toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 omurilik soganım da bayatlamıs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bahar geldi ya yeşermiştir soğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yeni evli komşun varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ahaha yok :D tansiyon konusunda da bir sıkıntım olmadı hiç, babam doktor olduğu için genelde ölçer o bilirdi bir sıkıntı olsaydı. yorgunluk ile alakalı olabilir belki gerçi, geceleri oluyor çünkü genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Nasıl oluyorsun, ayakta duramayacak gibi mi? Ya da en azından dengeni yitirir gibi mi oluyorsun? Başın dönüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok be abi bilgisayar masasında otururken "aha valla sallıyor ufak ufak" diyorum sonra bakıyorum hiç birşey yok. Dün gece rahat 10 kere falan oldu. Ayakta falan değildim hiç birinde, sabit oturuyordum. Nörologlara gözükmek lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 banada oluyor ya, haxball oynarken oldu simav depremi, enteresan anlar yaşadık bi eleman depre oluyo dedi oyundan düştü, 5 saniye sonra bizim bura titremeye başladı falan korku filmi gibiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 92 Erzincan sonra Düzce depremlerini yaşamış bir insan olarak 20 senedir ben atamadım deprem korkusunu üstümden :( Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi mezunuyum. Tramway her geçtiğinde derste ayağa fırlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Vay Erzincanlı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Erzincanlıysan genlerinde depremle ilgili özel kodlamalar var ondan oluyor bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar