Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bu doruk futbol bölümünde 120 sene önceki maç sonuçlarını koyarak butthurtünü dindirmeye çalışan arkadaş mıydı?
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bide şu izmirlilerin herşeyi savunma olayı yokmu ahhh ah
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Pasta said: Bu doruk futbol bölümünde 120 sene önceki maç sonuçlarını koyarak butthurtünü dindirmeye çalışan arkadaş mıydı? evet :D
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ahaha zeytinyağı yiyen adam bu kadar oluyo işte.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tereyağı yiyen tunca = erkek zeytinyağı yiyen Doruk
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Pasta said: Bu doruk futbol bölümünde 120 sene önceki maç sonuçlarını koyarak butthurtünü dindirmeye çalışan arkadaş mıydı?gbtleri mi açıyoruz? patide en rezil tarihe sahip isimler arasında ekmek'i görebiliriz sanırım.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://www.incicaps.com/resimler/sibirya-halk-turkusu-turkce.swf
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hadi şimdi 4 yıllık postlarımı bul onları upla. tam kalitene yakışır bi hareket olur.
tunca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 xunn said: Zeytinyağı MASTER RACE zaten.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Pasta said: hadi şimdi 4 yıllık postlarımı bul onları upla. tam kalitene yakışır bi hareket olur. hayır olm birazdan şu gelcektide ondan önce ben koyayım http://www.hayatveinsan.com/wp-content/uploads/2011/05/uefa-kupasi-galatasaray.jpg
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 iki tane yüzsüz nolifer butthurt bellemiş bi yerden vurmayı bekliyorlarmış. ben sizi kendi halinize bırakayım bunun üstüne 10 mesaj atıp tatmin olun hadi kolay gelsin.
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 zeytin yağı ile tereyağını karşılaştırmak nasıl bir saçmalıktır. zeytin yağı zeytin yağı kullanılan yerde kullanılır. mesela kahvaltıda hem tereyağı hem zeytin yağı yiyebilirsiniz. karşılaştırma olacaksa tereyağı ile margarin karşılaştırılır. yemeklerde tereyağı ezer. nasıl bir tartışma topiki lan bu böyle.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dur gitme zeytinyağlı boyoz yiyecektik
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ahaha genelde insanlar futbol bölümünde saçmalıyor bu her yerde böyleymiş ne iyi.
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 doğunun -40 derecesinde mecbur yiyo olm tereyağını millet kolestrol basıyo,hararet yapıyo,millete zeytinyağı yediripte ayazda üşümüş bekçi çü.üne mi döndericeksiiz olm
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ha ben kişisel tercih olarak zeytinyağını fazla yerim kavhaltıda. zeytinyağı + kekik + domates + çokgzel peynir tereyağı + reçel bal hedödö + ceviz gece 12 den sonra açmayın şu an sucuk mucuk da yiyiyorum zaten oooh
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 zeytinyağının içine isot atıcaksın manyak oluyor
1Wayim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yazık ya bunlara daha tereyağı ile margarin savaşında kalmışlar. zeytinyağı rulzzzzz.
karasimsek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 nerde kullanıcağına göre değişir mesela güzel bir çoban salatasında tereyağ kullanamazsın ya da kızarmış bi ekmeğe zeytinyağ sürmezsin ben ikisine de ölürüm
Öne çıkan mesajlar