nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aarkadaslar baslikta yazdigi gibi sifir kurulmus ayar yapilmamis bir pc ile hotmaile baglanamiyorum modem resetlendi ip degistirildi defalarca yardimci olmak isteyen var mi
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fakat DNS'ini değiştirince giriyor musun?
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 @shadow dns yapinca giriyorum
Soris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Dün banada oldu ama düzeldi şimdilerde garip.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ben de bazı malum sitelere giremiyorum dns ayarı olmasına rağmen, yurtdışındaki arkadaşlar girebiliyor ama. google dns var bende şu an edit: ktunnel ile girdim siteye..noluyo lan?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 scorch said: superonline mısınız? hayır normal ttnet, 4-5 arkadaşa da denettim onlarda giremedi sitelere.
Öne çıkan mesajlar