Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liderlerin yaptigi mitingler

Deacon

Öne çıkan mesajlar

Ya simdi mesela CHP mitingi oluyor, CHP'liler toplaniyor; AKP mitingi oluyor AKP'liler toplaniyor falan fistan.

Ben bu mantigi anlamiyorum. Adam orda konusuyo dinleyenler de her seyi onayliyor. AKP'ye zaten oy verecek adam neden gidip basbakani dinliyor ki?

Asil amacin diger kitlelere fikirlerini anlatmak olmasi gerekmiyor mu? Seni destekleyen kitleye konusmanin mantigi ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Destekleyen kitle destek için gidiyor. Mutlaka bu adam da ne diyor acaba diye gidip bakan ve aa bak ne güzel insanlar bu adamı dinlemeye gelmiş ben acaba bu renkte miyim diye düşünebilecek insanlar da oluyordur.

Öte yandan seni destekleyenlere karşı ne yapacağını doğru düzgün anlatmak ve desteklerinin boşuna olmadığına karşı onları ikna etmen gerekir bir siyasi lider olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Büyük şehirlerde muhtemelen yalnızca her partinin kendi seçmeni gidiyordur da, diğer şehirlerde her renkten insan olur mitinglerde.

Bir de tabii işin gövde gösterisi kısmı var.

haklısın abi. Isparta'da mesela herkes oluyor orda. Ha yine önsaflarda Antalya'dan, Burdur'dan getirilen partililer oluyor da uzaktan hmm hmm diye tartışan insanlar da oluyor.

Ha sosyal aktivite eksikliğinden gidenler de olabilir, CHP mitinglerinde güzel kızlar oluyor diyolla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...