Mach Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ben yaptım xbox lahana oldu hic bir dvdyi okumuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ben Dirt 3 sorunca yaptım, hiçbir şey olmadı, o oyun da açıldı hatta eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 biraz arastirma yaptim simdi eski model xbox360 kullanıcıları daha cok muzdarip olmus. yeni fw yukletmem gerekecek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben l.a. noirele birlikte bi update yaptim bi sikinti olmadi. 1.5 benq var sanirim alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 eger fw'siz degilse, normal xbox brick olduysa: bundan microsoft'un haberi var, bazi surum eski xboxlarin brick olacagini bilere yaptilar. bunla karsilasan oyunculara en yeni nesil 250GB xbox hediye edilecek, form olmasi lazim microsoft'un sitesinde doldurun, mis. yeni bi encryption geldi diskler icin, yeni oyunlari falan da calistirmayacak artik fwli xboxlar bu arada. (benim tahminim bu yonde yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 türk kullanıcıları ne olacak peki ? resmi olarak halen satılmıyor xbox 360. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 patlayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yok satılıyor artık türkiye'de garantili xboxlar. cihazı live'a bağlamayın, eski oyunlarla idare edin bir süre. yeni dashboard update için fw çıkınca geçersiniz. çıkmazsa orjinal yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 garantili xbox değil onlar, mağaza garantisi var asdfsda microsoft türkiye resmen olarak getirmiyor ama büyük zincirler, media markt, saturn tarzı vs. özel olarak getirebiliyor ve yasal olarak satıyor. Gerçi 1000TL mi neydi +1 oyunla kışın dsasfsad Tabii bu birkaç ay önce böyleydi, eğer o süre zarfında Microsoft Türkiye resmen getirmeye başladıysa bilemem, yine de öyle bir haber görmedim ya da gözümden kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 microsoft getirtmio hala, aral filan getirio patlarsa goturuosunuz duruma gore aliolar iste, yenisini veriyorlar veya stokta yoksa veremiyorlar filan, hicbir kampanyadanda yararlanamiyorsunuz haliyle ki live bile yok lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi aral'ın getirdiklerinin de kaçak olduğu ortaya çıkmıştı, hatta haberlere göre dava falan açılmıştı aral'a evet lan o dava ne oldu ? Sonunda Xbox, Türkiye'de bir boklara yaramış olur eğer bu olay gerçekse asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 mani said: türk kullanıcıları ne olacak peki ? resmi olarak halen satılmıyor xbox 360. Bir sene, belki biraz daha fazla bile oldu, satılıyor diye biliyorum. Üstteki mesajları okumadan atladığım için öyle biliyormuşum ama ehe. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar