Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dolandırma çabaları

Scheriff

Öne çıkan mesajlar

0531 599 3471 no'lu numaradan arandım. eleman emniyetten arıyorum sessiz biyere geçin vs dedikten sonra hattımın mardin/şırnak vs gibi şehirlerde terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığını fatura ödemelerinin de benim kredi kartımdan yapıldığını vs söyleyip hangi bankalarla çalıştığımı yakınımıda atm olup olmadığını öğrenmeye çalıştı. ben neden soruyorsunuz/napıcaz atm'de deyince görevli memur sana soru soruyor gibisinden atarlandı. ben de ben nerden bileyim senin gerçekten polis olduğunu deyince hat kapandı tabi.

155'i arayıp numarayı vereyim dedim görevli polis dolandırılmaya çalışılmışsınız savcılığa dilekçe verin onlar numara takibini yapıyor dedi. direk 155'e numarayı veremiyormuşum. şimdi üşenmeyip gitmek lazım savcılığa ama malesef haftaiçi herhangi bi gün işten çıkıp gitmem imkansız..ne yapmak lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

aynı numarayı 212 li bir numaradan ara, arkaya telsiz sesi falanda koyabilirsen iyi olur. "telefon sahibi hakkında suc duyurusu var, mahkeme celbi(?) için emniyet kaydındaki adres güncel ise sorun yok,belgeler yakında size ulaşır değilse emniyete gelip belgelerinizi alın" de.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

155 napsın numarayı.
Suç duyurusunda bulunmak gerek. Uzun iş.

evine hırsız girdiğinde, araban çalındığında vs gidip savcılığa şikayatte mi bulunuosun?
bu da aynı şey değil mi sonuçta bir suç var ortada..ben aradakı mantığı ayırt edemiyorum açıkçası bilen varsa anlatsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...