zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 yok be manyak laf değil daha güzel bişey bulmalıydı çok orta okul.. detvaryor utanmadan 22 yaşındayım mı diyosun? (evet daha güzel)
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Pasta said: DeathWarrioR said: Pasta said: lütfen 15 yaşından büyük olma sen iyi de yaşa niye bakıyosun ki benim 14 yaşındaki kardeşim bile senden daha akıllıdır yani. bu arada 22 yaşındayım. bütün bozuk genleri sen topladıysan mümkün. sakin ol şampuan tamam en büyük sensin. ikili tartışmaya giremiycem ben fikrimi normal bir şekilde söyledim, biri gelip direk çocuk gibi laf sokmaya çalışıcaksa yapabilecek birşeyim yok. iyi geceler sana.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 iyigeceler kardeşim. fikir üretmeden önce 2 dakka düşünürsen ortalık soytarısı olmazsın.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ÖlümSavaşçısı isimli birinden yeşil reçeteli ilaç tavsiye ediliyor alıp almamak sana kalmış
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 şampiyon yerine şampuan dedi çok iyi çok iyi.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://www.ps3blog.de/wp-content/uploads/Not-sure-if-trolling-or-just-stupid.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 en az 2-3 sayfa gider eglende diodm bu ne be :s daha misirlar patlamadi
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 said: asosyaller, ortam için tip, para, çene yeterli ve hepsi de bende var kasmayın o yüzden. ben ateist takıldığım zamanlar sadece 2 tane yakın arkadaşım bilirdi bunu. asıl sizin bu yaptığınız ortam mallığı. çirkin sivilceli suratınıza bakan hatun oluyo mu bari ateistim diyince? ha? hadi dağılın
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 no sure if kissing ass or just gay .jpeg
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Pasta said: said: asosyaller, ortam için tip, para, çene yeterli ve hepsi de bende var kasmayın o yüzden. ben ateist takıldığım zamanlar sadece 2 tane yakın arkadaşım bilirdi bunu. asıl sizin bu yaptığınız ortam mallığı. çirkin sivilceli suratınıza bakan hatun oluyo mu bari ateistim diyince? ha? hadi dağılın bi saniye ya.ölümsavaşçısı müslüman olunca bir anda okulun en popüler çocugu mu olmuş
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hayır zaten öyleymiş, müslümanlık üstüne gelmiş.
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ee biz çirkin antisosyaller müslüman olamıyo muyuz şimdi bi namaza gidiyorum bütün cemaat bredpit gibi gari
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 moncici said: yancılar dışarı moncici said: no sure if kissing ass or just gay .jpeg çok sakat var çok sakat var
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Adamın üstüne cami kurmuşlar
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Pasta said: moncici said: yancılar dışarı moncici said: no sure if kissing ass or just gay .jpeg çok sakat var çok sakat var bu iki ayrı mesaj alıntılarken çok fazla işlem yapılmıyo mu sence de? bi kısa yolu falan var mı acaba.
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 görece fazla ince mizah yapmışım yine güleyim de espri olduğu anlaşılsın. hahaha
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bir topic'in daha sonuna geldik sdfgs O degilde abi ne diye bunyeye ilac aliyosun, binme lan otobuse olsun bitsin. xanax pesinde kosana kadar al ucaktan bileti 1 saatte bitsin gitsin bu cile. Ilac = kimyasal, gerek yok abi. "Uyuyamadim, biraz morfin basma bari" gibi bisi hani. Rahat hat yargilar, hangi sirket olursa olsun. Tek gidiyim genis koltukta gidiyim rahat rahat gidersin her turlu.
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bence lsd alsın böyle ejderhalar la falan giderdi ?
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 12saat kabus ya bende ara sira izmite gidiyorum izmirden, omrumden omur gidiyor o 7 saatte. artik sabihaya inip ordan izmite geciyorum efe tur fln, ayni saate denk geliyor ama rahat ediyorum en azindan.
Öne çıkan mesajlar