Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yardımseverliğin muslumanlıkla ne alakası var hakkaten sdfds iyilik yapıyorum cunku muslumanım hyr sadece iyi bir insansın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Adamın süperliğinden, millete geçirmek bambaşkaymış. Helal amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ben bugün 2 tane yavru kediye tecavvüz ettim bi de ilkokul önünden çocuk çevirdim önce dövdüm sonra kitaplarını yakıp küllerini suratına sürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Fistan said: inanmadım ben habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hll team amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Red said: yardımseverliğin muslumanlıkla ne alakası var hakkaten sdfds iyilik yapıyorum cunku muslumanım hyr sadece iyi bir insansın sdfs ters anlamışsınız müslümanların yardım sever olması gerekir manalı sözlerdi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 vaniLLe said: hep sevap achievementi kasmak icin bunlar! asdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bizim memleketteki lise ve üniversite öğrencilerine veriyorsa bursu; bıraksın da bir gariban toplasın kağıtları yazık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 cennet grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar