dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 -kendimle barışığım ben tamam mı? siz beni anlamıyorsunuz! +1. kendinle barışık olman süper terleyip kokmanı engellemiyor. onun için biraz uzak dur. anlıyor musun beni? 2. ben sana kendinle barışık değilsin demiyorum. kalp krizinden her an ölebilirsin diyorum pis şişko. pissin çünkü çok terliyorsun ve kokuyorsun anladın mı? huh? 3. bu kadar kendine zarar verdiğin halde it gibi yediğin neyin göstergesidir düşündün mü? düşünemedin tabii. gerizekalısın da ondan. işte o yüzden habire anladın mı? huh diye soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 foto koy dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 emredersin komutanım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 periyodik aralıklarla kütüphaneye gelip DASAAA HANGİNİZ ÇIKSIN ORTAYA diye bağırıyorum o zaman. zorla vücut yağ indeksini alıcam 18.5-24.9 kg/m2'den fazla çıkarsa işte o zaman görüşürüz dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi dur kiloma bakayım tam.. ama sıskayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 2,3 kilo vermişim :( 59,7kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 oha benden zayıfları da varmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sıskayım olm! bi kilo alana kadar deli gibi zahmete giriyorum.. misal mantı yaptım, mantar biftek yaptım. gece için de ayakta kalıcam diye pizza söyledim. auhuahua pis şişkolar! siz olsaydınız OMF ÇOG GİLO ALDUM falan derdiniz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 boyun kısa o zaman unutma ki şişkolar zayıflayabilirler ama kısalar uzayamazlar hahahahahahah bu başlıktaki tüm kısalara gelsin ayrıca dışarda uzunlar yatakta kısalar falan da yalan yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 moncici said: zorla vücut yağ indeksini alıcam 18.5-24.9 kg/m2'den fazla çıkarsa işte o zaman görüşürüz dasaaa. Waist–hip ratio'suna da bak dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ya adam üstünden soru sormasana bana nil.. sen iste söyleyeyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 dasaaa said: sıskayım olm! bi kilo alana kadar deli gibi zahmete giriyorum.. misal mantı yaptım, mantar biftek yaptım. gece için de ayakta kalıcam diye pizza söyledim. auhuahua pis şişkolar! siz olsaydınız OMF ÇOG GİLO ALDUM falan derdiniz şimdi abi müthiş bir olay değil mi o ya. gece gece hayvanlar gibi yemek yiyorum kıskanıyor insanlar. bir de kızların ya keşke senin gibi olsam yiyosun yiyosun kilo almıyosun tripleri var ya bitiyorum işte ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 1.80e 65kiloyum. hayvan gibi zayıfım ama kafam büyük ve yanaklarım var gibi. düzelmiyo lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 lan kızlar senin benim kadar gece geç saatte kadar kafa patlatsa, gün içinde yürüse falan onlar da kilo milo almazlar. allahın her günü it gibi yürür koşarım. ki ben pc canlısıyım olm. ben bile vakit bulabiliyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 erkek aramaktan vakitleri kalmıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 dasaaa said: ya adam üstünden soru sormasana bana nil.. sen iste söyleyeyim hemen. eki eki. en sevdigin yemek? moncici said: unutma ki şişkolar zayıflayabilirler ama kısalar uzayamazlar hahahahahahah bu başlıktaki tüm kısalara gelsin bu basliktaki en kisa benim, abv ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bodur tavuk her dem piliç ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 o zaman piliç severim ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bodur degilim ben. adim emine ama arkadaslar bana enine diyo böhöhöy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 benim minik fıçıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Red said: iç güzellik dendi mi ? iç dudaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abartsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 şu başlıkta benim gibi şişkolara laf sokanları bulup ince kemiklerini kırmak isterdim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar