Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 "roket adam" said: rüyada görülen adam diil mi bu hahhhhsdasdasda dad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Saeros said: selam simdi yine kot pantolonla uyumak uzereyken farkettim ki son zamanlarda bunu sik sik yapiyorum tabi tepeden tirnaga erkek oldugum icin kot pantolonla yatmak bir rahatsizlik vermiyor, ama acaba diyorum ki benim penisime ve saz arkadaslarina uzun vadede bi zarari olur mu bunun? veya ureme konusunda problem yasar miyim? cunku kiz arkadasim 3 tane cocuk istiyor, ama ben evliligi sart kosuyorum cocuk icin, neyse konumuz bu degil bilgisi olan arkadaslar usenmeyip yorum yaparlarsa cok sevinirim hacklenmiş mi ? Ben bu arkadaşı takip ederim böle laubali bir mesaj atacagını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sen hic dogru takip edememissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 eve nasil geldigimi hatirlamadigim gecelerde bile sabah kalktigimda sortla falan oluyorum, uyuyamiyorum abi pantalonla falan, olmuyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bu aksam da kotla uyumusum hem de tam takim boyle belimde kemerim cebimde telefonum Floridsdorf said: hacklenmiş mi ? Ben bu arkadaşı takip ederim böle laubali bir mesaj atacagını sanmam. hacklenmedim perdelerimi kaldirdigimda igrenc bir insanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bende dun gece kotla uyumus kalmisim Sabah kalktigimda 2 tane hatun vardi yatagimda Halbuki eve gelirken yalnizdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 başka eve girmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Stil sahibi ol birşey al kendine yatak odası modası için kızlardan + alırsın.Kotla yatmak nedir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi tam şu havalarda, üzerim çıplak kotla yatıp, sabah kalkar kalkmaz gömlek giyip evden çıkmak süper bi duygu. (şarkı klibi gibi hayal edin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 denemek lazım buruşur dostum ya yazın sıcakda yapış yapış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yatak odası modası olması için james dean giyip yatağa mı girsin abi adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar