yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Kemal'im çıktı açın izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hangi kanalda show yapio gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 cetintas said: HighSelf said: DOĞU PERİNÇEK FTW Adamı sırf bilimsel sosyalizm görüşü uğruna sevin zaten, kurban olun. Mükemmel bi aday Sen ilginç bir Pati'sin gibime geliyor... :D buldular birbirlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 TRT1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 sen gitmemiş miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyonn said: patide aynı konuları tartışıp durmaktan çok baydım yav ben seçime kadar gelmicem 7 gün raatsınız hadi allasmarladık. Valla ben de gittin biliyordum ama şeytan dürttü herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 allah geri çevirdi heral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 çoğunluk solcumu yoksa akp ye mi gıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ben sevmiyorum akepeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 akepe de çok meraklı sana sanki hi çetin abiymiş. kusura bakma abi *önünü ilikler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 moriQ said: çoğunluk solcumu yoksa akp ye mi gıcık mu ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Yeteri kadar smart değil bu han Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hehe, eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bilgehan mı ismin smarthan. wisehan koysaydın bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Oğuzhan adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 DeathWarrioR said: hepar pati de bile %7 ise gerçek seçimi düşünemiyorum asdfa trolldür o "hepar %10ı geçecek" iddiasından sonra oluşan bir konsept sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 SeaGle said: yav said: ldp'ye basan fede'dir kesin http://dl.dropbox.com/u/18366514/ldp.jpg ahahah bi bu ne yahdskjvcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 chp kazanmis secimi, yarin hukumeti kursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 DP - Demokrat Parti 0 0% DSP - Demokratik Sol Parti 1 0% DYP - Doğru Yol Partisi 0 0% şu partilere ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 sudden death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ardeth said: DeathWarrioR said: hepar pati de bile %7 ise gerçek seçimi düşünemiyorum asdfa trolldür o "hepar %10ı geçecek" iddiasından sonra oluşan bir konsept sdf pati'de%7'yse gerçekte 0,7 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hePAR gadı keçim oooğğll HEE PAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 başbakanın sakarya için çılgın projesi bu sefer sağlam geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 said: TOKİ aracılığıyla 25 kişilik auhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ombakkombak said: Ardeth said: DeathWarrioR said: hepar pati de bile %7 ise gerçek seçimi düşünemiyorum asdfa trolldür o "hepar %10ı geçecek" iddiasından sonra oluşan bir konsept sdf pati'de%7'yse gerçekte 0,7 alır pati'de%7'yse gerçekte 70 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar