deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Siz bir grafik koyuyorsunuz, hiç bir anlam ifade etmiyor ya da yanlış yönlediriyor insanları ben de hatalı olduğunu söylüyorum. Diğer zamanlarda da işkembeden atmak yerine resmi sitelerdeki verileri önünüze koyarak iddiamı perçinliyorum. Tavsiyem siz de buraya bir şeyler yazmadan önce doğru olup olmadığını kontrol edin. Çünkü hükümet bu aralar "kendi açıkladığı" verilerle çelişiyor konuşmalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bunlara inanan insanların interneti kullanabilecek kadar zeki olması ilginç. Zira interneti kullanabilecek kadar bile zekaya sahip olan insanın RTE'nin ve AKP'nin verdikleri sayıların yalanlarla dolu olduğunu rahatça anlayabilmesi lazım, o kadar bariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Evet nilep çok haklısın internete nasıl giriyorlar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 nileppezdel said: Bunlara inanan insanların interneti kullanabilecek kadar zeki olması ilginç. Zira interneti kullanabilecek kadar bile zekaya sahip olan insanın RTE'nin ve AKP'nin verdikleri sayıların yalanlarla dolu olduğunu rahatça anlayabilmesi lazım, o kadar bariz.. - rocket science "ben yapabiliyorum o zaman çok zor olmalı" "benim desteklediğim görüşte değiller o zaman salak olmalılar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 %50'si ateisttir, bir kısmı alevidir, bir kısmı da gelenekten CHP'lidir başka bir yere oy atmaz. Diğerleri de Mhp'den gelme ulusalcı düşüncede olan kararsızlardır. Bir şeyi ilan etmeye falan gerek yok, bunda utanılacak bir şey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ateistlerin çoğu tkp, emep, bdp gibi partilere oy veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 zaten mitinge gelenlerde sevdiklerden yuhluyor. tayyip 3lü çektircek yakında alana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 balon said: %50'si ateisttir, bir kısmı alevidir, bir kısmı da gelenekten CHP'lidir başka bir yere oy atmaz. Diğerleri de Mhp'den gelme ulusalcı düşüncede olan kararsızlardır. Bir şeyi ilan etmeye falan gerek yok, bunda utanılacak bir şey de yok. CHP ne kadar oy aldı son seçimde? işinize gelince ülkenin %99'u müslüman deyip kestirip atıyorsunuz. otur bi yap bakalım hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Suark said: nileppezdel said: Bunlara inanan insanların interneti kullanabilecek kadar zeki olması ilginç. Zira interneti kullanabilecek kadar bile zekaya sahip olan insanın RTE'nin ve AKP'nin verdikleri sayıların yalanlarla dolu olduğunu rahatça anlayabilmesi lazım, o kadar bariz.. - rocket science "ben yapabiliyorum o zaman çok zor olmalı" "benim desteklediğim görüşte değiller o zaman salak olmalılar" görüşle alakası yok, adamlar göstere göstere rakamlarla oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Oynayabiliyosan sen de oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 işte ileri demokrasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ben her zaman diyorum demokrasiden çıkalım krallık, padişahlık sistemine geçelim diye ama geçilmiyor. Demokrasiden bi cacık olmaz şu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 @nilep internetin yarısı spam maillere tapıyor abi ne zekası aptal adam her yerde aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aluriel said: balon said: %50'si ateisttir, bir kısmı alevidir, bir kısmı da gelenekten CHP'lidir başka bir yere oy atmaz. Diğerleri de Mhp'den gelme ulusalcı düşüncede olan kararsızlardır. Bir şeyi ilan etmeye falan gerek yok, bunda utanılacak bir şey de yok. CHP ne kadar oy aldı son seçimde? işinize gelince ülkenin %99'u müslüman deyip kestirip atıyorsunuz. otur bi yap bakalım hesabını. Onu ben demiyorum, Başbakanım diyo. Bu ülkede nüfusun dörtte biridir gerçekten müslüman benim inancım. Fazla da dallandırıp budaklandırmak istemem bunu, bana düşmez insanların dini tercihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Tesbih said: Ben her zaman diyorum demokrasiden çıkalım krallık, padişahlık sistemine geçelim diye ama geçilmiyor. Demokrasiden bi cacık olmaz şu saatten sonra. e ilk adımı attık zaten. 2023te tamamen geçmiş olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 akp iktidara gelmeden once inancli bir muslumandim artik degilim hayaldi gercek oldu aynen devam, her gecen gun genclik icinde sayilarimiz giderek buyoyor, cok yakinda abiler bile bizi durduramiycak! ucan spagetti canavari dusmanlarimiza merhamet gostersin, cunki bzi gostermiycez! http://i73.photobucket.com/albums/i214/wytchinghour/Religion/atheism.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 einstein ateist değildi, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Yalnız şu resim yanlış newton baya koyu katolikti yaptığı deneyleri hep dinle birleştirmeye çalışıyordu. Hatta din bilimci görüyordu kendini. Edit: omgsh napolyonnla aynı fikiri paylaştım kendimi ucuz hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 newton yokki orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 balon muslumansa ben ateistim. ateistse satanistim. satanistse shamanistim samanistse fillere taparim. fillere taparsa inekleri yemem. inekleri yiyorsa makarnaya taparim. o nasil bir mantik hesabi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abrahamın sağ carpazındaki değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://www.haberturk.com/polemik/haber/635729-bakan-yildirimdan-kaset-cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bi de akp geldi atayist oldum en büyük kendini kandırma taktiklerinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben seni görünce oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar