sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 rahat olcaksınız müdürlere falan korktuğunuzu belli etmeyin , aslında direk korkmayın, cool falan takılın :lol: bakanın yiğeni havalarınad olun devletlerde keyfinize öle bakarsınız[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 okulda sole bisi var cocuk kot saclar uzun ve jöleli ceketsiz spor ayakkabiyla girdi ...Nasi becerdi anlamadim[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Valla ben TED'in yan duvarını hem giriş hemde çıkış için kullanırdım. Bir kez yakalandım, o da giriş sırasındaydı :D said: Arkansis, 15 Eylül 2004 20:02 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 15 Eylül 2004 10:26 tarihinde demiş ki: atlasaniza yan duvarlardan iceri? ehe o genelde yan duvardan içeri değilde dışarı şekilde oluyor diye biliyorum ben , yada biz yanlış yapıyorduk hehe [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: DynamicK, 15 Eylül 2004 09:47 tarihinde demiş ki: sende öğrenci gibi git okula :) bizde arada jöleli gelenlere kafa yıkatıyorlardı hatta kışın buz gibi hava kafayı yıkattılar buz gibi suda dondu elemanlar ehe :) Aha bu dedigini bana yapsalardı, Ölümüme sebebiyet verirlerdi. Sinüzit hastalıgı var Aşırı Jöle sürmekten oluşmuş bende. Hatta bunun topicini açmıştım. Şu anda kafama diil sürmek yakınından bile geçmiyorum jölenin. İyiki bizim okulda Jöle serbestti yoksa cidden kışın falan yıkatsalardı Hastaneye acile kaldırılma ihtimalim çok çok yüksekti.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bizim okuldada böyle katı bi sistem war.jöleye kimisine karı$ıyor kimisine karı$mıyorlar ilginç yane ama spor ayakkabıya ı ıh =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 devletde ilk liseye başladığımda 99 yılında bana öyle bişey yapmaya çalıştılar ve o olay yüzünden bi sene okula gidemedim, çünkü müdür yardımcısına kafa atmıştım, okul hayatım birazda ondan uzadı.. :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ted de havalandirmada işi goruomuş :P[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bu arada snn okul neydi king...[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bu arada, Sabah ögrencileri kapıda denetlemek için duran ve Okula girmek için çalışan ogrencılerı şoyle gorebılırımıyız? Okulu kale olarak dusunun ogretmenleride kalenin defenderları, OGrencılerde taarruz edıyo ıste elegecırmek ıcın. Sıkı bı savaş oluyo fakat en sonunda ogretmenler dayanmıyorlar duvarlardan atlayarak ıcerı gıren du$mana ve sonunda pes edıp kalenın kapılarını(okulun kapısını) acıyorlar. Boylece zafer kazanılmıs oluyor. lol.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kemal Pireci Lisesi hö demeyin bandırmada :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hö[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bosuna uyarmadi :D[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hö[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya 4 sene boyunca böle bi sorun yaşamadım bi kere bi hoca saçını ne zaman kestirecen demişti sınıfta.istediğim zaman diye cevap verdim öle kaldı adam.Bi defa da okula girişte kılığı uygun olmayanları ayırmışlardı ertesi gün bi baktım okulda bildiri dağıtılıyo insan hakları falan bidaha sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ehehe insan hakları ha :lol: güzel[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 dışarsı -4 derece ve tuvaletin hiçbir camı yerinde değilken uzun saçları suya soktuğumu bilirim.. neymiş jöleyle gelinmicekmiş..soora birdaha surmedım zaten 5 numara saç rule :)[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bende bu saç olauından bayıp sacımı 2-3 kere üstlerini 9 yanlatrını 5e vrdurtmuştm berberde öyle işte şimdide deli gibi uzun ama çokk jöle fln kullanmayam göze carpmıyo...[signature][hline]Friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hö diyenler bandırmaya gelmedikleri için affediyorum :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 zuah kemal pireci olm böyle bi okulda okicam hangi okulda okuyosun dediklerinde kaçarım lem eheh.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 sen nerde okuyorsun ki ? ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 beşiktaş atatürk anadolu hatta kısaltınca çok pis karizma oluuor baal eheh. Hava atmıyourm lem sadece okulun adıkomik geldi benim okulum olsa adını kemal pireci koymazdım yani[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 okulun kurulmasını isteyen Kemal Pireci adında bir hayır sever sadece ilk okul 3 sınıfokumuş içindeki eğitim acısını gidermek için vasiyetinde bir okul yaptırılmasını talep etmiş birisi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 adam gibi giyinip gidenleri alirlar ne o ole okulami gidiyosun caddeyemi belli degil[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 olm ben adam hayır sever değil demedim ki adı komik dedim allah allah[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar