[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 onu kullanmayın daha önceden oynadıysanız bilmediğiniz bi sürü şey öğreniosunuz moral sıfır oluo..[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 eheh Sam den başka tactics i bitirmiş eleman var mı ki Türkiye'de ?[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 bridgekeeperlar ne iştir? yane ne yapıyorlar neden ordalar hikayeleri ne amaçları ne sordukları sorular ne cevapları ne? benim de kaşıma çıkmıştı ama en alttaki cevabı seçip salladım adam bağararak patladı :) herhalde verdiğim cevap çok aptalcaydı da adam kendinden utandı patladı herhalde...[hline]Yeni bir meyhane keşfettim, mezarlığın karşısında. Artık beni sorarsanız ya meyhanedeyim ya da tam karşısında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 hayır sorduğu soruya karşı soruyla cevap verirsen patlıyor. bilmene de gerek yok zaten tek seçenek o. f2'deki film referanslarından biri bridgekeeper: Reference to Monty Python's Holy Grail - You can encounter bridge keeper during your jurneys. He'll ask you three questions, and if you survive, you get his Robes. four horsemen encounter'ındaki sorun grup liderini eleman durumuna düşürüp elemanlardan birini lider yapması bug'ı. kendim de yaşadım faq'larde de okudum, her gördüğümde load ediyorum mecburen. tactics'i benim kadar bitirmiş fallout veteranları bile zor bulunuyor black isle forumlarında, hepsine akıl veriyorum adamların son bir aydır kingsword nickiyle, bir ara uğrayın size de veririm bende bol ehu :-p[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??! OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 yanlız başlıkta fo2 yazıyor dikkatinizi çekerim.. :) ben fo 1-2 yi bi kere bitirdim ama iyi oynadım herşeyi yaptım denedim falan.. zaten birkaç ayda bitti.. oradan belli olur oynayış stilim :) yani demek istiyorumki iyi bilmek için x defa bitirmiş olmaya gerek yok.. :)[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 ama bu demek değildir ki x kere bitirince bilgine bilgi katmayacaksın :)[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 olur mu canım her oynayışta değişik bir karakter denemek bambaşka tecrübelere yolaçıyor :) benim en son tactics karakteri 8 CH'li, 2 lvl'da bir perk alan (divine favor ownz) bir hanım kardeşimiz mesela :-p ve gamespy'da 150k skirmish oyunlarında 8 CH'li karakterimi yenen çıkmadı belki 10 kişiyle oynadım 8-)[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??! OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 ne değişik karakteri baldur mu bu bende onu düşündüm fallout un kaybettiği tek nokta karakterlerin birbirine çok yakın olması dungeons and dragons ta çok farklı birbirine yeni karakter açmak daha zevkli oluo[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar