Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elimizden bir şey gelmeyip kuduralım başlığı

Loxias

Öne çıkan mesajlar

ilkokul 5 te en son çok temiz dayak yemiştim hocamdan ama yere yatırıp allah ne verdiyse dövmüştü.haketmiştimde valla ellerine sağlık , geçen sene aynı hocamla oturup rakı sofrası yaptık orda da dedim hocam haketmiştim elinize sağlık diye.değişik bir konu buda işte yani hakeden öğrenciyi ufaktan korkutmak lazım yoksa şımarıp iyice azıtır , kendimden biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokul2, lise2-3 hariç okuduğum her okulda süper şiddet vardı. o hayvanoğlu hayvanlarla aynı masaya oturmayı geç, karşılaşsam yere yatırıp kan öğürene kadar tekmeyi basmak istediğim tipler var içlerinde.

bunun kadar gerizekalıca davranış olamaz diyeceğim de olayın olduğu ülke mısır abi.. adamların dünyaya katkıları mö 300'de falan bitmiş. o zamandan beri yapabildikleri en iyi şey kızıldeniz dalış turları ve turizme açılmak.
Sosyal ağlarda paylaş

nefret suçu falan değil fact kafalarının çalışmadığı.

bazı ülkeler var işte böyle yapacak birşey yok.

veba var lan hindistan'da. adama milyon tane koyun veriyorun 349529382398423 hektar tarım arazisine çevirip BELEŞE veriyolar köylere falan.

adamlar fare yiyor yine. sonra nasıl 1300lerden kalma hastalık olur. demek ki anlamıyor. yani gerizekalı. yani aptalpis
Sosyal ağlarda paylaş

daha da yazayım. komşularımızdan yunanistan, azerbaycan ve iran'a gidin

ortalama üstünde +2 puan ve -2puan değişimin etkisini benzer coğrafyalarda, benzer insanlar üstünde gözlemleyin, değerlendirin.

şimdi eğitimden kaynaklanıyor bu diyebilirsiniz.. "ben de videodaki sorun neydi acaba? hmm sanırım eğitim ve eğitim sistemi huh..?" diyeyim.

biz yunanistan'a göre daha kötü durumdayız bu konuda. benim eğitim gördüğüm zamana göre şu an çok daha iyidir ve şimdiler bu durum yükselmiştir tabii. ama yunanistandan 2puan geride olmamızı ifade etmem nefret suçu değil, malumu beyan olur.

edit: tüm mısıra gerizekalı demedik, çocuğa şiddet uygulamak gerizekalıca dedim ben. durumun gerizekalıca olduğunu bildirmek ile dediğin farklı şeyler. uygulama olarak ise adamlardan daha fazlasını ya da farklısını beklemiyorum ve böyle davranmalarını oldukça normal buluyorum dedim. keza adamlar için inan normal bir durum. ama yeterince akıllı olmadıklarını düşünüyorum ve bu bir gerçek. gerizekalı demen için kapasitelerinin çok limitli olması lazım. iq aslında doldurulabilen kısmı veriyor bir nevi. limit kapasite nedir bu konuda bilgi vermediği için bir şey diyebilmek zor. ama kullanılan üzerinden yorum yapıp "çok da parlak değiller gerçekten" diyebiliriz. evet çok da parlak değiller.

ama olaya tam tersinden yaklaşıp da bütün parametreleri atıp, tek devrim üzerinden genelleme yapmaya kalkarsak ve bu yaklaşımın diğer gerçeklere karşı gözlerimizi kör etmesini sağlarsak bu da en iyi tabir ile siyasal yaklaşım hoşumuza gittiği için pembe gözlük takıp adam kayırmak gibi bişi olucaktır.

ibra etmek ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...