honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dişin ucu gözüküyor ne bir kızarıklık var ne birşey ama 2 gündür gün içinde 5-10 dakikalık ağrılar giriyor sonra geçiyor. dişçiden deli gibi korkuyorum. bir de 20lik diş operasyonları izledim kafayı yemek üzereydim. çektirmesek olur mu? çıksa güzelcene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kaçarı yok gidecen dişçiye, dua et yamuk falan çıkmasın, o zaman ameliyatımsı operasyonla söker diş cerrahı. ama yok düz çıkarsa, normal dişçi de çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 çıksın abi ya ne güzel işte 32 diş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 çabuk çürüyor 20lik dişler, ameliyatla alırsa çok eğlenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bir SWAT yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben dişçiye gitmedim.. tatlı tatlı çıktılar çıktıklarını farketmedim bile hatta 18 imde fln çıkması tamamlamıştı babam inanmayıp oturup saymıştı himini himini ağrıdan ziyade çenen darsa ve ön dişlerimni sıkıştırmaya başlarsa git diş hekimine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 20liğin pek şakası yok genelde abuk subuk çıkar.Çıktıklarında yandaki dişleri çürütürler fark etmeden apse yaparlar sonra 1hafta hastanede yatabilirsin. Normal çıktığında da ağrı yapabilirler korksanda gidip göstermekte fayda var. Ameliyatada fazla takılmayın ameliyat falan yok sadece azıcık kesip dikiyor anlamıyorsun bile inan çıkarma kısmı daha sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 diş çekiminde korkulacak birşey yok. diş ameliyatında hiç yok. benim çene kemiğimi oydu doktor diş ameliyatı sırasında. garç gurç ses geliyordu, kemiğin aşındığını, kemik tozlarının döküldüğünü hissediyorsun okadar. Kemik sesi ilk rahatsız eder, birde tabi o aletleri bastırırken doktor "ulan elinden kaçırsa beyne kadar deler bu" gibi düşünceler sorun yaratıyor ilk başta. O yüzden doktorunuza güvenmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Doktorun elleri tombulsa deep throat etkisi yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 doktor 70+ ise olum korkusu da yaratabiliyor. gozlugunu yanlislikla dusurup, ameliyatima devam etmesi daha da manidardi zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Tıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 18-19 yaşlarında hepsi ağrısız sızısız çıktı benim. Hepsi düzgündü 4-5 yıl 32 diş gezdim. bi dişçi kandırdı beni 2 sini çekti. 3 senedir 30 diş takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 18de çıktılar ben de.çürüdüler ama.şuan baya çürük ama ağrı yapmıyor.yaptırsada gitmem dişçiye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 cenen duser olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hep merak etmişimdir bu diş hiç çıkmayabiliyor mu? bende çıkmadı da. yaş 22-23 oldu. hep 20'lik dişim çıksın ben de sövsem nefret etsem diye özeniyorum size. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 diğer dişlerinin şeklinin bozulmasını istemiyorsan,mecbur gideceksin doktora,sorunlu ise alacaktır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 throine said: hep merak etmişimdir bu diş hiç çıkmayabiliyor mu? bende çıkmadı da. yaş 22-23 oldu. hep 20'lik dişim çıksın ben de sövsem nefret etsem diye özeniyorum size. asdas 23 yaşındayım bende , ilk 20'lik dişim geçen sene çıkmıştı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 üstteki 2 tanesinden aynı anda, alttaki 2 tanesinden de 3 ay arayla kurtuldum. Üsttekilerin çekilmesinde hiçbir sıkıntı yok, gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz dişçiye. Alttakiler içinse uygun bir vakit kollayın. Uygun vakit derken en azından çekim işleminden sonra bir 2 gün işiniz olmasın. Zira o şişlikle gezmek pek hoş olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Benim çıkmıyor henüz, öyle kalmasını umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar