Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Münih'te bir düğün salonu

saturn

Öne çıkan mesajlar

Tarih, 21 Kasım 2003 Cuma gecesi. Yer, Almanya'nın Münih kentinde bir düğün salonu. İçerde yaklaşık bin kişi var. Ancak düğün yapılmıyor. Takkeli, cüppeli ve sakallı cemaat yere bağdaş kurmuş, kürsüdeki beyaz sarıklı, kara sakallı adamı dinliyor.
Cüppeli ve sakallı adam bakın neler anlatıyor:
"Onun gece bir kapta yatağının altına koyduğu mübarek idrarını bir gece sahabelerinden biri içer. Muhammed ertesi gün sorar, 'Ne yaptın idrarımı?' diye. Sahabe der ki, 'Çok susamıştım, su zannedip içtim'. Muhammed güler. 'Artık sana da cehennemin ateşi işlemeyecek,' der
Muhammed'in dışkısı da mis gibi kokardı, mis. Sizi bilmem amma, ben bulsam içmez miyim, içmez miyim..."
http://www.answering-islam.org/turkce/histiryanoldu/munihtebir.html
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman yazıyordu yahu bizde okuduk lisede/orta okulda hiç bi din dersinde öyle bişey ögretmediler.Paso dua ezbeleyip peygamber hayatı müslümanlıgın sartları filan anlatıyorlardı.Ki diyanet işleri başkanlıgı evet bencede laikle tam olarak örtüşen bi kurum degil ama o tarz saçma salak hurafelere prim yaptıran bi kurumda degil.O tarz bilgilerin verildigi bi kitabın diyanet işlerinin onayından geçebilecegini zannetmiyorum.

Ha eger sadece milli egitim bakanlıgı onayı gerekiyorsa din bilgisi kitabı içinde ozaman dogrudur AKP geldikten sonra yapılmıs olabilir inanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...