Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ilkokul 5 te en son çok temiz dayak yemiştim hocamdan ama yere yatırıp allah ne verdiyse dövmüştü.haketmiştimde valla ellerine sağlık , geçen sene aynı hocamla oturup rakı sofrası yaptık orda da dedim hocam haketmiştim elinize sağlık diye.değişik bir konu buda işte yani hakeden öğrenciyi ufaktan korkutmak lazım yoksa şımarıp iyice azıtır , kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bizim mudur okula ucakla girmisti, hepimiz olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben özel okulda dayak yiyen nadir öğrencilerdenim hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi senin nerde olursan ol dayak yemen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 neden öyle dedinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ya benim ilkokul da gayet böleydi aynı sahne, ödev yapmaz masa önünde sıraya girer cetveli yer geri döner otururduk, bidefa hoca yeni sopa almıştı, var mı gönüllü denemeye demişti, sıraya girmiştik madem sopayı yicez hazır olalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ilkokul2, lise2-3 hariç okuduğum her okulda süper şiddet vardı. o hayvanoğlu hayvanlarla aynı masaya oturmayı geç, karşılaşsam yere yatırıp kan öğürene kadar tekmeyi basmak istediğim tipler var içlerinde. bunun kadar gerizekalıca davranış olamaz diyeceğim de olayın olduğu ülke mısır abi.. adamların dünyaya katkıları mö 300'de falan bitmiş. o zamandan beri yapabildikleri en iyi şey kızıldeniz dalış turları ve turizme açılmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 onuda beceremiyolar adam gibi. kaç arkadaşım gittiyse aç döndü. hepsi bilimum böcek tarafından ısırıldı. her taraf fare dolu. bu ne demek her taraf hastalık dolu. karma aşılar falan yaptırıp gitmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 e abi adamın kafası o kadar çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 işte bu nefret suçu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hatta şöle diyim.. Egypt 83 global iq score bu Turkey 90 yoo pure data... ilk dediğim de benim gözlemimdir. ancient egypt'tan beri yaptıkları bişi görememişim demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 nefret suçu falan değil fact kafalarının çalışmadığı. bazı ülkeler var işte böyle yapacak birşey yok. veba var lan hindistan'da. adama milyon tane koyun veriyorun 349529382398423 hektar tarım arazisine çevirip BELEŞE veriyolar köylere falan. adamlar fare yiyor yine. sonra nasıl 1300lerden kalma hastalık olur. demek ki anlamıyor. yani gerizekalı. yani aptalpis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 90 iq mu var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 işte bir örnekten genelleme yapıp gerizekalı fln dersen nefret suçu işlemiş oluyorsun, hatta örneği fln geçtim direkt genelleme ile hakaret edersen. o gerizekalı dediğin(iz) halk dünyaya örnek olan bir devrim gerçekleştirdi. ideolojik altyapısı, gittiği yerler fln tartışılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 daha da yazayım. komşularımızdan yunanistan, azerbaycan ve iran'a gidin ortalama üstünde +2 puan ve -2puan değişimin etkisini benzer coğrafyalarda, benzer insanlar üstünde gözlemleyin, değerlendirin. şimdi eğitimden kaynaklanıyor bu diyebilirsiniz.. "ben de videodaki sorun neydi acaba? hmm sanırım eğitim ve eğitim sistemi huh..?" diyeyim. biz yunanistan'a göre daha kötü durumdayız bu konuda. benim eğitim gördüğüm zamana göre şu an çok daha iyidir ve şimdiler bu durum yükselmiştir tabii. ama yunanistandan 2puan geride olmamızı ifade etmem nefret suçu değil, malumu beyan olur. edit: tüm mısıra gerizekalı demedik, çocuğa şiddet uygulamak gerizekalıca dedim ben. durumun gerizekalıca olduğunu bildirmek ile dediğin farklı şeyler. uygulama olarak ise adamlardan daha fazlasını ya da farklısını beklemiyorum ve böyle davranmalarını oldukça normal buluyorum dedim. keza adamlar için inan normal bir durum. ama yeterince akıllı olmadıklarını düşünüyorum ve bu bir gerçek. gerizekalı demen için kapasitelerinin çok limitli olması lazım. iq aslında doldurulabilen kısmı veriyor bir nevi. limit kapasite nedir bu konuda bilgi vermediği için bir şey diyebilmek zor. ama kullanılan üzerinden yorum yapıp "çok da parlak değiller gerçekten" diyebiliriz. evet çok da parlak değiller. ama olaya tam tersinden yaklaşıp da bütün parametreleri atıp, tek devrim üzerinden genelleme yapmaya kalkarsak ve bu yaklaşımın diğer gerçeklere karşı gözlerimizi kör etmesini sağlarsak bu da en iyi tabir ile siyasal yaklaşım hoşumuza gittiği için pembe gözlük takıp adam kayırmak gibi bişi olucaktır. ibra etmek ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ne var bunda diyenleri polis coplasa izler izler ne gülerim lan. üstünüzde health bar ve nick yazsa tabi daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 şiddete hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sinirden ellerim titriyor bu nasıl bir şiddet yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kulaklarımı duvarlara sürtüyorum delirdim hah video şimdi açıldı, bildiğin öbür adam gülüyo ya ? ama niye şaşırıyosunuz istanbulda bile yapılıyo bugün bu tarz şeyler baya bi okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 valla zaten ben normal karşılanmasına şaşırıyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Abi gorende bizde bole seyler yok sanicak.Benim ilkokul hoca bu ogretmene on ceker. Kadin iskence sanatlari uzmaniydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hadi kuduralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar