roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 öyle 2007 model mersedesi bilmek kolaydı, aynı cadde aynı pencereden bu kez sabahın 6'sında test sürüşü yapan bir makina geçiyor: http://i.imgur.com/NwkCG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bu da mercedes. ML serisi muhtemelen. edit: muhtemeleni fazla hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 evet merc gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 usta sıdıka gibi camdan dışarıyı mı izliyon bütün gün napıyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 koskoca ford yazıyo ya orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 amg miş.o ne lan öle küfür gibi.Zaaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yeni kuga /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 camdan arabanın burnu yansıyor, dikkatli bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sdf kendime not: resmi büyüt de bak... camdan yansıyanla camın arkasında yer alan arabayı karıştırmışım. ama yine de kuga yenilenecegi için seneye bence kuga =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ahahahah sizofren dakikalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi o çizgiler falan çok çirkin olmuş bence ya, düz desensiz tek renklisini de yapsalar bari bunun. sanki param var da alcam gerçi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bu test mule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hmm cehaletimden bilemedim ben tabi onu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Evet ML olsa gerek, ben de baktım şimdi. Ford değildir Ford'un ar-ge'si falan yok burada. Heriflerdeki de zevk ha, alıyolar tasarlayıp üretip geziyorlar sdf O kadar çok görüyorum ki test sürüşü yapan araba, bir de telefonu çıkaramadan ÇAT diye geçiyorlar akan trafikte. Bosch kampüsünde test pisti falan var, asıl olayın membaa orası ama oraya da gidip fotoğraf çekmem demek ölüm fermanımı imzalamam demek. Sokaklarda idare edicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bu arada ben Range Rover Voque mi ne o yeni çıkacak modele daha çok benzetmiştim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dieevil said: ML said: Here are the latest spy shots of the 2012 Mercedes-Benz M-Class, this time caught tested while wearing an AMG styling package. Read more: http://www.worldcarfans.com/111042632909/2012-mercedes-benz-ml-spied-in-silver-with-amg-styling#ixzz1NxDDmkVZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Selam, C sütunu bariz 'Mercedes'im ben' diye bağırıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mercedes ML bilmemkaçtır artık arka farlardan belli ediyor kendini kugaların arka farlar bu şekilde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Range rover game over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar