napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ayrıca konunun ciddiyetini bozmayın. Başka yerde eğlenin hadi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 napae said: Kusura bakmayın da ben Cevahir gibi varoş kaynayan bi yerde alışveriş yapmam. Bye. ay canııım.. alışverişten yer yön duygusunu kaybetmiş bi tanem benim.. bomba etilerde patladı yahu. akmerkez falan vardı hani? anımsadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi haberde soluk borusunun iç kısmı yandı diyo aklıma gelen ilk şey nefes alırken alevide içine çekti oluyo of öyle olmamıştır heralde ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 napae said: Kusura bakmayın da ben Cevahir gibi varoş kaynayan bi yerde alışveriş yapmam. Bye.tam bir burjuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 1 sayfa önce synthesizer'ın yazdığına bakarsan eğer anlarsın neyden bahsettiğimi dasaaa'cığım. Akmerkez'den de alışveriş yapmam üstelik hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 peki burjuvam, peki prensesim.. zaten sabahın 8:30da olmuş patlama. kim kalkar ki o saatte.. sadece pis paryalar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ya simdi buraya bisi yazıcaktımda vazgeçtim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 dasaaa said: zaten sabahın 8:30da olmuş patlama. kim kalkar ki o saatte.. sadece pis paryalar! lan olm bu haberi ofiste bilgisayar başında haber sitesi refreshlerken gördüm ben ofiste. sen ne diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kermit said: abi haberde soluk borusunun iç kısmı yandı diyo aklıma gelen ilk şey nefes alırken alevide içine çekti oluyo of öyle olmamıştır heralde ya =/ Kadıncağızın gözü de yaralanmış. İnşallah gözünü kaybetmez. Çok can sıkıcı haberler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bi şey dünyanın sonunu getirse keşke. güneş kırmızı dev olsa, halley "yav o kadar yanından geçiyoruz bi çarpim" dese. hem dünyadaki her faili meçhulün cezası kesilmiş olur hem dünyanın en ciddi en büyük örgütlerinin en büyük kutsal amaçları bile şıp diye yalan olur falan. o kadar siyasi ekonomik dini teknolojik bilgi bi anda silinir falan. insan tarihinin en büyük durum komedisi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sadece diyarbakır hakkari şırnak üçgenine meteor düşse yeter faşist kıyamet beklentisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 secimlerden sonra cok fena seyler olcak. gurcistan da karisti sira sanirim bizde umarim zararsiz atlatiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 goldbären said: sadece diyarbakır hakkari şırnak üçgenine meteor düşse yeter faşist kıyamet beklentisi nipah virus salgını gibi bi outbreak olsa daha kontrollü olmaz mı sayın baron? bi sonraki kollama dizisi senaryosundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 mesajları okurken başlığı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 goldbären said: sadece diyarbakır hakkari şırnak üçgenine meteor düşse yeter faşist kıyamet beklentisişu çok talihsiz bir mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 pkk sivillere saldirmiyor benim bildigim o halde kimler yapiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 talihsiz ama o anlayışla dalga geçmek istedim. yoksa asıl istenen bizim de kör bir düşmanlık beslememiz, ırkçı olmamız. ironi tam olmamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Napolyonn said: pkk sivillere saldirmiyor benim bildigim o halde kimler yapiyor? ohoo saldırmaz mı abi, birisi çetelesini döker şimdi buraya. zaten daha çok ondan kalleş oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 onlar kalleş oldularda sen niye bi anda yandaş gibi takılıyosun ? kimse kalkıpta pkk yaptı demezken nerden çıktı şimdi bu olay lol konuyu saptırmakta saçmalamakta üstünüzede yok ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ne alaka yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yazdığın mesajda alaycı bi tavır var güya kalleş oldular diyosun, olmadılar ama milletin gözünde kalleş oldular !!! diye laf söylüyosun ben burdan senin pkkya kalleş demek istemediğini anlarım uzamasın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ne güzel çarpıtıyosun lan, tayfanı al gel şimdi komple yüklenin. ne pkk sempatizanıyım, ne özerklik, ne anadilde eğitim, ne kürt kültürü bekçisiyim. ancak komple bütün bi grubu karşına alacaksan yarın bigün senden büyük bi grubun da seni ezmesine yol açmış olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Napolyonn said: pkk sivillere saldirmiyor benim bildigim o halde kimler yapiyor? pkk kendi kampında muhalefet eden sivilleri öldürmüş bir örgüt. boş konuşma. bunu yapan pkkdır değildir o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 adam akıllı laf bulamayınca yazdıklarıma "tayfanıda al gel bakalım hehe" diye anca laf söylersin. said: talihsiz ama o anlayışla dalga geçmek istedim. yoksa asıl istenen bizim de kör bir düşmanlık beslememiz, ırkçı olmamız. ironi tam olmamış olabilir. şu 1 goldbären said: Napolyonn said: pkk sivillere saldirmiyor benim bildigim o halde kimler yapiyor? ohoo saldırmaz mı abi, birisi çetelesini döker şimdi buraya. zaten daha çok ondan kalleş oldular. şuda 2 benmi yanlış anlıyorum senmi alaycı bi yazıyla dalga geçiyosun güya ? ayrıca kim kalkıpta pkk yaptı diyo ? pkk yada herhangi biri şerefsizin birisi yapıyo. bide senin nerde canını yaktılar yavrum benim. ne zaman yüklendiler sana bu kadar ezdilerde etkisinden kurtulamamışsın tayfanıda al gel diyip duruyosun heryerde söyle bide ona göre davranayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 goldbären said: Napolyonn said: pkk sivillere saldirmiyor benim bildigim o halde kimler yapiyor? ohoo saldırmaz mı abi, birisi çetelesini döker şimdi buraya. zaten daha çok ondan kalleş oldular. bu ne ya. bi sempatizan daha mı çıktı gerçi hiç de öyle bilmiyodum seni ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar