PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 geçen hafta yazıcı lazım oldu gittim bi tane hp 2060 aldım, kaliteli bi şeye ihtiyacım yoktu hem çok sayfa yazıyor ekonomik falan. neyse problem şu, evdeki w7 pcden yazdırdıklarımın çoğunu düzgün yazdırmıyor. sanki sayfa A3müş gibi davranıyor bazen, yarısı kesik çıkıyor, bazen küçücük yazıyor falan. sürücüyü yeniden yükledim falan ama çözemedim. laptopta vista yüklü, ondan yazdırınca hiçbir sorun yok yani sorun yazıcıda değil. sayfa ayarlarından A4 seçili zaten ama bir şey değiştirmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bendeki HP'nin de türlü türlü huyu var , çözemiyorum. HP almak hata galiba , en temizi Canon falan da , yenileri kartuş doldurulamıyor , devamlı giriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 canon mp620 kendi kartuşları hariç hiç orijinal almadım gibi bişi. deli gibi çıktı alıyor bu arada alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hp almayin, tam bir hp dusmani oldum son 1-2 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar