Qualance Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Holy said: normalde döktüğünüz şekilden 180 derece demiş. anlama güçlüğünüz mü var? senin açıklaman daha beter oldu.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Admin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bir fail bir faile gel beraber..
dattebayo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 stimpak said: chemical'da japonluk var sanki biraz. file yazıyor ama fire okuyor, zira doğrusu o. güldüm
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Qualance said: Holy said: normalde döktüğünüz şekilden 180 derece demiş. anlama güçlüğünüz mü var? senin açıklaman daha beter oldu.beyninizi mi aldırdınız yahu? Tut kutuyu, dökülen kısımın olduğu tarafa doğru değil de öbür tarafa yatır işte. Eğer dökülen kısmın olduğu tarafa yatırırsan da; x y z düzleminde uzun kenara x, tabanın bir kenarına y, bir kenarına da z dediğimizde oluşan şekilde X düzleminin üzerinde 180 derece çevireceksin işte. Basit olmuyorsa, bilimsel olur!
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bu arada eklemek isterim; Tavus kuşu, sülüngiller (Phasianidae) familyasında Pavo cinsindeki iki tür kuşa verilen isimdir. Kur yapma döneminde, erkek tavusun açarak sergilediği kuyruklarıyla tanınır. Dişi tavuskuşu kahverengi ya da gri tonlu kahverengi renklidir. Erkek tavusun kuyruğunun heybetine karşın sesi hiç de kulağa hoş gelmez. Bu iki tür şunlardır: Mavi tavus kuşu (Pavo cristatus) Yeşil tavus kuşu (Pavo muticus ) Mavi tavuskuşu Hindistan'ın altkesimlerinde yaşar. Tavuskuşu Hindistan'ın ulusal kuşu olarak gösterilir. Yeşil tavuskuşu Burma'nın doğusundan Cava'ya kadar olan bölgede yaşar. Yeşil tavuskuşu Dünya Korunma Birliği tarafından nesli tükenmekte olan hayvanlar listesine alınmıştır. Bunun nedeni avlanma ve yaşadıkları coğrafyanın bozulmasından kaynaklanır. Üç tavus türü bilinmektedir: Hindistan'da yaşayan mavi tavus (Pavo cristatus), Hindistan yakınındaki adalarda rastlanan Cava tavusu (Afropavo congensis). Mavi tavus yüzyıllardan beri evcilleştirilmiştir ve erkeğin 1,50 m'ye varan kuyruğu, çok uzamış sırt teleklerinden oluşur. 1936'da bulunan Kongo tavusu tropikal ormanların içinde yaşar. Hepsi yerde beslenir ve geceleyin ağaca tüner. Hepçil beslenir, fırsat bulursa yılanlara saldırır ya da kelebeklerin ardında koşar. Çiftleşmeden önce erkek tavus dişiye kur yapar; ama aynı gösteriyi başka bir erkeğin karşısında da yaptığı olur. Tavus daha çoktüylerinden dolayı aranır; ama eti de beğenilir: imparatorluk zamanında tavus eti; Romalı zenginlerin sofrasını süslerdi.
1Wayim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 alla alla ben pizzada yiyiyorum fakat hiç bana karton vermiyorlar. şikayet edicem ayrımcılık var.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bu tarz bilinmeyen bir milyon şeyin cevabı var bende.
1Wayim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 peki kedilerin neden miyavladığını biliyormusun?
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bende yazayım bir tane sylverster stallonenin bir filmi vardı böyle bunu donduruyorlardı sonra geleceğe gidiyordu o filmde bahsi geçen 3 deniz kabuğunun nasıl kullanıldığını hala kimse bilmiyor.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sandalye said: Bende yazayım bir tane sylverster stallonenin bir filmi vardı böyle bunu donduruyorlardı sonra geleceğe gidiyordu o filmde bahsi geçen 3 deniz kabuğunun nasıl kullanıldığını hala kimse bilmiyor. AHAH OHA hatırladım lan :D hakkaten öyle bişey vardı tuvalet kağıdı yerine dimi afdasfsdfg
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Holy said: Tut kutuyu, dökülen kısımın olduğu tarafa doğru değil de öbür tarafa yatır işte. Eğer dökülen kısmın olduğu tarafa yatırırsan da; x y z düzleminde uzun kenara x, tabanın bir kenarına y, bir kenarına da z dediğimizde oluşan şekilde X düzleminin üzerinde 180 derece çevireceksin işte. Basit olmuyorsa, bilimsel olur! Hakaret etmeden yazssaydın keşke, kendinin saçmaladığının farkındasındır umarım.
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Spidee said: Minik masa abi o pizzanın ortasındaki, G.I.Joelarım toplantı falan yaparken kullanıyordum ben.ah,ha
Öne çıkan mesajlar