wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 HAHAHAH çünkü siz kezzap falan dökerek öldürünce bunların yaptığından daha farklı bir şey yapmış oluyorsunuz? Bir de Sina sen ömür boyu günah işledikten sonra hacca gitsen seni direk cennete almıyorlar öyle bişi yok yani ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 wastyrx said: HAHAHAH çünkü siz kezzap falan dökerek öldürünce bunların yaptığından daha farklı bir şey yapmış oluyorsunuz? evet biraz daha farklı oluyor aslen. yani bunu düşündüm baya bi yazmadan önce. Sen "boş yere" (açıklaması aşağıda) öldüren ve öldürmeye meyilli birini öldürüyorsun. Yani temel insan haklarını ihlal eden birini, insan haklarını ihlal ederek ortadan kaldırıyorsun. Onlar ise kendi insan haklarından faydalandığı için (diğer insanların haklarını ihlal etmeyecek fikir özgürlükleri) birini öldürüyor. Dağ kadar fark var aslında. said: Bir de Sina sen ömür boyu günah işledikten sonra hacca gitsen seni direk cennete almıyorlar öyle bişi yok yani Bunu islama yönelik değil zaten islamı yanlış anlayanlara yönelik söyledim islama yönelik söyleyim istersen: Sin for all your life but believe in God Burn in hell for a infinitesimal amount of time compared to a total of infinite time in Heaven. oldu mu .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Temel fark şu tatlım, onlar ilahi olarak verileceğini sandığı bir adaleti dünya üzerinde insan haklarını çiğneyerek vermeye çalışıyor. diğerleri diğer tarafta hiç bişey olmicak, yasal olarak alması gereken cezanın belki onda biriyle yırtıcak bi herifin hakkettiği cezayı almasını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 İkiniz de katil oluyorsunuz. Pek bi fark yok bence ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 o katil oluyor biz işkenceci olmak istiyoruz aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi yazık kıza ya, çok da güzelmiş. suçu nedir ya? GERZEK BEYİNLİ HERİFLER YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 o onu yapmak istiyorsa ben de bunu yapmak istiyorum var mı. madem burası cangıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ardeth said: Red said: zaten insanı dinden sogutan ve iten şeyler bu ve bunun gibi insanlar nerden bakarsan bak hepsi tutarsız.ne bilim ben gerçekten muslumanım fanatiğim ve din hayatımın parçası ise ona göre davranırdım hani millet işine gelen kısımda musluman.noldu kız muslumandı bikini giydi yarışmaya katıldı gunahy işledi.sen naptın öldürdün hatta taşladın.o zaman gunah olmuyor mu ? konu nasılsa kızdan cıkıp dine geçiceği için yazıyorum haha it gibi alkol alırlar.elalemin karı kızına bakarlar.her türlü pis düşünce vardır.ama 2 namaza gider.sorsan muslumandır. musluman profili bu abi.istina vardır da 3-5 anca Hayatın boyunca günah işle Ölmeden önce hacca git trollface.jpeg u jelly? bekledim sonunda... trollreligion. işte olmasam trollgod memeleri koyardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dfvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 o ne lan, onu bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 In most religions, the ultimate sin is the taking of a human life. It's amazing how many religious fanatics seem to overlook this most basic rule. - Marie, London, 30/5/2011 20:51 Click to rate Rating 3088 meri ablam criti vurmuş ve gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 islam fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar