SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 İstanbul trafiği cidden sakat ya. Böyle andavallar yüzünden kaza yapma potansiyeline sahip insan sürekli. Midtown madness oynuyo sanki itoğluit.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 millet kaza olmasın diye yol veriyorl bunlar da makas yaptıklarını sanıyor ama bir kaç geçiş de cm le filan kurtarmış
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Hayır şöyle doğan şahin gibi arabam olsa korkmayacağım hasarından, tam milim geçerken bi köklerim freni, hem benim arabamı öder hem ne akıllanır az da olsa. Şahini de 4 liraya satamam 3750 ye satarım.
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 herif net iyi kullanıyor da bu su katılmamış bir şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 axedice said: -Deno- said: kozyatağında, abartısız söylüyorum, 6 yıldır her gece saat 12 sıralarında VAAOOOOUVVVVV diye basan bir horozbi çocuğu var. bir gün bulucam o şerefsizi. eğer tanıyorsanız ö.m atın. bye. Bulursan beni de çağır birlikte dövelim. Eşşeği suya götürür susuz getiririm o herif için. bayadır yok bu adam, öldü mü acaba
Öne çıkan mesajlar