Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bu cihazı kullanan, gören veya cihazdan haberi olan var mı?Bilmeyenler için; Netbook - Tablet kırması bi icat. fiyatı netbook fiyatı civarı. çift parçadan oluşuyor; alt kısımda klavye SD kar slotu USB girişi ve batarya var, üst tarafta işlemci anakart vs. içeren tablet kısım var. Videolarını falan haftalardır ağzımın suyu aka aka izliyorum. :D gerçekten incelemelerinde dendiği gibi, netbook (hatta belki notebook) piyasasının muhtemel geleceği bu. Android 3.1 updateli hali de var artık, daha da iyileştirilmiş bi performansı varmış. iPad falan halt etmiş bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 gören roketadam var sanırım. haberi olan.. fiyuuuuuuuuuuuu vardır bayağı. güzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 topii nası açılmaz abi bunun burda =) ondan haberi olan falan dedim zaten, bayadır var alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 eahah ces tabletler altında konuşuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 daha once tablet konusunda konusulmustu fiyat performans olarak potansiyeli cok yuksek bir alete benziyor. klavyenin altinda ekstra pil olup pil omrunu 6-7 saatten 12-13 saate cikarmasi guzel. ilk iterasyonda birkac negatif inceleme var, ikinci versiyonu super olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ayin 10unda hepsiburda satmaya basliyacak o zamana kadar eee slate'te gelse bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hmm oraya 10unda geliyosa bu haftasonuna kadar ithalatçılara gelir bu tamaaam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bunlarin distribitoru kim bulamadiydim ben arayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Aleti bi işle ilgili bi projede kullanmak için ne kadar uygundur diye incelemeyi düşünüyodum bu arada. imap, 3G, temel office yazılımları nasıldır, görmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aleti gormene gerek yok ki yazilim icin? android iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Pad'leri iş dışında ne diye kullanıyorsunuz? yada kullananınız var mı? netbooklar ve eeepc'ler cıktığından beri performansları cok yükseldi. buna rağmen niye Pad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mum_Chamber said: aleti gormene gerek yok ki yazilim icin? android iste? android işte değil bence, donanım o işletim sistemiyle nasıl çalışıyor, genel performansı nedir vs. incelemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 oha tam hayal ettiğim şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 eeeeeeeeeh pad transformer sdfsd. yapmalıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 calistigim yere gecen hafta geldi, benimle calisan bi apple hastasi arkadas var i7 macbooktan tut ipad 2ye kadar her turlu apple ivir zivirini aldiydi zamaninda geldigi gun transformeri satin aldi, memnun gayet bende kurcaladim biraz, kullanilabilirlik olarak guzel, home screenler arasinda hareket ederken cok ufak ufak takiliyor ama arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Leopar said: calistigim yere gecen hafta geldi, benimle calisan bi apple hastasi arkadas var i7 macbooktan tut ipad 2ye kadar her turlu apple ivir zivirini aldiydi zamaninda geldigi gun transformeri satin aldi, memnun gayet bende kurcaladim biraz, kullanilabilirlik olarak guzel, home screenler arasinda hareket ederken cok ufak ufak takiliyor ama arada anandtech'e göre updateden sonra o tür sorunlar da bi nebze düzeliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 oyleyse iyiymis, ben 3g modelini beklemeye karar vermistim, su an kullanmadigim bi usb modem var onun sim kartini takmayi dusunuyordum home screen degistirmedigin sirada cok guzel ama alet, o koydugum youtube videosundaki gibi aynen (klavye kismini bilmiyorum ama, simdilik sadece 16gblik tabletleri teslim aldik dock henuz gelmedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ben hiç tutmamıştım bunu, o takılan modül pek hoşuma gitmedi güven vermedi açıkçası. EEE Slider'ı çok daha fazla şiddetle tavsiye ederim bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://files.sharenator.com/me_gusta_by_projectendo_d2z3rku_Meme_Faces-s3150x2400-156985.jpg daha büyüğünü bulsaydım onu da koyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 me gusta even more olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bu cihazı piyasada gören var mı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 http://teknofiyat.com/?search=eeePad+Transformer+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ya of yetoluğa gel. İşten kafa bimilyon olmuş... Bu alet piyasada tabii biliyorum, demek istediğim alet şuydu : Asus Padfone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 gecen gun teknosada gordum, inceledim. Ustune su garip alarmlardan koymuslar, 3 defa caldiktan sonra rage e girip uzaklastim. Inceledigim sure icerisinde muazzam bi cihazdi. Fakat hafif kalinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar