Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/polypad-100-android-7-tablet/ProductDetails.aspx?productId=bd760281&categoryId=3008012#Gorseller nasıl bir şeydir bu, sadece ebook amaçlı bile kullanılsa yine çok iyi değil mi 175tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 yorumlara baktım da, riskli alet. şarjı 2 saat falan gidiyor diyorlar bi de şaka gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 yorumlar çok olumsuz hakkaten, fena değil falan dese çoğunluk alacaktım direkt ama salladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kardeşim çin sitesinden getirtmişti böyle bişi çok başarısız aletler, tabi baya geçti o zamanlar böyle bişeyin çalışması ilginç bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 its a trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hmmm sey var adi neydi ashens bu tur selerden bi kac tanesini yorumlamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 175 liralık tablet ne kadar iyi olur bilmiyorum. çin malı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Çok kalitesiz oluyo bunlar, ben baya bi araştırmıştım bi ara 600TL altına iyi bir şey yok pek. ebook için istiyorsan para biriktirip kindle felan al hem okuması da daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi böyle her işi yaparım ben abi diyen aletlerden uzak durun. o işleri ne kadar performanslı yapıyor buna bakın. gerçi bu da bir pazarlama stratejisi o tabletler dandik olmalarına rağmen sırf bu yüzden iyi satıyorlar. sırf android var diye alan adamlar bile var. (topik sahibine hitaben değil. sdf) bu yüzden peynir ekmek gibi satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 BAAMI DİDİN LAN?! yalnız android 2.2'ye update edilebilse yavaş bile olsa alınır o paraya da hiç hack mack girişimi olmamış herhalde araştırdığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 gachayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ayrıca ebook amaçlı alacağınız en son alet bu ve bunun gibiler olsun. Ebook reader bambaşka bir alet o ekran başlı başına kindle satın alma sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben %90 ebook için istiyorum böyle bir şey, diğer internet, mail bilmemne için telefon yetiyor zaten. video falan da sevmiyorum zaten küçük ekran. gittigidiyorda 300'e kindle3 satıyor elemanın teki amerikadan. alınır mı sen yetkili bi abiye benziyorsun throine? bunlarda hiç göz yorma, baş ağrısı falan olmaz değil mi, dijital kitap hesabı direkt. http://urun.gittigidiyor.com/Amazon-Kindle-3-WiFi-BEDAVA-KARGO_W0QQidZZ40166159 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ucuz olması tehlikeli kötü çıkabilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Silphatos said: ben %90 ebook için istiyorum böyle bir şey, diğer internet, mail bilmemne için telefon yetiyor zaten. video falan da sevmiyorum zaten küçük ekran. gittigidiyorda 300'e kindle3 satıyor elemanın teki amerikadan. alınır mı sen yetkili bi abiye benziyorsun throine? bunlarda hiç göz yorma, baş ağrısı falan olmaz değil mi, dijital kitap hesabı direkt. http://urun.gittigidiyor.com/Amazon-Kindle-3-WiFi-BEDAVA-KARGO_W0QQidZZ40166159 aga topiki var burda GERGE masterlamış bak. sdf http://forum.paticik.com/read.php?7,4514649 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben mesaj atmıştım ya oraya ama unutmuşum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tuzaaaaak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 throine said: Silphatos said: ben %90 ebook için istiyorum böyle bir şey, diğer internet, mail bilmemne için telefon yetiyor zaten. video falan da sevmiyorum zaten küçük ekran. gittigidiyorda 300'e kindle3 satıyor elemanın teki amerikadan. alınır mı sen yetkili bi abiye benziyorsun throine? bunlarda hiç göz yorma, baş ağrısı falan olmaz değil mi, dijital kitap hesabı direkt. http://urun.gittigidiyor.com/Amazon-Kindle-3-WiFi-BEDAVA-KARGO_W0QQidZZ40166159 aga topiki var burda GERGE masterlamış bak. sdf http://forum.paticik.com/read.php?7,4514649 Ben aldım, volkan patlakken uçaklar kalkmıyordu yine de aldığım hafta içerisinde geldi. Hatta o 309 liralık kindle normalde sponsor reklamlı, screen saver'da reklam falan oluyor (111 dolar amerika fiyatı) ; adamlar yanlışlıkla 140 dolarlık sponsor reklamı olmayanından yollamışlar. (360 lira onun da satış fiyatı sdf) Zaten kargo geldikten sonra ödemesini yapıyorsun, kutu da yırt aç olduğundan kullanılmış alet yollama şansları yok, bir de kargoyu falan kendileri ödüyorlar, Avrupa fiyatına geliyor direk. Edit: Bu arada gittigidiyordan usamall diye bi satıcıdan aldım ben. Bu aynı satıcı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bizim bir arkadaş, 150 tl'ye çin malı tablet almıştı. dokunmatik değilde kazımatik diyebileceğimiz bir aletti. ayrıca o kadar yavaştıki. internete girmeyi bırakın menülerde dolaşırken bile pes ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kazımatik ekran ahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bi arkadaşm Exper easypad almıştı 160 TL ye.. android.. ekran doknmatiği da bayaa iidi bence.. angrybirds fln oynamştk.. menulerde veya sitelerde fazla fps düşmüyo.. youtube videolarını siteden izleyebilmesi fln güzel.. ios diil ya :) nerden bulmştu tam bilemedm.. bulursam link yollarm. ürün özellikleri: http://www.exper.com.tr/Exper_Tablet_Pc.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://teknofiyat.com/?search=easypad&altlimit=&ustlimit= 610'u yanlışlıkla 160 mı yazdın naptın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 :) hayır.. 160 a almıştı ama sonra fiyatı 200 küsürlere çıkmıştı.. anladığım daha da çıkmış satılınca. Daha pahalıya satabilioken neden ucuza versin ki çakal esnafımız dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Efe ucuza düzgün tablet bulursan banada haber verirsin dimi? ok kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar