cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ya sinirden öyle durumu açıklama amaçlı yazmıştır, olur mu öyle şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Carpitmayin. Daha cok seviyorum demis. Mesela 0 notr, + seviyor, - sevmiyor olsun. polise sevgisi -10, pkk'ya -5 dersek ikisini de sevmiyor ama pkk'yi daha cok seviyor olur. onemli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 said: ulan pkk yi su heriflerden ve polislerinden daha cok seviyorum erkan mumcu gibi siyasi diilim ben bide, politcally correct olmama gerek yok, pkk yi akp den daha samimi buluyorum bu kadar basit, pkk yi seviyorum anlamina gelmio bu ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 şu hopa'da yaşananların bir adım sonrası için suriye'ye bakmanız yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Aluriel said: şu hopa'da yaşananların bir adım sonrası için suriye'ye bakmanız yeterli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Viktor az önce PKK'yı samimi bulduğunu açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 roket az önce eşşeğin zikini açıkladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ulan nilepi roket adamdan daha çok seviyorum. ben de bunu açıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Carpitmayin. Daha samimi buluyorum demis. Mesela 0 notr, + samimi buluyor, - bulmuyor olsun. polisten aldigi samimiyete -10, pkk'ya -5 dersek ikisini de samimi bulmuyor ama pkk'yi daha samimi buluyor olur. onemli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Aluriel said: şu hopa'da yaşananların bir adım sonrası için suriye'ye bakmanız yeterli Sonuçlar ne çıkarsa çıksın, seçimlerden sonra ülkesini seven herkes daha fazla gidişat ile ilgili endişe duymalı.İyi şeylerin olmayacağı belli.Halkı ikiye böldü bu herifler.Ne Kurtulıuş Savaşı'nda, ne de 80 seneye yakın cumhuriyet döneminde PKK dahil hiç kimsenin beceremediğini bunlar becerdi. Akıllı olmak lazım.Sabırlı olmak lazım.Dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 silver vanq katanam hazır bekliyorum gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 nileppezdel said: roket az önce eşşeğin zikini açıkladı ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 simdi akpye eksi 15 viktor diyor ki akpden daha cok seviyorum diyor yani eksi 15 arti 10 desek hala ekside olur yani sevmiyor aslinda nefret ediyor ikisinden de ama pkkyi daha cok seviyor yani daha samimi buluyormus cunku buna gore akp ve pkknin yaslari toplami kactir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 domates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yoo belki akp -5 pkk +5 sonuçta yine daha çok seviyorum diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 akp pkk'dan daha çok zarar verdi bu ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Saeros said: simdi akpye eksi 15 viktor diyor ki akpden daha cok seviyorum diyor yani eksi 15 arti 10 desek hala ekside olur yani sevmiyor aslinda nefret ediyor ikisinden de ama pkkyi daha cok seviyor yani daha samimi buluyormus cunku Heh ben de onu diyordum, hesaplamak lazım. AKP'ye ne kadar eksi, PKK'ya ne kadar artı bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 +5 e akdar cikabilen bi isci partisi var, dogu perincek tam tek basina iktidar yolunda emin adimalrla ilerliyordu, adamin ergenekonla onunu kestiler ve hickimsede arkasinda durmadi yazik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Lan Viktor, o kadar kolay gaza gelmem. Daha fazlası gerek. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar