Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun otobüs yolculukları

Tesbih

Öne çıkan mesajlar

AHahahah ne mükemmel diyaloglar geçmiş burada. Bir önceki geceden uykusuz kalıp gitmiştim bir ara, otobüste geçirdiğim gece de uyuyamamıştım iyice ceset olmuştum ondan uykumu tam alacağım :D

Atarax 2 tane atayım nolcak canım House her gün 1 kutu vicodin bitiriyo adama birşey olmuyor !!

Bir de inatla rahat hatla git denmişte yok rahat hat arkadaşlar bu otobüse mecburum lütfen üzmeyin beni
Sosyal ağlarda paylaş

Otobüs yolculuğu güzel aslında, hele canını sıkan bir şey yoksa vakit de çabuk geçiyor. Ama mesela gece yolculuklarında aklıma yitirilmiş aşklarım geliyor, şuramda bir şey düğümleniyor, bütün otobüs üzerime çökecekmiş gibi oluyor.

Öteki zamanlar güzel ama yolculuk, geziyorsun filan.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Otobüs yolculuğu güzel aslında, hele canını sıkan bir şey yoksa vakit de çabuk geçiyor. Ama mesela gece yolculuklarında aklıma yitirilmiş aşklarım geliyor, şuramda bir şey düğümleniyor, bütün otobüs üzerime çökecekmiş gibi oluyor.

Öteki zamanlar güzel ama yolculuk, geziyorsun filan.

ne ge güzel yazmış. Hay aznı öpem.
Sosyal ağlarda paylaş

insanların ne acaip dertleri var. benim de yolculuklarda uyku sorunum var ama benimki tam tersi.

10 dakkalık minibüs yolculuğunda bile uykum geliyor, uyuyorum. yolculuğa başlar başlamaz kafam düşüyor, yolla alakalı pek bişey hatırlamıyorum. Durak kaçırmıyorum gerçi, şimdiye kadar sadece 2 kere "kalk la son durağa geldik " diye uyandırıldım.

Arabayla uzun yola çıkmadım daha, eğer araç kullanırken de aynı şey olacaksa çok kötü :(
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş sayfalarda Kamil Koç'a kötü diyenleri gördüm Kamil Koç candır adamların neyini beğenmiyorsunuz sizi Ankara-Samsun-Trabzon-Rize-Hopa-Batum-Kutaisi-Tiflis hattında çalışan Doğu Karadeniz, Rize Ses, Golden, Yeşil Artvin gibi bir firmayla bilmediği birkaç dil arasında mecburi(öğlen Aştiden başka otobüs yok) yolculuk yapmaya davet ediyorum 6 saatlik Ank-Samsun'dan sonra bindiğiniz tüm otobüsler lüks gelmeye başlar.

bu arada 1.90lık bir adamın cam kenarında oturması işkence olur yani 1.80e 105kg insanlık dışı kalıpta olduğumdan kendimden tahmin ediyorum.

12 saat düzenli yolculuk yapsan birşey değil ama senede birkaç kez yapınca işkence gelir. yazın Bursa-Eskişehir-Samsun-Rize-Hopa giden Metro turizmde yanımdaki abi makara yapmıştı benle Esk-Samsun 11 saat senin yolun kısaymış diye kendisi 24 saat falan yolculuk yapacaktı Bursa-Hopa:)
Sosyal ağlarda paylaş

ankara samsun, otobüs yolculuğuna kötü demiş üstteki arkadaşımız!

YAHU SEN AT SIRTINDA DAKOTA'DAN NEVADA'YA YOL YAPTIN MI ARKADAŞIM!!!! 6GÜN SÜRÜYOR YOL 6! KIZILDERİLİLER, YILANLAR, 22 TANE GÜRÜL GÜRÜL AKAN NEHİR VAR YAHU!!

bu mesaj sadece A'nın rahat olmama şartının, B'nin çok daha rahatsız olma şartına bağlı olmadığını. onu göstermek için yazılmıştır.. yani, daha kötüsü varsa bize ne yaw?

YOK EFENDİM 300KİLOYMUŞ DA BİLMEM NE!! YARALANAN ATI VURDUK, SONRA ARABAYI HAMDİ AĞBİ ÇEKTİ DİYORUM YA SANA!!! ORALAR ÇOK SAKAT YA! DEMİRYOLLARI YAPILANA KADAR ÇOK ÇEKTİK BİZ! ÇOK ZORDU ÇOK!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Spectre.
Sen niye 1.80'e 105 kgluk kalıba insanlık dışı dedin ki şimdi:D:D:D

Kamil Koç biz üniversitedeyken Metro ile birlikte sıkça kaza yapardı.Her ikisine de KELLE KOLTUK TURİZM denirdi.
Son yıllarda ben hiç binmedim ama kardeşim ara sıra iş için Ankara'ya giderken Kamil Koç'un otobüslerini kullanıyor ve oldukça rahat ettiğini söylüyor.

Birisi 12 saat otobüs yolculuğunun ölüm olduğunu söylemiş, haklıdır ben de 5-6 saatten fazla otobüs yolculuklarında boğulacak gibi oluyorm. Ama küçüklüğüm aklıma geliyor da Adıyaman'a giderdik yazları ve İstanbul Topkapı'dan(bu otogar yapılmadan önce Topkapı'da pislik içinde bir otogar vardı)otobüse binerdik ve 24 saatlik yolculuğun ardından varırdık Adıyaman'a.Otobüsler çok kötüydü, yollar çok kötüydü, otobüsün yolcuları çok pisti, Adıyaman'a kadar bağıra çağıra Hırro-Gürro Kürtçe(evet, sene 1980-1981 falandı ama bayağı otobüste Kürtçe konuşulurdu,devletin Kürtçe yasağı halk arasında sallanmazdı, nasıl sallayacaksın, adamın dili Kürtçe, neyse ayrı tartışma konusu) konuşur ve uyutmazlardı insanı. O yolculuklara nasıl dayanırmışız o zaman, hayret?!

Şimdi otobüs yolculuğu yapmak zorunda kalırsam kesinlikle VARAN'ı tercih ederim çünkü 1.80'e 105 kg(100 ile 105 kg arasında gidip gelirim sürekli ama budur yani)vücut ölçülerini otobüs ortamında en fazla rahat ettirecek olan otobüs firmasının VARAN olduğunu düşünüyorum.Fiyat farkını verir aslanlar gibi koltuğuma kurulurum düşüncesindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...