mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hobaaa 4.4 sn 2 sayı fark. hadi bakalım dirk
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu sene izlediğim maçlar içinde (15 tane falan playoff maçı izledim) desteklediğim takımlar hiç kazanamadı daha. resmen totem oldum adamlara. lakers - noh serisinde izlediğim maçları kaybetti izlemediklerimi kazandı lal. dallas - lal serisinin butun maçlarını seyrettim... chicago miami serisinin 3 maçını izledim hepsini miami aldı. boston - nyk izledim 1 maç yine boston aldı. resmen hezimet üstüne hezimet yaşıyorum bu sene...
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bu maç çok kritikti, müthiş oldu Miami'nin alması. Fakat galibiyete rağmen Bosh'a iki çift lafım var. Wade orada kıçını yırtıyor ribaund alacam diye, Bosh'un alakası yok ribaundla falan. Bir pozisyonda da mücadelenin içinde ol, zıpla, uç, bişey yap şaşırt lan beni. ABV
Pha Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/1106/finalsgame3scene/images/cuban.jpg
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 pippen da lebron jamesin büyüklüğünü her maç daha da iyi görüyordur artık. bu adamlarnı twitlerinden anladığım kadarıyla amerikada bu tamamen onların hayat tarzı, doğma yaşama amaçları gibi birşey sanırım, garip geldi lan. yani bir miller la wade i karşılaştırın , onu demek istiyorum. biri paramı alır oynarım hacı gibi, diğeride buralar eskiden bizim köydü havasında. lebıron(muhtemelen ağız sağ çapraza doğru yamuluyor, hafif bir gülümseme ile ciddi bir şekilde lebıron, leviron, ) diye kendini kasıp söyleyen yorumcu çıkartmasınlar artık ya, hakkatten tiksindim.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Final serisinin kalanını Shaq'ın yorumuyla izlemek istiyorum.
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 AtlaraFisildayan said: lebıron(muhtemelen ağız sağ çapraza doğru yamuluyor, hafif bir gülümseme ile ciddi bir şekilde lebıron, leviron, ) diye kendini kasıp söyleyen yorumcu çıkartmasınlar artık ya, hakkatten tiksindim. eğer murat murathanoğlu'yu kastediyorsan adamın kastığı filan yok normal konuşma biçimi o şekilde yıllarca amerikada eğitim gördüğü için bu şekilde konuşmaması garip olurdu zaten kendim dahil olmak üzere Türkiye'deki en iyi basketbol spikerlerinden,kendisinden rahatsız olan bir kitle olduğunu sanmıyorum açıkçası
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 murat murathanoğlu'nun universite hayatı ve sonrasında baya bi zamanı chicago illinoi'de geçtiği için normal adamın aksanlı konuşması. kasıntılıktan falan değil yani.
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 15-16 sene amerikada yaşadıktan sonra öyle konuşması gayet normal.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Amerikada 15-16 sene yaşaması ve Chicago da bulunması sebebiyle aksanlı olarak konuşması normal Murat Murathanoğlu'nun, kasten yapmıyor.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mokoko mokoko said: bu sene izlediğim maçlar içinde (15 tane falan playoff maçı izledim) desteklediğim takımlar hiç kazanamadı daha. resmen totem oldum adamlara. lakers - noh serisinde izlediğim maçları kaybetti izlemediklerimi kazandı lal. dallas - lal serisinin butun maçlarını seyrettim... chicago miami serisinin 3 maçını izledim hepsini miami aldı. boston - nyk izledim 1 maç yine boston aldı. resmen hezimet üstüne hezimet yaşıyorum bu sene... miami taraftarıysan bütün maçları izle yok dallas taraftarıysan geri kalan hiç bir maçı izleme mümkünse, nolur nolmaz.
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Dallas ilk beşte değişikliğe gidiyor bu gece. Stevenson'ın yerine Barea ilk beş başlayacakmış.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aman tanrım brian cardinal hemde nba finalinde
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ahahahaha lebron'a gel ya. olucak iş değil bu adama yasaklamak lazım basketbolu...
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 lebrondan iyi film oyuncusuda olurmuş valla arkadaş, adam rol yapıyor çokta güzel yediriyor paso hakemlere
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 lebron 3. maç sonrasında basın toplantısında ne dedi ki ben kaçırmışım.
Öne çıkan mesajlar