Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de Ultima Online [Tartışma]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Black bu konu 7 sayfadır devam ediyor şimdimi aklın başına geldi. Ayrıca bu şekilde bir tartışma açmayın demeye hiç hakkın yok.. Gayet güzel bir şekilde Ultima Online nereye doğru gidiyor gibi bir topic açmış arkadaşımız ve güzel bir şekilde tartıştık.. Böyle yersiz sataşmalara hiç gerek yok.
Mesaj tarihi:
Bence yeni seylerle beraber uo gun gectikce gelisio ve bir suru shard bunu ayakta kiliyor bence 4 5 sene daha bitmez ama su var uoyu bitiren

2 gunluk emekle calinti scptlerle acilan boş shardlar
Edtiler ( son zamanlarda her serwerda klasik olan bisi)
Ve Phler... Hicbir zaman kapanmayan Phler[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe

-Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 11 Eylül 2004 14:21 tarihinde demiş ki:
Bence ultima kendi kabuğuna doğru küçülmeye başladı . Doğdu , büyüdü , güç sahibi oldu , hastalandı ve ölüyor . Doktorlar ultima için 1-2 yıl ömür biçiyor . Yaş ortalamasının azalmasının sebebide şu ;
eski oyuncuların oyunu yavaş yavaş bırakmaya başladı , dolayısıyla sadece genç oyuncuların oyunda kalması . Buda yaş ort. giderek düşürüyor . Buda uo nun ölümünün nedenlerinden biri . Ultima kansere yakalandı ve fazla yaşamaz . Eğer ea uo yu kökten değiştirecek bir şey yapmazsa uo yaşayamaz .

adamım kokten deiştirme derken neyden bahsediorsun
eger kokten deiştiriorum dersen yeni oyun cıkar ama yok geliştiriorum dersende oyun kendi kabugunda kendi istedikleri yonde devam eder.
uo da kokluy deişiklik bence sacma olur sen brit i deiştirirsin ama hic bir zmn gidip ultima nın vazgeçilmez olanlarını deiştiremezsin.
zaten ultima kendini türkiye'de 7-8 senedir gosterdi vede hiç bir oyun 7-8 sene gibi bir sure durmadı turkiye'de[ONLİNE OYUNLARDAN BAHSEDİORUM CS FLN HARİC]
bu yuzden seninde dediğin gibi uo oldu kan kaybedior.
bu kan kaybetmelerin sebeplerinden biri senin dediğin gibi eskilerin bırakması ama en buyuk olan biriside Günü Birlik Serverların Çıkması.
ama benim bugune kadar oynadıklarımın hic bir oyun uo yu tutmadı vede uo yu bırakmak icin uo tarzında bir oyun aradım vede bulamadım.
uo dan sogudum bıraktım diebilirim ama bırakamıorum hiç bir uo yu bnıraktıramadı vede sana sunu soyleyeyim bu uo nasıl bir oyunki 100 lerce kişiyi sınıfta bıraktı ve hala bırakıor.
evet bırakmaya devam edior derken benim bir cok arkadasımın gece uykularında ultima buyu sozlerini sayıkladıgını bilirim.
bu insanlar gibi turkiye de uo muptelaları ccooookk.

Bence uo nun havasının sondugu kabul edilmeli vede yeni serverlar vs.. acmak yerine uo adı altında türk genclerinin uo oynamayıp oyun yazmaları yada oyunlar geliştirmeleri bence daha faydalı olacaktır.

Bu uzun yazımın bazı kişilere ışık tutmasını diler.
okudukları için herkese teşekkür ederim.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
----------------------------------------
-----BARMAK BASSAM OLMAMI--------
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 12 Eylül 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
UO Türkiye'de neden bitti? :
[li]Yaş ortalaması.[/li]
[li]Oyun ile gerçeği ayırt edemeyen zihniyet.[/li]
[li]Lamer bolluğu.[/li]
[li]Hırs.[/li]
[li]Seviyesizlik.[/li]
[li]Çalıntıcılık.[/li]
[li]Düşüncesizlik.[/li]
[li]Kabiliyetsizlik.[/li]
[li]Reis ayakları,delikanlı ayakları.[/li]
[li]Gerekli kanun yok.[/li]

Daha sayayım çok var...

Ultima Online ne zaman bitti? :
1 sene evvel bitti.

Allah rahmet eğlesin,toprağı bol olsun.
Türk'lerle oyun oynanmaz diyen Rus'lara katılır mısınız,katılmaz mısınız?

bence lamerlık sozcugunu ortaya atarken biraz daha dusunmelisin bu forumda o sozcugu kullanırken -sana senin yazınla karşılık vereim-
[li]Seviyesizlik.[/li]

vede bebnim düşüncemle saygısızlık etmiş oluorsun.
o yuzden bu forumun uo gibi bitmemesini dusunuorum vede seninde biraz daha saygılı olmanı senden rica ediorum.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu yaş konusuna girmeyelim bence ben uo ya başlıalı 4,5 sene oluor ve o zmn ben 14 yaşımda başlamış oluorum.neden ben 4.5 sene once başlamışken şimdi herkes o yaştakilere laf edior.

Nebula bence bitmedi.bugun hangi cafeye gidersen git bulursun bi dene nebula cı.nebula bitmedi ama bitmiş gibi gorunuor.nedeni ise :
yeni shard larda yeni tatlar tatmak isteyen kişiler nebula yı daha bilmiorlar.yada skill kasmak onlara uzak bir şey.

said:
devhochi, 11 Eylül 2004 15:33 tarihinde demiş ki:
3d ultima aldım oynayacak server yok. Açmayı bilsem hiç düşünmeden bugün açarım...

sana bir tavsiye eger sphere dusunuorsan normal sphere ı yukle vede 3d nin login.cfg dosyasına ip ni yaz o kadar basit ama scriptlerine karısmam.sadece acmayı solerim ben.

BİRDE DEĞİNmek istediğim bir konuda herkes avaturk u ovuor bu aralar her yerde avaturk.
avaturk un hakkettiği yeri bulmadıgı dusuncesindeim ben.
ama bunun bir kac sebebi var
1- online oyunların turkiye de gelişmemesi
2- türkiye nin bulunduğu ekonomik krizden tam olarak kurtulamaması ve bu yuzden insanları oyunlara verecek paralarının olmaması
3- "zaten beleş sunucusu var neden para vereim " dien zihniet te kişilerin bulunması
4- türkiye de beleş sunucuların coklugu nedeni ile paralı sunucularda para vererek alınan tadı insanların farkedememesi.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Mesaj tarihi:
uo ve cs ne aalaka abi?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Mesaj tarihi:
Bana gore uo dan cok daha kalite oyunlar var gerek grafik gerek oyun acisindan fakat onlari netten oynamak icinde iyi bir baglanti gerek boyle bir imkan olsa uo eskisi kadar populer olmaz bence..[signature][hline]Helarus Catviezel....

Mesaj tarihi:
sence olemi?
128 adsl uo icin yeterli vede aylık 50 milyon yada git al aylık 150-200 milyon verip 512 adsl turkiye de ki en yii-- ucuz baglantı.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Mesaj tarihi:
neden sen aylık 50 milyon intcafeye vermiormusun?
gunde 1.5 int.cafe parasına 7/24 adsl e daha ne istiorsun.
eger aylık 50 milyon veremeyecek varsa saten cafeye de gitmez merak etme.[Çalıp Çırpmadıkca][signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Taina, 13 Eylül 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
sence olemi?
128 adsl uo icin yeterli

hayır değil. min 256 uo yu anca götürüyor ki pvp yapan ve kalabalık bir serverda oynayan kişi için 512 yeterli olur
Mesaj tarihi:
onu kastedmedim yani herkes adslden sundan bundan oynamiyor zaten uo disinda benim oynayacagim bir net oyununa 256 adsl bile zor yeter cunku grafik harita genis .uo da bir kere harita kavrami yok doru duzgun[signature][hline]Helarus Catviezel....

Mesaj tarihi:
iyide adam para yok dior al 128 eziyet ceke ceke oyna.
turkiye de hersey eziyet cekilrek ulasılmıormu solermisin?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Mesaj tarihi:
harita kavramı uo nun orj inde yok dersen anlarım
ama neden kendi orj fikirlerini ortaya koymaktan sakınıorsun.
mesela xxxx serverı TR haritasını kuruor bence de guzel olacak gibi ama uzun zamandır o konuyu gorusmedim.
kavram yok die bir sey yoktur kavram sonra dan cıkar ustune bilgi ve deneyimini koyarsın vede oluşur.
sende koy ve oluştur.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Mesaj tarihi:
oynamadım ama dediğim gibi senin yapmaman icin ne gibi engel var?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Mesaj tarihi:
Bu konu boyle giderse uzar gitmem gerek:)(Cafeden c1kmam gerek)Ama soyliyecegim soz yani Imkanlar genislerse uo eski popurlerigini tekrardan kazanamaz cunku insanlar mutlaka yeni seyler isterler[signature][hline]Helarus Catviezel....

Come&Invent the future.

Mesaj tarihi:
evet insanlar ac gozludur.fazlanın fazlası.yeter dienbi gormedim.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Mesaj tarihi:
Map degistirip iki tane uyduruk agac-bina koymak baska, tamamen farkli 3D harika grafikli bir grafik ve pvp dinamigi yaratmak baska.

Tabi sirf grafik de yeterli degil, EQ ve Lineage gameplay, pvp ve bircok acidan vasatin uzerine cikamayan oyunlar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]

[Bu mesaj Baggio tarafından 14 Eylül 2004 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
EQ bence pek cok oyunun uzerinde ama lineage hakkında haklısın..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
  • Yeni Oluştur...