roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 gerilirken biraz hayvanlık yapıp kafamı yerinden çıkardım galiba zira artık kafamı sola yatıramıyorum. sağa sola dönüyo ama sola yatmıyo ahahahha. bildiğin kablolar kısa devre yaptı. korkunç ağrıyor şu an. ne yaparız? elimizde alternatif ilaçlar yok. 3. parti yardım da alamam şu an. bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sıcak duj 100 dolır daha verejek ama sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 duşa mı gireyim. tamam gireyim bi 10 dkya du bakalım ne olacak. bildiğin kulağımın arkasından omzumun hemen altına inen bir kanalın sıkıştığını hissediyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 git eczaneye kas gevsetici hap al, voltaren falan. bi de kas gevsetici krem. kendin masaj yap oraya, bisi sar sicak tutsun falan. baska türlü kurtulamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 İç kanama olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 eczaneye gidebiliyorsan eczacı yardım etsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bir SWAT yapmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 eczaneden yakı al, sıcak tutar o bölgeyi. sonra voltaren krem sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yakı falan alayım deme sakın!!! Kas gevşetici krem yada hap al.Sıcak duşla destekle bölgeyi sıcak tut dinlen yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ölebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bende de aynı sorun var kaza geçirdim. arkadaşlar et koy, tereyağ sür, alabalık koy falan dediler. tereyağını deniycem akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 son 1 saattir pc başında kalarak tedavi deniyorum ama aynı kaldı, eğer böyle incinme falan da uzun süre böyle kalacaksa boku yedim ve tırsıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bi arkadaş voltaren iğnesi demişti. Ekşisözlükte mi ne görmüş, ağrısı çok olduğundan ne kaybederim ki demiş ve iyi gelmiş falan. İnternette kocakarı ilacı tavsiye eden adamlara benzedim sdf. Doktora git sen boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 git doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yarım kilo az yağlı kıyma koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sıcak duş altında self masaj yemedi tamam. şimdi uzanmayı bi deneyeyim bakalım. olmadı çıkıp nöbetçi eczane arayıp sırayla bengay türevi ilaç aramak gerekicek meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ya cagir sevgilini guzel bi masaj yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 nomsaR said: bende de aynı sorun var kaza geçirdim. arkadaşlar et koy, tereyağ sür, alabalık koy falan dediler. tereyağını deniycem akşama. Senin arkadaşın bence niyeti bozmuş yicekler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 alabaligi koymayacaksin kuyrugundan tutup WHA-PAP diye vuracaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 once kas gevsetici alip sicak tut baktin ise yaramadi montla yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 NolaxThensbane said: nomsaR said: bende de aynı sorun var kaza geçirdim. arkadaşlar et koy, tereyağ sür, alabalık koy falan dediler. tereyağını deniycem akşama. Senin arkadaşın bence niyeti bozmuş yicekler seni. ahahahhahah üstünden sushi yenilen japon kızlar aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sıcak havlu denmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi kapıkolunu yalamak iyi gelebilir. illaki bişiye iyi geliyor olması lazım yani. yoksa adamlar niye yalasın? olmadı alabalık mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ulan acile gitsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar