SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 İstanbul trafiği cidden sakat ya. Böyle andavallar yüzünden kaza yapma potansiyeline sahip insan sürekli. Midtown madness oynuyo sanki itoğluit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 millet kaza olmasın diye yol veriyorl bunlar da makas yaptıklarını sanıyor ama bir kaç geçiş de cm le filan kurtarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Hayır şöyle doğan şahin gibi arabam olsa korkmayacağım hasarından, tam milim geçerken bi köklerim freni, hem benim arabamı öder hem ne akıllanır az da olsa. Şahini de 4 liraya satamam 3750 ye satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 herif net iyi kullanıyor da bu su katılmamış bir şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 axedice said: -Deno- said: kozyatağında, abartısız söylüyorum, 6 yıldır her gece saat 12 sıralarında VAAOOOOUVVVVV diye basan bir horozbi çocuğu var. bir gün bulucam o şerefsizi. eğer tanıyorsanız ö.m atın. bye. Bulursan beni de çağır birlikte dövelim. Eşşeği suya götürür susuz getiririm o herif için. bayadır yok bu adam, öldü mü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar