Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.22

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cavanagh
konn
holy
fde
wish
fizban
monkey13
tora
babacum
pha
hotdog
tolga
dracos
emir güney
bitchof_bat
baki

son 1-1buçuk senedir gelenlere öncelik verdim
emre kırk yılda bir geliyo diye ayrı bi öncelik verdim(geç kalma emre =P)
4-5 kişi dışarda kaldı, kusuruma bakmasınlar
Mesaj tarihi:
Çarşamba tayfası olursak EZERİZ ULAN

O değilde bu aralar bi çarşamba-pati arası karma maç yapmayı planlıyorum,herkes birbirini tanıyo zaten gayet güzel olur maç olur,sahayı nasıl alırız bilemicem gerçi :p

Emre bizim emremi bu arada?eğer oysa yiğiti karşısına vermeyin abi,yiğit parçalıcak bigün adamı xD
Mesaj tarihi:
tolga said:

Çarşamba tayfası olursak EZERİZ ULAN

O değilde bu aralar bi çarşamba-pati arası karma maç yapmayı planlıyorum,herkes birbirini tanıyo zaten gayet güzel olur maç olur,sahayı nasıl alırız bilemicem gerçi :p

Emre bizim emremi bu arada?eğer oysa yiğiti karşısına vermeyin abi,yiğit parçalıcak bigün adamı xD

cuma günü 10-11 boş sanırım gülbahçe
Mesaj tarihi:
ildo-ben-tora-eray-seren-emir-baki-eser
görkem-ilhan-yiğit-cem-güvenç-emrah-saygın-monkey13

nasıl böyle?çarşamba vs pati gibi oldu,erayıda çaldım valla

Edit:Çarşamba vs pati olcaksa yiğitin de bizden olması lazım anca dikkatimi çekti

Edit2:yiğit karşılığı eseri verebiliriz..
Mesaj tarihi:
tolga said:

Edit:Çarşamba vs pati olcaksa yiğitin de bizden olması lazım anca dikkatimi çekti

Yigitle beni degistirirsen yenilmez armada oluruz. kadrolari dengeleyen benim zaten safsd hemde iler uctayim. sevdim kadroyu :p
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

tolga said:

Yigitle beni degistirirsen yenilmez armada oluruz. kadrolari dengeleyen benim zaten safsd hemde iler uctayim. sevdim kadroyu :p

Tolga sizin orta saha çok zayıf kalır cem-güvenç-emrah 3 lüsüne karşı. Sizin defansta fazla kalır bu kadrolarda. Görkem kanser olur
Mesaj tarihi:
4 forvet 1 de etkisiz eleman var bizim takımda. Mantık mı yani :)

Ben stoper değilim , benim stoper oynayacağım kadro çıkarmayın bana. Ne kadar zaman olmuş oynamayalı, koşmak coşmak istiyorum, ilhan cem güvenç saygın aynı takımda kurup beni koyuyosunuz bir de.

Herkesin nazı geçiyor kadro işine, ben şunla olayım, şu şunla olsun falan, zamanında ben ve cem aynı takımda oynamak istediğimizde bütün herkes itiraz ediyordu. Gelen insanlar dolayısıyla belki bugün düzgün bir kadro kurmak zor olabilir, ama şu genel bakış açınız değişecek yani.
Mesaj tarihi:
Karış abi sorun o değil. Bugün gelenlerden ötürü kadro kurmak kolay olmayacak dediğim gibi. Bi de önceki sayfalarda çarşamba vs paticik geyikleri döndü. Bu maçlık oynanır da, kadro hazırlarken insanları birbirine bağlamak bana saçma geliyor. Herkesi bir olarak düşünmek gerek. Ben Larry can'ı getirdiğimde aynı takımda olcam diye tutturmadım hiç mesela. Tanımadığı insanlarla aynı takımda oynadı adam. Önümüzdeki maçlarda sizden de aynı bilinci bekliyorum.
  • Yeni Oluştur...