Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/05/sandvinefigure1.jpg Gördüğümüz gibi ilk kez yasal bir content provider torrenti geçmiş. Bu yılın sonuna kadar bu yasal eğlence içeriğinin internet veriyolunun %60'ını bulacağını söylüyorlar ABD'de. Ne diyelim, darısı Türkiye'nin başına. Not: Netflix imba gerçekten, VPN filan kullanıyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Türkiye'de kuyllanhaibliyo musun? US adresin olması lazı diyo. İkincisi internet bağlantım özellikle akşamları bok gibi benim. Adam gibi internetim olsa, ayda 8$ bişey değil. Böyle bi hizmet TRye zor gelir bu fiyatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 16 mbit var bende, her saat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 tivibu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aktiftablet said: Türkiye'de kuyllanhaibliyo musun? US adresin olması lazı diyo. Borderlinx adres veriyor, kredi kartına ekledim onu. Ebook alırken de kullanıyorum, müzik alırken de. Bir de VPN işte. Tesbih said: tivibu Kıyas bile edilemez abi bu Netflix ile, olay farklı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 netflix ve hulu sayesinde kablo tv'yi iptal edicem abi ben. espn de xbox'a geldi, cidden tv veya korsan gereksiz su an. muhtesem yuzyil haric tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Valla bende sadece dns değişik ama rahat rahat girdim. 1 ay beleş kullanın diyordu mailide kabul etti de ikinci aşama kredi kartı istediği üçü vazgeçtim. Kullanılabiliyor yani Tr den rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Kredi kartını büyük ihtimalle kabul etmeyecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 amerikada yaşayıp muhteşem yüzyıl mı izliyosun gerçekten ahah, arada youtube'dan gerçek kesit at abi bi de çeşit olsun euhehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 salakmıyım ben ya paramı verilir filme müziğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Cons said: salakmıyım ben ya paramı verilir filme müziğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar