Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 0531 599 3471 no'lu numaradan arandım. eleman emniyetten arıyorum sessiz biyere geçin vs dedikten sonra hattımın mardin/şırnak vs gibi şehirlerde terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığını fatura ödemelerinin de benim kredi kartımdan yapıldığını vs söyleyip hangi bankalarla çalıştığımı yakınımıda atm olup olmadığını öğrenmeye çalıştı. ben neden soruyorsunuz/napıcaz atm'de deyince görevli memur sana soru soruyor gibisinden atarlandı. ben de ben nerden bileyim senin gerçekten polis olduğunu deyince hat kapandı tabi. 155'i arayıp numarayı vereyim dedim görevli polis dolandırılmaya çalışılmışsınız savcılığa dilekçe verin onlar numara takibini yapıyor dedi. direk 155'e numarayı veremiyormuşum. şimdi üşenmeyip gitmek lazım savcılığa ama malesef haftaiçi herhangi bi gün işten çıkıp gitmem imkansız..ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 155 napsın numarayı. Suç duyurusunda bulunmak gerek. Uzun iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abiiii savcılıkla falan uğraşmak uzun iş en güzeli ana avrat söveceksin, hırsını alacaksın. Temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 aynı numarayı 212 li bir numaradan ara, arkaya telsiz sesi falanda koyabilirsen iyi olur. "telefon sahibi hakkında suc duyurusu var, mahkeme celbi(?) için emniyet kaydındaki adres güncel ise sorun yok,belgeler yakında size ulaşır değilse emniyete gelip belgelerinizi alın" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi işte böyle birçok insanı kandırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 paspatur said: 155 napsın numarayı. Suç duyurusunda bulunmak gerek. Uzun iş. evine hırsız girdiğinde, araban çalındığında vs gidip savcılığa şikayatte mi bulunuosun? bu da aynı şey değil mi sonuçta bir suç var ortada..ben aradakı mantığı ayırt edemiyorum açıkçası bilen varsa anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 böyleleriyle uğraşmak lazım.yoksa birçok insanın canını yakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Üşenmeyip şikayetinizi gerçekleştirin ki başkaları dolandırılmasın. Bilinçli toplum FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 karakola gidip ifade veriyorsun ama savcılığa gidilmiyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Niye kimse beni aramıyor :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ya aslında karakol'un işi bu değil mi? gidip ifade vericen topu onlara atıcan onlar savcılıkla uğraşıcaklar die biliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar