Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 evettt maça kimler geliyo? beşiktaş tarafına gelecek varsa sölesin tanışırız fln. gelmemeyi düşünenler gelsin :P murat2001 sen gelcem filan diyodun bayaa bi önceden gelcek misin son kararın mı :) söle ki yarın ona göre halledelim biraz erken gidip bilet almak lazım bu arada bilet fiyatları fanatik gsli cavcavı bildiginiz üzere 30 milyon kale arkası hehe. nese ne paradaaaa ne de puldaaaa hiç gözüm yok şu dünyadaaaaa duysun alemmm böyle aşkııı seviyoruz beşiktaşıııı[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ben geliom maça ama GB tarafına doğal olarak :-)[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 walla gelcekdım ıst den vazgectım bugun ınsallah sampıyonlugumuzu ılan edıcez[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 walla ben ist.de olmasam gelirdim ama tanıdıım butun gs liler gidior gncler kale arkasına..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ya yuh gene kaçtı penaltı ne iştir ya...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 GOL VE KIRMIZI hehehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bi gol daha yine kaan dobra 2-0[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 2-0![hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 yuh lan 2-1[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ehe yazın yahu bende digitürk mijitürk yok buradan okuyorum :) tekrarını izlicez artık[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Topu elle kesti herif penaltı olmazsa ne olurki artık...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 arcane bende show radyodan dinliyorum zaten hem digiturkten daha iyi spiker manyak :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hakkaten ha radyo aklıma gelmedi eheuhe :) hiç radyo dinleme alışkanlığım yoktur[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Justin, 17 May 2003 20:08 tarihinde demiş ki: şaibtaş işte ya hermaç penaltı hem öyle kırmızı kartmı olurmuş Şaibetaş çok yaşa!!![hline]cRn Hakan sükür Gs de gol krali oldugu sene attigi gollerin yarisi penaltiydi[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 maç bitti. şampiyon beşiktaş. :)[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 SIYAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!![hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 BEYAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!! [Bu mesaj EarS tarafından 17 May 2003 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 eee direkt bok at tabi. tamam tamam...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 NE CIMBOM NE FENER HEPSIDE ...... KARTALIN AŞKIYLA INLIYOR TRIBUNLER KARTALL OY OY OY ......... OY OY OY[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kaan dobra neydı ole ::) portakal soyulurmu tadına doyulurmu cimcom sana bir ... fizan dan duyulurmu al bunu alamazmısın sen nebıcım delikanlısın...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Allah belanızı versin be adam gibi duramıyorsunuz ha kavga etmeyin dandik futbol için ya delimisiniz divanemisiniz çözemedim.[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 justine dokundu heralde bjk.. gs sampiyon olurken biz saibe demedik ki herkez bilir hakemi doven kart gormeyen oyunculara sahipti gs[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 gs 4 sene sampiyon oldu uefayi kazandi felan (hll olsun) buna ragmed 5 sene hala para sikintisi yok o borclar bu borclar felan diolardi ee millete para yedirmekten parami kalir takimda :-)[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 gole giden herifi direk indirio adam hala bu nasi kart diolar helal olsun wallaha ya pozisyonda 2 gb li olmasa direk kirmizi kartti ama avantaj düsük die sari werdi herif...wermesinmi ?[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Saibe konusunda son konusacak takim 6s'dir, aglamayi birakin artik, tebrikler bjk.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar