diablotg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bu yazıyı yazarken hala depresyonda olsam da hala bir kız arkadaşım olmasada hala hiçbir kız beni umursamasada ben çözümü buldum arkadaşlar.Ben Lise 2 Fen im ben hazırlık okudum.Ben her zaman hayalini kurduğum yapmak istediğim şey olan yeni bir şeyler bulmak yeni şeyler keşfetmek düşüncem inanılmaz derecede azdı.Benim hayatımın dönüm noktası olan Dan Brownın-Melekler ve şeytanlar kitabı sayesinde ben iyice heveslendim.Ordaki bilim adamının yaptığı keşif beni ayrı bi mutlu etti.Eminim ki ben zaten aşığım ama bana aşık ol diyen sevgilimi biliyordum ama bu kadar üstüne gitmiyordum.Kesin Kararımı verdim arkadaşlar.Atom üzerine Üniversiteye girip 4 senemi okuyacağım masterımı doktoramı her ne varsa yapıp Çine gitmek istiyorum.Tabi bu arada çince de öğrenicem.Ordada eğer bana imkan sunarlarsa labrotuvar çalışma odası bütçe orda çalışıp yaptığım tüm buluşları Ülkeme ve İnsanlığa armağan etmek istiyorum. isteğim inanılmaz boyutta , azmim inanılmaz boyutta , kararım kesin yolum belli emin adımlarla ilerliyorum arkadaşlar hepinizden bana destek çıkmanızı bu azim bu isteği hiçbir zaman yitirmemem için bana yardım etmenizi istiyorum ama eminim ki yitirmeyeceğim ben eminim ben bunun için doğudum bununla öleceğim her ne kadar hiçbir zaman özel hayatım eşim çocuğum olamaycak olmasına rağmen benim eşim bu iş özel hayatım bu iş aşkım bu iş olcak bundan eminim.Kız sevdasından elimi ayağımı çekiyorum.Gerçi hala keşke dediğim çok oluyor moralim bozuluyor ama olmıycak yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kolay gelsin ben depresyona girdiimde çukulata yiyom oda işe yarıo olamdı eraqa küfür fln edip baırırm msnden rahatlıo insan[signature][hline]Friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 iddialı sözler.. başarılar dilerim sana. said: diablotg, 14 Eylül 2004 19:10 tarihinde demiş ki: her ne kadar hiçbir zaman özel hayatım eşim çocuğum olamaycak olmasına rağmen bu kadar da umutsuz olmana gerek yok ayrıca. daha lise 2'desin.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 14 Eylül 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 umarım lise 2 sonundada böyle azimli ve inançlı olursun. ba$arılar..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Başarılar.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kız millet adamı neye çeviriyor vay anasına be[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 arkadandayız yane bu ulke ıcın faydalı bısıler yapmak ısteyenler cennete gıtcek gerı kalanımız yancaz cayır cayır[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 cause i'm leaaaaaving on a jet plane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sonuna kadar iddialıyım başarcağıma inanıyorum bu benim hayalimdi en az 10 senelik hayalim 6-7 yaşındayken bile ben bir şeyler keşfetmek insanlığa ülkeme yaralı olmayı düşünüyordum.Ve kendimden eminim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 eheh e tabi enerji fazlasindan kurtulmak icin cesitli yollar denenebilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kIz mı hrrrrrrrr..[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben destek olmanızı istedim köstek değil ben hayatımda hiç bu kadar kararlı ciddi ve kesin olmamıştım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: diablotg, 14 Eylül 2004 19:40 tarihinde demiş ki: ben destek olmanızı istedim köstek değil ben hayatımda hiç bu kadar kararlı ciddi ve kesin olmamıştım lise 2 ' sin sanırım. bu kadar karamsar olma.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 neyim karamsar alla alla ben ciddiyim ben zordan istemiyorum ki bunu sevdiğimi sölüyorum düşündükçe azmimin alevlendiğini sölüyorum sen karamsar olma diyosun :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: diablotg, 14 Eylül 2004 19:10 tarihinde demiş ki: her ne kadar hiçbir zaman özel hayatım eşim çocuğum olamaycak olmasına rağmen...Kız sevdasından elimi ayağımı çekiyorum.Gerçi hala keşke dediğim çok oluyor moralim bozuluyor ama olmıycak Şu sözlerini kastetmiştim.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 aşk acısı sonrası böyle umutsuzluklara kapılmak doğal başka birine aşık olduğun zamanın hayatının ona göre şekillendiğini göreceksin Robin Hood'un bir sözü vardır ama söylemekten bıktım söylemiycem heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 eminim aşık olsam bile birlikte olmak istemiyorum yani gerçekten ben bugüne kadar hoşlandım sevdim ama karşılığını alamadım o yüzden biliyorum bu duyguları bastırabilirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bunu not al bir gün bak ve gül neyse ideallerini tabiki unutma hayatta sana iyi şansalar umarım istediklerin olur :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kırılmamak için bükül. Düz olmak için eğril. Dolmak için boşal. Parçalan ki yenilen.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bişiy sölicem bana yardım edin Atom la ilgileniyorum bunun için hangi üniversite kaç puan ve neler gerekli ayrıca ben çalışmalara başladığımda özel hayatım olmıyacağı doğru dimi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben depresyona girdim bu sefer.. sağlık sorunları , okul , kız meseleleri , aile meseleleri derken hepsi üst üste geldi kötü durumdayım..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: diablotg, 14 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki: özel hayatım olmıyacağı doğru dimi? hayır hiç birzaman sen kendini bukadar zorlamadıkça seni bukadar zorlayacak bir iş olacağını sanmıyorum devlet başkanlarının bile özel hayatı oluyor bak buşa hergün gidip golf oynuyor çiftlikte dolaşıyor hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: diablotg, 14 Eylül 2004 19:40 tarihinde demiş ki: ben destek olmanızı istedim köstek değil ben hayatımda hiç bu kadar kararlı ciddi ve kesin olmamıştım lise2 desin,gelecek sene düşüncelerin fikirlerinde büyük değişiklikler olabilir bu değişim dönemidir.eğer o süre sonunda hala aynı karardaysan,hayallerin büyük.. başarılar.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Benim de zamanında böyle ideallerim wardı ama sora baktım da çok hoşuma gitmedi bi zaman sonra vazgeçtim. Şimdi daha mutluyum bu şekilde, ama bilmiyorum herkes için farklıdır. Umarım kendin için en doğrusunu yapmış olursun. Ha ama unutma esas aşkın nükleer fizik olacak diye kızlardan soğuman gerekmez, kızlardan soğudun diye illa da kendini nükleer fiziğe vermen gerekmez. İyi düşün bence ama kesin kararımı verdim diyosan sana bol şanslar.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 istesemde istemesemde Artık çok geç ailem biliyor hocalarım biliyor ayrıca derslere o kadar iyi dinliyor ve çalışıyorum ki kendime hayret etmeye başladım azim denen şey çok güsel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar