Densiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Scout karaktersiz, solo yapabileceğimiz birşey varmıdır? Yoksa probe skilleriyle bir scout kasmak şart mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 T3 gemiler hem probe yapip hemde cok guzel dps cikariyolar yada stealth bomber gene probe fitli olmadi pilgrim.Bu bahsettigim gemilerin hepsi cloak olabildikleri icin gatelerden gecerken kafan rahat olur bi nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 probe ile bir sb hazırlamıştım ama yorum için eski oyunculara sorduğumda "o ne öyle" cevabı almıştım, sonra sb sevdasından vazgeçmiştim. t3 gemininde parası koyarmıki. Amatörümde :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 cok guzel fittingler var sb icin bi arastir.T3 biraz pahali haklisin ama cok iyi fittingler var buble icinden warp filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 1 tane t3 al bubble da warp yapabilen doldur low slotlara warp core stabilzer. orta slotlara da ecm koy. tengu ile gidemeyeceğim 0.0 yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mirror mathup bayik ya 4gate yap cabuk bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 DERT3 said: 1 tane t3 al bubble da warp yapabilen doldur low slotlara warp core stabilzer. orta slotlara da ecm koy. tengu ile gidemeyeceğim 0.0 yoktur. t3 bineceksek tengu yamı binmek gerekir? missile launcher operation 1.6m sp de şuan :P. Varsa sağlam bir fiti bakayım eft de etkileyen skillerini 5 lemem ne kadar sürecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Densiz said: DERT3 said: 1 tane t3 al bubble da warp yapabilen doldur low slotlara warp core stabilzer. orta slotlara da ecm koy. tengu ile gidemeyeceğim 0.0 yoktur. t3 bineceksek tengu yamı binmek gerekir? missile launcher operation 1.6m sp de şuan :P. Varsa sağlam bir fiti bakayım eft de etkileyen skillerini 5 lemem ne kadar sürecekmiş. eğer missiler sağlam ise sıkıntı olmaz ECM fitli bir covert ops bubble immune tengu her daim iş yapar. Ama fiti yarın ayarlarım EFT den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Tamamdır. Caldari skillerim pek yok ama, değecekse pvp için kasarım =) ilgin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ECM fitli bubble imnune cov op fitli bir tenguyla pvp yapmayı planlıyorsan hiç kasma. Jam merakın varsa falcon (ki fleet lazım, tek başına yine bir şey yapamazsın) yada illa solo yapacam dersen rook kasabilirsin ama yinede hiç birini tavsiye etmem ben :) PvP de 2 ırk tavsiye edebilirim. Matar yada Amarr. Bunlardan birine yönel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 amarr matar gidiyorum zaten şuandada, attributes sıfırlamadan kasılacak bir gemi varsa kasayım dedim (perception ve willpower karakter şuan) int+memory yapmadan sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Loki candir t3 ve pvp diyosan loki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 densiz, dayaklıksın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hacı sımdı sen tenguya bınersen böle kafadan riftera kaybedersin alimallah o gemiyi :). bi dur nan bi onun ufaklarından ucuzlarından uç hele. Standart missile lı drake deniyebilirsin, direk frig bait, FW ye git, bi gate de dur. medlere, sensor booster;web ve scram fitle ( tankını unutma ). gelen geçen düşman frigleri uçur. Caracallada deniyebilirsin benzerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 DERT3 said: Densiz said: DERT3 said: 1 tane t3 al bubble da warp yapabilen doldur low slotlara warp core stabilzer. orta slotlara da ecm koy. tengu ile gidemeyeceğim 0.0 yoktur. t3 bineceksek tengu yamı binmek gerekir? missile launcher operation 1.6m sp de şuan :P. Varsa sağlam bir fiti bakayım eft de etkileyen skillerini 5 lemem ne kadar sürecekmiş. eğer missiler sağlam ise sıkıntı olmaz ECM fitli bir covert ops bubble immune tengu her daim iş yapar. Ama fiti yarın ayarlarım EFT den. ECM fitli tenguya binmek Armor tank drake'den daha beterdir. Falconun 1/3 ü kadar jam strength'i var. Blacbird'ün bile daha yüksek jam strength'i var. Kısaca,en ucuz 450-500m'e Useless Ecm Tengu fitlyeceğine, 3 tane Falcon fitle ya da 70-80 tane BlackBird fitle daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar