FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hiçbi sorun yoktu ben görev yöneticisinden skypela ilgili her şeyi kapatana kadar. sürekli crashliyo skype o andan beri. yeniden indirdim, farklı dillerde yüklemeyi denedim ama setup biter bitmez login ekranı geldiği anda "skype has stopped working"... bunun çözümünü bilen var mıdır? ya da, skype kişilerimle başka bi program üzerinden konuşabilme olanağım? başka bi programdan skypea bağlanamıyo muyum falan işte. halp pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 skype bugün çökeldi. http://www.engadget.com/2011/05/26/skype-goes-down-globally-investigation-underway/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 oeh. gerçi sign in'e tıklayamadan crashliyo benimki. ama bunla alakalıdır elbet ya. bekleyim madem küfür ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben 4saat once hop diye girmistim , ne ara olmus bu isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi o linkde çözumu var bak yap.. bende de sorun olmustu girdim suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 baslata %appdata%skype yaz klasördeki shared.xml dosyasini silmen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ah ulan sarı bill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 artik boyle seyleri normal karsilicaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 applev0dka said: baslata %appdata%skype yaz klasördeki shared.xml dosyasini silmen gerek okula gitçem birazdan, geldiğimde ilk işim bu olcak. terazini öptüm dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar