Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Finals 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabonis said:

ama kimse o yıllarda Shaq'ın Kobe yerine atıyorum bir Kevin Martin ile şampiyon olamayacağını iddia edemez.

ADJAJDASJDASJDASJDSJDJSDJASDJAS
Mesaj tarihi:
Gördüğüm en kaliteli ( yüksek çözünürlüklü hazırlanmış ) jordan videosu.

How Quickly Scottie Pippen Forget :

http://www.youtube.com/watch?v=7WR86xLSITc

Birde bu var :
( Gülüşüne kurban, zenci güzeli )
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lmss2xUwFC1qam8ddo1_400.png?.jpg
Mesaj tarihi:
Shaq 2002 sezonundaki haliyle şu anki Minnesotaya gelse bile şampiyon olurdu bence. Çoğu basketbol eleştirmeni de bunu kabul eder. Ben o maçları biraz hatırlıyorum. Top Shaq'a indiği zaman ya basket ya da faul olurdu. Genelde de basket faul. Gerçekten çok fazla dominanttı.
Mesaj tarihi:
evet çok zor şampiyon oldular ya 15-1 playoff istatistiğiyle :D

ondan önceki sezon da shaq 45 sayı ortalamayla mı ne oynamıştı pacers'a karşı finalde...

Shaq'ı o zamanlarda oturup ciddi ciddi seyretmek lazımdı anlamak için.
Mesaj tarihi:
“Sizler, Chicago kentinin insanları, yaşamınızı kazanmak için bütün gün, son derece zor koşullarda çalışıyorsunuz. Bizim yaptığımız ise, yorucu bir günün sonunda size yalnızca keyifli birkaç saat geçirtebilmek... Chicago’luların bir başka kente gittiklerinde gurur duyabilecekleri bir şeylere sahip olmalarını sağlamak... Bu yüzden bu şampiyonluğu size armağan etmek istiyorum. Bu kupa sizin hakkınız.”
(1997. Michael Jordan’ın kazanılan şampiyonluğu kutlamak için toplanan 200 bin Chicago taraftarına yaptığı konuşmadan)

“Benim kazanmamam için dua edenler şimdi sevinebilirler. Ama yarın sabah uyandıklarında hepsi yine aynı yaşamlara, bugün sahip oldukları aynı kişisel sorunlara geri dönmüş olacaklar. Bense bugünkü gibi yaşamayı sürdüreceğim, ailemle birlikte mutlu hayatıma devam edeceğim.” (2011. Miami Heat’in kaybettiği final serisinden sonra LeBron James’in yapmış olduğu basın toplantısından)
Mesaj tarihi:
Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Arkadaş edinme kültürünüz yok. partilere katılma kültürünüz yok. Tanınma ve tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, paranın getirdiği çeşitliliğe hazır değilsiniz. Param var diyeniz de tatava. Miami'nin her yerini gördüm diyo, ara sokakta bir esnaf sosiscisine uğramamıştır mesela. Duyulmuş Nowitzki'nin hasta olduğu, görmüştür şimdi finallerde kaybedeceğini.

( Lebron James'in final öncesi konuşması. )
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

“Sizler, Chicago kentinin insanları, yaşamınızı kazanmak için bütün gün, son derece zor koşullarda çalışıyorsunuz. Bizim yaptığımız ise, yorucu bir günün sonunda size yalnızca keyifli birkaç saat geçirtebilmek... Chicago’luların bir başka kente gittiklerinde gurur duyabilecekleri bir şeylere sahip olmalarını sağlamak... Bu yüzden bu şampiyonluğu size armağan etmek istiyorum. Bu kupa sizin hakkınız.”
(1997. Michael Jordan’ın kazanılan şampiyonluğu kutlamak için toplanan 200 bin Chicago taraftarına yaptığı konuşmadan)

“Benim kazanmamam için dua edenler şimdi sevinebilirler. Ama yarın sabah uyandıklarında hepsi yine aynı yaşamlara, bugün sahip oldukları aynı kişisel sorunlara geri dönmüş olacaklar. Bense bugünkü gibi yaşamayı sürdüreceğim, ailemle birlikte mutlu hayatıma devam edeceğim.” (2011. Miami Heat’in kaybettiği final serisinden sonra LeBron James’in yapmış olduğu basın toplantısından)

Bu Lebron gerçekten mal bir insan.
  • Yeni Oluştur...