Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a-MhaSreAhc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 olm böle reklamlarda filmlerde çirkin kadını oynayan kadınlara ayıp olmuyo mu ya ne düşünüyolardır niye hep merak etmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nasilsa cirkinim, bare ustunden para kazaniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 çoğu kadın çirkin olduğu gerçeğini yediremez kendine ya düşünsene ajanstan arıyolar seviniyo falan sora çirkin kadın rolü için sizi uygun bulduk diyolar off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bi arkadaşa şaka olarak yapıcam bunu dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ahahahahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 DoruK said: olm böle reklamlarda filmlerde çirkin kadını oynayan kadınlara ayıp olmuyo mu ya ne düşünüyolardır niye hep merak etmişimdir harbi ilk bunu düşündüm lan reklamı izleyince. reklam başarılı bu arada sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 DoruK said: çoğu kadın çirkin olduğu gerçeğini yediremez kendine ya düşünsene ajanstan arıyolar seviniyo falan sora çirkin kadın rolü için sizi uygun bulduk diyolar off Esas nasıl bir özgüven var ki o çirkinlikle ajansa yazılabiliyo adjfkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 o uzun zamandır kafamı kurcalar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 DoruK said: çoğu kadın çirkin olduğu gerçeğini yediremez kendine ya düşünsene ajanstan arıyolar seviniyo falan sora çirkin kadın rolü için sizi uygun bulduk diyolar off aynisini ben de düsündüm, kim bilir kac para verdiler de ikna oldu =P öle degil de köndömlö borosogooom kafasindaysa hll brv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 -Şimdi sizi çirkinleştirmek için makyaj yapıcaz. Biraz uzun sürebilir ama. -ay hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 iç güzellik dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 vaniLLe said: DoruK said: çoğu kadın çirkin olduğu gerçeğini yediremez kendine ya düşünsene ajanstan arıyolar seviniyo falan sora çirkin kadın rolü için sizi uygun bulduk diyolar off aynisini ben de düsündüm, kim bilir kac para verdiler de ikna oldu =P öle degil de köndömlö borosogooom kafasindaysa hll brv. kesin o kafada olan sisko ozguvenine sahip biridir, hatta abartip para almamis bile olabilir bak. kendimle barisigim diyen siskolardan igreniyorum. lan akilli bir insan sisko olup nasil kendiyle barisik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hahah reklam güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 senko, sisko degil onlar, horizontally advanced ;( politically correct sdf napae said: DoruK said: çoğu kadın çirkin olduğu gerçeğini yediremez kendine ya düşünsene ajanstan arıyolar seviniyo falan sora çirkin kadın rolü için sizi uygun bulduk diyolar off Esas nasıl bir özgüven var ki o çirkinlikle ajansa yazılabiliyo adjfkdf sokaktan cevirmis de olabilirler.. meraba eeö bi reklam filmi icin... ee ama cirkin kadini oynicaksiniz!!! -yanlis anlamayin cirkin oldugunuzdan deil, cok sirinsiniz umarim hakettiginizi bulursunuz ^^^^ ama... cok uygunsunuz reklama!!! (kuyruklu yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 senko said: kendimle barisigim diyen siskolardan igreniyorum. lan akilli bir insan sisko olup nasil kendiyle barisik olabilir. her şişko intihar mı etsin lan ahah lafa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hayır zayıflayabilir spor yapsın şişko erkekler etkisiz ztnde şişko kadınlarla aram iyi değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 intihar etmesin ama durumunun ''farkinda'' olsun. sanki cok güzelmis, saglikliymis gibi övünmek cok abez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nil'in dediginden iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben de şişkoyum bi 5 senedir, çok farkındayım, kilo vermeye de çabalamıyorum ama oturup ağlamıyorum da. nefret mi ediyorsunuz iğreniyor musunuz lan benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şişkoların hepsi şişkodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 CthuLhu said: ben de şişkoyum bi 5 senedir, çok farkındayım, kilo vermeye de çabalamıyorum ama oturup ağlamıyorum da. nefret mi ediyorsunuz iğreniyor musunuz lan benden. sen obez gibi degilsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 CthuLhu said: ben de şişkoyum bi 5 senedir, çok farkındayım, kilo vermeye de çabalamıyorum ama oturup ağlamıyorum da. nefret mi ediyorsunuz iğreniyor musunuz lan benden. tayt giyip gezmedikçe problem yok. ama onlar.. onlar.. ühühü geziyolar bugün gördüm bi tane DİZLERİ YOKTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 fsdsfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar