Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Hep kavga gürültü sen çaldın , ben koydum olayları ve shard reklamlarının dışında kavgasız ve gürültüsüz şekilde Türkiye'de Ultima Online nerde , nerelere gidicek bunun tartışmasını yapalım.. Sizce Ultima Online kendini daha fazla yaşatabilicek mi ? yoksa kısa bir ömrümü kaldı.. Ultima online da yaş sınırının ülkemizde bu denli düşmesinin eksi yönleri ve diger bakıma artı yönleri neler olmustur ?[signature][hline]we modify worlds
Dread_Dance Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bence bu zihniyetle bu Ultima Online dünyasi daha fazla yasamaz artik yeni oyunlar cikartsalarda kapasitesi yüksek yas seviyesi düsmesin hepberaber oyniyalim Yada arakdaslar Korax in dusuncesi uymasi gerekli tüm ultima serverleri 17 yas alti almamali Tc kimlik nosu ile kayit almali
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bence ultima kendi kabuğuna doğru küçülmeye başladı . Doğdu , büyüdü , güç sahibi oldu , hastalandı ve ölüyor . Doktorlar ultima için 1-2 yıl ömür biçiyor . Yaş ortalamasının azalmasının sebebide şu ; eski oyuncuların oyunu yavaş yavaş bırakmaya başladı , dolayısıyla sadece genç oyuncuların oyunda kalması . Buda yaş ort. giderek düşürüyor . Buda uo nun ölümünün nedenlerinden biri . Ultima kansere yakalandı ve fazla yaşamaz . Eğer ea uo yu kökten değiştirecek bir şey yapmazsa uo yaşayamaz .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 11 Eylül 2004 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Herkes yavaş yavaş bitiyor diyorda biten pek bir şey yok ne güzel yenilikler geliyor sphere olsun runuo olsun yeni yeni güzel shardlar sağlam kişilikler doğuyor güzel bir gelecek var gibi gözüküyor denebilir ama eskisi kadar tadı olurmu bilemem (olmaazz sanırım) bakalım zaman gosterecek fakat görüyorumki bu topic paticik dünyasında yaşananlara gore açılmış haksızmıyım?[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ultima Online'ın kansere kapılması konusuna katılıyorum. Ömrü iyice azaldı. Ölecek gibi. Tedavisi tam geliyor demişken doktorların tembelliğinden son bir haftadır hiçbir şey yapılmıyor. Ben de bu doktorlardanım ve en tembel de benim bu konuda ama ilacı çok yakında çıkaracağız. Krynn Online UO'nun Türkiye'deki yerini zirveye çıkaracak. Eski ününe kavuşacak ve en az 2 yıl daha yaşayacak...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bence $u durumda bıle rahat 2 sene gıder bu sphere , runuo ztn gıder onu saymıyorum.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 UO'da yaş sınırının bu denli düşmesinin en büyük nedenlerinden biri herkese bu işin kolay gibi gozukmesini sağlayan , aslında sadece bilgiyi paylaşmayı seven kişilerin farkında olamadan yaptıkları bi hata (bana kalırsa) . Çünkü goruyorsunuz örneklerini son zamanlarda sayısı giderek fazlalaşan hatta sınırı çoktan geçmiş server sayısı. Peki serverı açan kişinin yaş ortalaması ? . Bunuda goz onunde bulundurmak gerektiğini dusunuyorum. UO'nun türkiyede ne kadar devam ediceği konusuda ; ben yine aynı kelimeleri yazıcam . Diriyi diri diri oldurmeyi seven bir milletiz bırakalım bunu zaman gostersin.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo]
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nebula demem yeterlimi ?[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nebula bence bitti artık. Artık herkes sıkıldı...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Başarıyı bir süre sonra yakalamış shardların grafiklerinin eninde sonunda düşücegini iddia eden arkadaşlar var sanırım.. Neden bitti peki nebula sizce ?[signature][hline]we modify worlds
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 NBL seviyesizlikten dolayı bitti zannımca. Saçma sapan playerar yüzünden insanın oynayası gelmiyor.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Onlar heryerde zaten...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Black_Lupin, 11 Eylül 2004 14:30 tarihinde demiş ki: .......... Peki serverı açan kişinin yaş ortalaması ? . Bunuda goz onunde bulundurmak gerektiğini dusunuyorum. . dikkat et ;)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Değişikliğin sadece sistemsel olması. Asıl oyuncunun istediği yeni grafikler ve deneyimler. Ejderhaya binmek , hipnoz etmek ( böyle bir script'in olduğu fransız server'ı beni büyülemişti ) , kitap yazma olayını yaygınlaştırmak için kitapları 10k gibi paralara alan bi gm koymak ( kütüphaneye ) vb. yani biraz hayalgücü ve yeni deneyimler...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu hipnoz sphere demi?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nebula bitmedi çok güzelde ilerliyr ama UO piyasası bozuluyor iyice c/p serverlar yaş sorunları derken bozuluyor.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: devhochi, 11 Eylül 2004 14:39 tarihinde demiş ki: Değişikliğin sadece sistemsel olması. Asıl oyuncunun istediği yeni grafikler ve deneyimler. Ejderhaya binmek , hipnoz etmek ( böyle bir script'in olduğu fransız server'ı beni büyülemişti ) , kitap yazma olayını yaygınlaştırmak için kitapları 10k gibi paralara alan bi gm koymak ( kütüphaneye ) vb. yani biraz hayalgücü ve yeni deneyimler... Katılmıyorum, bence UO karmaşık olmamalı. Sırf bu sebepten RunUO'da oynamıyorum. :)[signature][hline]Fecondation under control of the King [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 11 Eylül 2004 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 :-) Oldu[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 uo neden biter söyleyeyim size . bunun bir aç sebebi var [li]Uo günün oyunu değil[/li] [li]Uo dan en büyük zevki newbie ler alır . Oyunda yıllarını harcamış her şeyi bildiği için eski heyecanını yakalayamaz[/li] [li]Eskisi kadar insanların isteklerini karşılayamıyor[/li] [li]Tahtına göz dikmiş başka oyunlar var[/li][signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bitmez uo ya baslayan biri acemilik döneminde çok zevk alıyor daha sonra zamanla çeşitli sorunlarda eklenince oyundan sogumaya baslıyor zamanınızın büyük bölümünü çalmasıda hayatın zorluklarını aşmanız gerektiginden size engel teşkil etmesi neticesinde oyunu bırakma durumuna geliyorsunuz. Oyunu biri bırakırken biri başlıyor ve gün geçtikçe oyuncu kitlesi gençleşiyor. Yaş ortalaması düşüyor bunun en önemli nedeni ise öss sınavı ve uni ile iş hayatı sorunlarının zamanla daha ağırlaştıgı ülkemizde bu sıkıntılarla boğuşurken birde uo ya zaman ayıramama olarak nitelendirebilirim. Küçük yaşlarda oynayanların böyle bir derdi olmadıgı ve gençliğin zamanla sokaklardan net cafelere dogru kaydıgınıda göz önüne alırsak bu durumu engelleyici hiçbirşey yapılamaz. Birde gördüğüm o ki genç nesil eskiye nazaran daha bi fırlama daha bi haylaz.. :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nebula'nın bittiği falan yok , sadece artık farklı bir kesime hitab ediyor , hatta Ultima Online farklı bir kesime hitab ediyor artık , eskiden sadece ilgi duyanların bilgisi vardı bu oyun hakkında , role playing sevenlerin , sonradan cafelerde yaygınlaştı , Counter-Strike cılar işe karıştı ( hiç rp ile ilgisi olmayan kesimden bahsediyorum ) olay cs 2d nin kılıçlı , büyülü versiyonuna döndü .[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Pyr0, 11 Eylül 2004 14:40 tarihinde demiş ki: bu hipnoz sphere demi? sanırım ama runuo da olabilir... hipnoz dediğim şey adamın çantasından hırsızlık skill'i falan gerekmeden istediğini alabilmek elindeki üstündeki falan ıvır-zıvır'ı cebe atmak hatta hipnozdayken .attack komutu gibi bir komut kullanarak hipnoz ettiğiniz adamın başkasına dalmasını sağlamak...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Azımdan aldın zgrw acılan yenı shardların coqunda (benım qorusum) 12-14 yaş staff eğitimi var daha playerlıkten hevesını alamayan staff'lar var üstüne blackrock set qıyenmı dersın elıne +15 katana mı alan dersın ve bu durumda edebiyat dersi görmeden göremeden edebiyat yapmaya çalışan insanlarmı dersın...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 NBL'dan bahsediyorum tekrardan. - Ekşın olayı sadece Pk/mavi düzeyine indirgendi. - Eski arkadaşlık ortamı yok, herkes kendini düşünür oldu. - Ortalık l@m3r, abuser falan kaynamaya başladı. Zevk değil de "la maho 3 mavi kestim lo" demek için oynanıyor artık daha çok :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yenilik gerek... her ne olursa olsun. haftada en az 2 tane yenilik gerek..[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. | ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹
Öne çıkan mesajlar