Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus EEE Pad Transformer

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Bu cihazı kullanan, gören veya cihazdan haberi olan var mı?

Bilmeyenler için; Netbook - Tablet kırması bi icat. fiyatı netbook fiyatı civarı. çift parçadan oluşuyor; alt kısımda klavye SD kar slotu USB girişi ve batarya var, üst tarafta işlemci anakart vs. içeren tablet kısım var.

Videolarını falan haftalardır ağzımın suyu aka aka izliyorum. :D gerçekten incelemelerinde dendiği gibi, netbook (hatta belki notebook) piyasasının muhtemel geleceği bu.

Android 3.1 updateli hali de var artık, daha da iyileştirilmiş bi performansı varmış.

iPad falan halt etmiş bildiğin.

Sosyal ağlarda paylaş

calistigim yere gecen hafta geldi, benimle calisan bi apple hastasi arkadas var i7 macbooktan tut ipad 2ye kadar her turlu apple ivir zivirini aldiydi zamaninda

geldigi gun transformeri satin aldi, memnun gayet

bende kurcaladim biraz, kullanilabilirlik olarak guzel, home screenler arasinda hareket ederken cok ufak ufak takiliyor ama arada
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

calistigim yere gecen hafta geldi, benimle calisan bi apple hastasi arkadas var i7 macbooktan tut ipad 2ye kadar her turlu apple ivir zivirini aldiydi zamaninda

geldigi gun transformeri satin aldi, memnun gayet

bende kurcaladim biraz, kullanilabilirlik olarak guzel, home screenler arasinda hareket ederken cok ufak ufak takiliyor ama arada

anandtech'e göre updateden sonra o tür sorunlar da bi nebze düzeliyomuş.
Sosyal ağlarda paylaş

oyleyse iyiymis, ben 3g modelini beklemeye karar vermistim, su an kullanmadigim bi usb modem var onun sim kartini takmayi dusunuyordum

home screen degistirmedigin sirada cok guzel ama alet, o koydugum youtube videosundaki gibi aynen (klavye kismini bilmiyorum ama, simdilik sadece 16gblik tabletleri teslim aldik dock henuz gelmedi)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...