Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hellsingdeki alucardın aşmış ötesi vampirik güçleri...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Silthanas, 11 Ağustos 2004 22:57 tarihinde demiş ki: $ahin K ya ozenmekteyim acayip.. Yani kendileri denizin buz gibi sularindan cikip i$ini gorebiliyor.. ustun bir ozellik, time stop falan hikaye.. Yerlerdeyim Silthanas. Şahin K.'nın özenilecek bir başka özelliği ise o filmleridir zaten :) Doğaüstü hakikaten Benim en sevdiğim doğaüstü yetenek Morp ve Mystiq adlı karakterlerin sahip olduğu o şekil değiştirme özelliğidir. Yada Nightcrawler gibi baktığım yere ışınlanabilme gibi bir özellikte fena olmazdı.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Ytse, 11 Ağustos 2004 22:22 tarihinde demiş ki: said: Vicious, 11 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki: Narutodaki Kagebon shinno jitsu muydu neydi Yani shadow replication ne güzel olur biri oyun oynar biri koşar biri anime izler biri kız arkadaşıyla ilgilenir falan... yok yok en guzeli shadow replication + sexy tecnique = harem jitsu !!!! hehe walla guzel bı olay o ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 profesör x[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 silver surferın kozmik güçleri. şimdi bu kozmik güç uzay eriği gibi bişi. kozmik ya. işte herşey oluyo o yüzden. evet. yersen.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 horas anlatmış işte :)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Elimden ateşler çıkarabilen ve uçabilen bir ejderha avcısı olmak isterdim :D:D:D[signature][hline]Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ben princeses mononoke deki princeses mononoke'nin doğayla iletişim gücüne ve çevikliğni isterdim (bence yeterince doğa üstü güçler)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Wolverine (yanlış oldu galiba) Onun Gibi Kendi Yaralarımı Iyileştirebilmek ve Kemiklerimin Demirden Olmasını Isterdim ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 demir kemik zehirler seni... adamantiyum veya olmadı platin filan yapalım şunu..[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ha bi de kemikleri adamantiumdan değil, sadece kemikleri adamantium kaplı... (evet ikisinin arasında fark var) wolverine ne kadar rahat ya. biz burda hastalanıyoruz salya sümük yataklara düşüyoruz o ise hiçbirşey olmadan gezip dolaşıyor..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kaplama da diil. alaşım. kemikleri ile amalgam bi şekilde duruyo adamantiyum. [signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 20 Ağustos 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Elven Bride`deki jinekolog vampirin yaptiklarinida bir ara denemek gerekirdi diye du$unuyorum ben :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 o neydi :) ben bilmiorum aydılatsana biraz...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 İStediğim güce sahip olma özelliğinin olmasnı isterdim :horace:[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Spawna hastayım. Bir kaç kalın çizgi romanını okumuştum.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Wolwerine in elinden çıkardığı o buçak gibi şeyler çok oşuma gidiyor[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Spiderman :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 elektirik yüklü kabloların hareketi nerdeyse her bilim-kurgu animesinde var bu özelliği çok severim birde sol el kuralı var galiba ama olyı ne bilmiyorum bkz. eva shingi
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 spawn[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Gullerim herkez Spawn demis ama adamin gucu sinirli fakrindasinizdir umarim harcaidkca azaliyo (hos harcadamadikca azali masallah guc degil alkol giib bisey ucucu) bitincede mogobolia mi ne seytanlardan biri iste onun kolesi olucak. Dusunun derim ben bi. ama Spideyi de tek gecerim hic dusunmeden[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 iyide bu dediklerin doğaüstü özelliklerinin aşmış olduğu gerçeğini değiştirmiyor :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ağustos 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Git iki sayi Spawn oku be once canim benim ya valla diyorum dusundugunuz gibi degil[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 eheh ben filmini izledim o yetti bana böyle diken olup kamyonu piçuuv yapıyo :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar