Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başbakan chplileri ateist ilan etti

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Siz bir grafik koyuyorsunuz, hiç bir anlam ifade etmiyor ya da yanlış yönlediriyor insanları ben de hatalı olduğunu söylüyorum. Diğer zamanlarda da işkembeden atmak yerine resmi sitelerdeki verileri önünüze koyarak iddiamı perçinliyorum.

Tavsiyem siz de buraya bir şeyler yazmadan önce doğru olup olmadığını kontrol edin. Çünkü hükümet bu aralar "kendi açıkladığı" verilerle çelişiyor konuşmalarında.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bunlara inanan insanların interneti kullanabilecek kadar zeki olması ilginç. Zira interneti kullanabilecek kadar bile zekaya sahip olan insanın RTE'nin ve AKP'nin verdikleri sayıların yalanlarla dolu olduğunu rahatça anlayabilmesi lazım, o kadar bariz..

- rocket science
"ben yapabiliyorum o zaman çok zor olmalı"
"benim desteklediğim görüşte değiller o zaman salak olmalılar"
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

%50'si ateisttir, bir kısmı alevidir, bir kısmı da gelenekten CHP'lidir başka bir yere oy atmaz. Diğerleri de Mhp'den gelme ulusalcı düşüncede olan kararsızlardır. Bir şeyi ilan etmeye falan gerek yok, bunda utanılacak bir şey de yok.

CHP ne kadar oy aldı son seçimde?

işinize gelince ülkenin %99'u müslüman deyip kestirip atıyorsunuz. otur bi yap bakalım hesabını.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

nileppezdel said:

Bunlara inanan insanların interneti kullanabilecek kadar zeki olması ilginç. Zira interneti kullanabilecek kadar bile zekaya sahip olan insanın RTE'nin ve AKP'nin verdikleri sayıların yalanlarla dolu olduğunu rahatça anlayabilmesi lazım, o kadar bariz..

- rocket science
"ben yapabiliyorum o zaman çok zor olmalı"
"benim desteklediğim görüşte değiller o zaman salak olmalılar"

görüşle alakası yok, adamlar göstere göstere rakamlarla oynuyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

balon said:

%50'si ateisttir, bir kısmı alevidir, bir kısmı da gelenekten CHP'lidir başka bir yere oy atmaz. Diğerleri de Mhp'den gelme ulusalcı düşüncede olan kararsızlardır. Bir şeyi ilan etmeye falan gerek yok, bunda utanılacak bir şey de yok.

CHP ne kadar oy aldı son seçimde?

işinize gelince ülkenin %99'u müslüman deyip kestirip atıyorsunuz. otur bi yap bakalım hesabını.

Onu ben demiyorum, Başbakanım diyo. Bu ülkede nüfusun dörtte biridir gerçekten müslüman benim inancım. Fazla da dallandırıp budaklandırmak istemem bunu, bana düşmez insanların dini tercihi.
Sosyal ağlarda paylaş

akp iktidara gelmeden once inancli bir muslumandim

artik degilim

hayaldi
gercek oldu

aynen devam, her gecen gun genclik icinde sayilarimiz giderek buyoyor, cok yakinda abiler bile bizi durduramiycak!

ucan spagetti canavari dusmanlarimiza merhamet gostersin, cunki bzi gostermiycez!

http://i73.photobucket.com/albums/i214/wytchinghour/Religion/atheism.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...