Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 yılda 10 milyon seçmen artmış.

Uzun

Öne çıkan mesajlar

ombakkombak said:

1990-93 dönemindeki nüfus artışı rakamları inanılmaz yalnız; nasıl olmuş bir açıklaması var mı acaba. Yani üremeyle olmaz bu kadar xD

Bak şöyle bir alıntı yazayım önce:

Referandum oylaması hayati bir mesele. Herkesin oy vermesini ve evet demesini istiyorum. Hatta mezardan ölülerin dahi kalkıp oy vermesini, ölülerin de ruhlarının oy vereceğini ve referandumda evet oyu kullanacağını görür gibiyim.
Feto böyle demişti referandumdan hemen önce.

Nitekim referandumda da aslında 2007'ye göre 6 milyon artışla 48 milyon seçmen ilan edildi YSK tarafından. O zaman da birileri çıkıp sordu, nasıl oluyor kardeşim bu diye. Ama medya artık FAŞİST yönetimin medyası olduğu için bu sesler çok cılız kaldı.Siyaseti çok yakından takip eden kişiler sadece bu durumu öğrenebildi ama kamuoyu baskısı yaratılamadığı için bu soru havada kaldı ve geldik bu seçimlere. 7-8 ay önceki referanduma 4 milyon seçmen daha ilave ettiler yani 2007'deki 42 milyon oldu 52 milyon.

Adamlar yapacaklarını önceden ilan ediyorlar. Bu Feto bilirsiniz, her yerde videoları var, devletin nasıl ele geçirilmesi gerektiğini bu videolarda açık açık söyledi ve harfiyen o videolardaki yöntemi izlediler. Tüm köşebaşlarını tuttular.

Yukarıdaki alıntıladığım haberle ilgili internette yüzlerce kaynak var. Birisi şu aşağıdaki link:
http://www.meltemgazetesi.com/yazar/1507-olulere-oy-kullandirmak.html
Sosyal ağlarda paylaş

yihu!
O_O
beni pankart olarak kullanmak istiyor!

ehahah yok yaw dalga geçiyorum tamamen.

işin ciddi olan tarafına bakacak olursan die'nin durumu çok iyi değil. aslında tr'de data alabileceğiniz yerlerin durumu hiç iyi değil. mesela us census bureau var. gelir, sigorta durumu, gelek yıllara ait projeksiyon vs alabiliyorum net bir şekilde. çok büyük bir kısmı 2010 verisi, az bi kısmı 2011 verisi. e yıl daha yeni girdi ulan! 2011/q1 yani ilk çeyrek verileri geliyor halen.

bu neye yarar?

şimdi elimde 18yaş üstü oy kullanabilir gibi bir kural var değil mi?
belli yıllar arasındaki doğrum sayısı, ölüm sayısı, sigortalı sayısı, üniversiteli sayısı, çalışan-işsiz sayısı gibi sayılarla seçmen sayısını değerlendirebilirim rahatlıkla.

yahu sayıların en güzel tarafı bi yerde, bir sayıda hata varsa veya bi döküman yalan söylerse diğer kalemler aracılığı ile bunu bulabilmen değil de nedir?

ha bunun tartışılabiliyor olması bile üzücüdür gerçi.
her neyse, devletlüüüm olsam ben anında, kafadan bu gibi alanlarda süper temizlik yapar ve baş üstünde baş, taş üstünde taş bırakmazdım vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:
Ama medya artık FAŞİST yönetimin medyası olduğu için bu sesler çok cılız kaldı.

Ülkenin en çok izlenen Star-KanalD-Showtv gibi kanalları ve en çok okunan Vatan-Hürriyet-Milliyet vs. gazeteleri Akepeye karşılar, neyin faşistliğinden bahsediyorsun.
Anca Atv-Kanal7-Stv, Star gazetesi, Sabah gazetesi, Akit, Vakit cart curt var Tayyip-Feto taraftarı, yani kalkıp tüm medya yandaş demek komik oluyor.
Sana göre sadece Ulusal Kanal ve Aydınlık gazetesi izlenmeli sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

velkam tu prezidinsiii'den sonra büyük prezident aliyev gibi olacaklar olm.

azeri arkadaşlar feci makara yapıyorlar. kuzeyinde bi yerde alınt madeni çıkmış. adam bu maden çıktığı için prezidentimize teşekkür ederiz demiş. adam koydu o madeni oraya sanki!

sizin de bu seviyeye gelmenize az kaldı diyip makara yapıyorlar paso
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

cetintas said:
Ama medya artık FAŞİST yönetimin medyası olduğu için bu sesler çok cılız kaldı.

Ülkenin en çok izlenen Star-KanalD-Showtv gibi kanalları ve en çok okunan Vatan-Hürriyet-Milliyet vs. gazeteleri Akepeye karşılar, neyin faşistliğinden bahsediyorsun.
Anca Atv-Kanal7-Stv, Star gazetesi, Sabah gazetesi, Akit, Vakit cart curt var Tayyip-Feto taraftarı, yani kalkıp tüm medya yandaş demek komik oluyor.
Sana göre sadece Ulusal Kanal ve Aydınlık gazetesi izlenmeli sanırım.

Yandaşlık iki türlü.2. grubu sen yazmışsın zaten.
1. grup ise iktidarı rahatsız edecek haber yapmaktan kaçınan, yazan ya da yapan gazetecilerini-programcılarını uyarmak, gerekirse işten çıkarmak. Arada da göstermelik 1-2 haber yapılmasına ses çıkartmamak. Ama iktidarın gerçek yüzünü insanların gözlerine sokacak haberleri asla bültenlerde vermemek.

Sözgelimi senin STAR, KANAL D, SHOW TV aşağıdaki videoyu verdiler mi?

http://www.youtube.com/watch?v=ALgKnD2burg

Cevap: HAYIR...

Bunun gibi daha çok haber var, hepsi de gerçek. Ve bunları bu senin güya AKP yandaşı değil dediğin kanallar cesaret edip haber yapmıyorlar-yapamıyorlar...

Ya da bu senin Doğan Grubu hükümet karşıtı da o yüzden mi şu anlı-şanlı yazarlarını son 2 sene içinde sildi?
Ruhat Mengi: STAR'daki çok izlenen programına son verildi.
Cüneyt Ülsever: Hürrriyet Gazetesi'ndeki görevine son verildi.
Bekir Coşkun: Hürriyet Gazetesi'ndeki görevine son verildi.
Emin Çölaşan: Hürriyet Gaztesi'ndeki görevine son verildi.
Oktay Ekşi:Hürriyet Gazetesi'ndeki görevine son verildi.
Bu listeye diğer gazeteleri de katarsam onlarca gazeteci oluyor. Bilgin olsun.

Bu durumda gerçekten de Aydınlık, Sözcü, Meltem gazeteleri ve ULUSAL KANAL, MELTEM TV, MESAJ TV, BENGÜTÜRK eskisi kadar olmasa da biraz ART ve BTV haricinde geriye kalan tüm medya YANDAŞ MEDYAdır.

Şunu unutma, sessiz kalmak da ONAYLAMAKtır.
Sosyal ağlarda paylaş

İstemeyerek de olsa mümkün olduğu kadar tüm gazeteleri okumaya çalışıyorum.
Ardeth'in dediği gibi STAR gazetesi zaten bu ülkede Ampulcülerin YANDAŞ MEDYA yaratmak için yaptığı ilk operasyon Uzan Grubu'na karşı yapılan operasyondur. Adamın agzetesini ve televizyonunu elinden söküp aldılar. Yanlış anlaşılmasın, Cem Uzan'da sevdiğim-onayladığım bir adam değil. Ama Cem Uzan'ın elindeki sınırsız para gücüyle ve ampulcülere özgü sınırsız demagoji yeteneği ile kendisi için büyük tehlike olduğunu gördü ve bir taşla iki kuş vurdu ampulcüler. Hem siyasi bir rakiplerini ortadan kaldırdılar ve hem de Doğan Grubu ile çok daha samimi oldukları dönemde STAR TV'yi Doğan Grubu'na adeta hediye ettiler ve STAR gazetesini de kendi yandaşları ile doldurup tamamen AMPUL gazetesine çevirdiler. STAR gazetesi gerçekten çok hem de çok içler acısı bir gazete. Tüm diğer gazetelerde de vıcık vıcık yağcılık var, tamam da, STAR gazetesi gerçekten dünya basın tarihine geçmesi gereken bir gazete.
Sosyal ağlarda paylaş

Menderes gibileri değil asıl Cem Uzan gibileri asılmalıdır, adam kırmızı bültenle aranıyor bi de hala ülkeye 150 milyar dolarlık dava açıyor utanmadan.
Ve bu ülkede bu adam nerdeyse %10u geçip meclise girecekti, çok iyi oldu çokta güzel oldu dağatılması bu gerçek haraminin. artı akepeye rakip falan da olamazdı yani sebep o değil. Dağatılmasının sebebi artık Amerikan şirketlerini bile dolandırmış olmasıydı, birinin bu adama dur demesi lazımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

İstemeyerek de olsa mümkün olduğu kadar tüm gazeteleri okumaya çalışıyorum.

Ben bu düşüncedeki bi adama oy atmam ya. Sapık mısın kardeşim? Kendinle çelişmenin bu kadarı artık. Gayet de isteyerek okuyorsun, sevmiyorum de sadece. Nefret ediyorum de. Ama okumayı istiyorum de.

Bi de imzasına yazmış 27 Mayıs devrim falan, öldürür müsün yarına mı bırakırsın
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...