Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Polisin yürüttüğü bir operasyona jandarma karışamaz, sadece güvenlik şeridi oluşturabilir, diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Noobolyon halkin cocuklarina el kaldirmadilar diye suclular dimi. Belkide senin Padisahini kormak zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 nomsaR said: çünkü eşşeğin zikinden demek gerek o arınç'a :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 jandarma, polis yetkisi dahilinde bir bölgede müdahale edemez, ancak polis tarafından talep gelirse harekete geçebilirler. bunu bile bilmekten aciz olup birde aklınca laf sokmaya çalışmıyor musun küçük şakirt iyicene komik oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 napolyon neyse de arınç nasıl bilmiyor bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Napolyonn said: jandarma alkış tutsun diyemi duruyo orda? noldu lan zorunamı gitti ibiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 taş atan çocuklardan biri kermit heralde hemen savunmya geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 orda duran jandarmayım ben birazdan alkış tutucam şarkı eşliğinde. saldır tayyip okey letsgo diye coşucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 dreagloth said: napolyon neyse de arınç nasıl bilmiyor bunu? haha cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 polis çalışırken jandarma karışamaaz gakgukkkk siz bile inanmıosunuz dediğinize. kaldı ki höt dese dağılcak o ufak angry moblar ama besbelli komutan bişey dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi konuyu görünce aklıma geldi hahaha bigün bababeyle sote bi yerimiz var bi köy içinde hafif tepelik, 2 tek atmak için gidiyoruz bazen. bi akşam 2 adet polis çıktı geldi, direk başladı muhabbete "alkol mü alıyoruz beyler bu saatte" falan. dedik evet bi sorun mu var, kimlik görelim falan dediler, peder emekli asker benim gösterdi, bi de sizin ne işiniz var burda dedi, hahaa bi tırsmaları var heriflerin böyle tırıs tırıs kaçtılar. kıl oluyorum abi polislere. HEPSİ CAHİL. dün kazada kaybettiğim plakamı bulmuşlar gelin alın diyo. gittim herif zaten hakkım olan plakayı vermek için 1 paket sigara aldırmaya çalıştı bana şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 cool story (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Napolyonn said: polis çalışırken jandarma karışamaaz gakgukkkk siz bile inanmıosunuz dediğinize. kaldı ki höt dese dağılcak o ufak angry moblar ama besbelli komutan bişey dememiş. açık açık söyle zoruma gitti diye hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Napolyonn said: polis çalışırken jandarma karışamaaz gakgukkkk siz bile inanmıosunuz dediğinize. kaldı ki höt dese dağılcak o ufak angry moblar ama besbelli komutan bişey dememiş. yani şırnakdaki terörist e çiçek verelim hopadaki çocuğa saldıralım hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 napolyon, zaten umuyorum ki orada bişey yapabileceklerken yapmamışlardır bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ignorance is bliss x ne olurdu ben de tüm algıları kapanmış şekilde şöyle mutlu ve sevinçli olabilsem, nasıl bir duygu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 dreagloth said: napolyon neyse de arınç nasıl bilmiyor bunu? maksat ortaligi karistirmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Jandarma ve Polis yetki alanina bakar isek Jandarma Teskilati Gorev ve Yetkileri Yonetmeliginin 23. maddesinde soyle yaziyor: GEÇİCİ GÖREVLENDİRME Madde 23 - Gerek Jandarma ve gerekse emniyet teşkilatı kendi sorumluluk alanlarındaki görevlerini, kendi kuvvetleriyle yerine getirmek zorundadır. Ancak, Jandarma ve emniyet teşkilatı, kendi sorumluluk bölgesinde yetersiz kaldıkları takdirde ya da gelişmekte olan olayların değerlendirilmesinde yetersiz kalacakları anlaşıldığında; Jandarma ve polis geçici bir süre için birbirlerinin sorumluluk bölgesinde görevlendirilebilirler. Bu görev hiç bir zaman süreklilik taşımaz. İstenen sonuç alındığında yardıma gelen kuvvet kendi görevine döner. Jandarmanın polise ve polisin Jandarmaya yapacağı yardım; belirli bir bölgede emniyet ve asayiş görevlerini üzerine almak, devriyeleri gezdirmek ya da toplu kuvvet sevketmek biçiminde olur. Benim bundan anladigim ise fotografta jandarmanin hazir bulunmasi demek polisin gorev alaninda olan bolgede polisin yetersiz kalacagi durumda mudahale etmek icin Jandarma'nin hazir oldugu demektir. Yani coktan bolgeye gelmis ve hazir bekliyorlar. Polis yardim talebinde bulundu ve orda bekleyen jandarmalarin komutani da bu talebe karsilik vermedi ise o zaman tartisilabilir. Lakin polis herhangi bir talepte bulunmadi ise Jandarma'nin kafasina gore mudahele etme yetkisi yok. Zaten AB yasalarina uyum surecinde Jandarma yetki alanlari daraltilmaya baslandi. Jandarma istemiyorlar yani. Altini cizdigim kisma bakar isek tahmin ediyorum ki 10 tane cocugun tas atmasina karsi polis yetersiz kalmamistir. Hele ki tansiyonun yuksek olacaginin bilindigi bir yere ulkenin basbakani gidiyor ise evvelden onlemini yeteri kadar almistir almadi ise bunun sorgulanmasi gerekir diye dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Napolyonn said: polis çalışırken jandarma karışamaaz gakgukkkk siz bile inanmıosunuz dediğinize. kaldı ki höt dese dağılcak o ufak angry moblar ama besbelli komutan bişey dememiş. Polis ile jandarmanın yetki alanları farklı, validen talimat gelmeden kalabalığı dağıtmaya kalksa bu sefer "asker halka saldırdı, askerin anti-dömokratik tavrı" diye manşet atacaksınız, üstüne birde komutan hakkında soruşturma açacaksınız yetkisiz emir verdi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Jandarma polisten geri kalmıs evet 1 tanede onlar öldüreymiş ordan bi vatandaş o zaman baglılıklarını göstermiş olurlardı hakılısın napolyonn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çok ağır küfür edesim var , kin doluyum şu anda polislere ilk eylem fırstında taş yağmuruna tutucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 lise terk adamı köyden alıp 6 ay kursla polis yaparsan zamanında halk da tanımaz insanlıkta bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Polis artık coptan başka ve çok etkili bir method bulmuş. Onu kullanacaklarmış artık. :D abi bu nasıl bir görüntü? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 evine hırsız girincede polise koşma o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar